Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging afscheidsfeestje

Wat een pech, er gaat iemand weg. Vooral als je een goede band met deze persoon hebt, is dat best lastig. Een mooi afscheid helpt om een periode af te sluiten en nog een laatste keer samen herinneringen te maken. Ook een afscheidsfeest voor een collega, directeur of vriend organiseren? Maak en verstuur dan een leuke uitnodiging voor het afscheidsfeestje.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd

Uitnodigingen voor elk afscheidsfeestje

Een directeur die met pensioen gaat, een collega die van baan verandert of een goede vriend die emigreert. De redenen voor een afscheidsfeest kunnen heel verschillend zijn, net als ieders persoonlijke smaak. Daarom hebben we bij Kaartje2go uitnodigingen voor afscheidsfeesten en afscheidsborrels in allerlei stijlen. En in de kaartmaker kun je de uitnodigingen eenvoudig aanpassen. Is het de bedoeling dat het afscheidsfeestje nog even geheim blijft voor de persoon die weggaat? Werp dan ook eens een blik op onze uitnodigingen voor een verrassingsfeest

Vind de perfecte uitnodiging voor het afscheidsfeestje

Een afscheidsfeest in de kantine, een etentje in een gezellig restaurant of een afscheidsborrel in de lokale kroeg; afscheid nemen kan op veel verschillende manieren. Gebruik daarom ons handige filtermenu en vind in een handomdraai de perfecte uitnodiging voor een afscheidsfeestje. Filter bijvoorbeeld op “Goud”, omdat diegene waarvan je afscheid neemt goud waard is. Of zet hem of haar in het zonnetje met een uitnodiging met foto. Zo ziet iedereen ook meteen om wie het afscheidsfeest draait. 

Een uitnodiging voor het afscheidsfeestje maken

Afscheidsfeesten staan helemaal in het teken van de persoon die weggaat. Je hebt zijn of haar favoriete taart geregeld, een attent afscheidscadeau gekocht en een speech geschreven die de nodige tranen gaat trekken. Best een klus, een afscheidsfeest organiseren. Gelukkig is een leuke uitnodiging zo gemaakt. Volg de volgende stappen en vraag een gratis proefdruk aan.

🥂 Stap 1: Kies een ontwerp uit onze uitnodigingen voor een afscheidsfeestje.

🥂 Stap 2: Versier de kaart met figuren als een fles champagne, slingers en confetti.

🥂 Stap 3: Voeg één of meerdere foto’s toe (optioneel).

🥂 Stap 4: Schrijf een leuke tekst en praktische informatie op de afscheid uitnodiging.

🥂 Stap 5: Pas de grootte van de tekst, figuren en foto’s aan.  

Zelf een uitnodiging voor een afscheidsfeestje ontvangen? 

Je bent uitgenodigd voor een afscheidsfeestje en wilt graag wat meenemen voor degene die weggaat. Een kaartje is dan altijd een goed idee! Je kunt bijvoorbeeld een bedankkaart geven, maar ook een felicitatiekaart voor een nieuwe baan of een lieve kaart voor een welverdiend pensioen. Voelt het toch nog een beetje “kaal” aan? Een klein cadeautje is leuk om te geven én te krijgen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.