Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 50 jaar man

Hiep, hiep hoera, Abraham is 50 jaar! Dat vraagt natuurlijk om een groot feest. Maar een Abraham feest is natuurlijk niet compleet zonder je beste vrienden, leukste familieleden en favoriete collega’s. Maak daarom vandaag nog een uitnodiging voor het 50 jaar Abraham feest en vier deze speciale verjaardag met je dierbaren.

  • CO2-neutraal gedrukt & bezorgd
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

De leukste uitnodigingen Abraham 50 jaar

Is de datum geprikt en de feestlocatie gekozen? Dan is de volgende stap de verjaardagsuitnodiging bestellen.We hebben een hele verzameling 50 jaar uitnodigingen voor mannen gemaakt. Speciaal voor de kersverse Abrahams. Bekijk in alle rust de kaarten in de collectie en gebruik de filters om een originele 50 jaar uitnodiging voor een man te vinden. Wacht dacht je bijvoorbeeld van een grappige uitnodiging voor Abraham of een klassieke, stijlvolle of moderne kaart? Of iets met confetti en slingers. Ook leuk: een kaart met een 50 verkeersbord, het geboortejaar of een meter bier.

🎂 Tip: Bij de man gaat liefde door de maag. Bekijk daarom ook onze uitnodigingen voor een borrel, diner of barbecue

Een leuk Abraham feest gehad? Bedank of feliciteer!

Jouw 50 jaar Abraham feest wordt vast een knalfuif. De mensen die daaraan hebben bijgedragen wil je natuurlijk graag bedanken. En dat kan met onze bedankkaartjes. Ken je zelf een man die 50 jaar wordt? Neem dan een kijkje bij onze verjaardagskaarten voor 50 jarige mannen.

 

Veelgestelde vragen over Abraham uitnodigingen

In een paar stappen kun je zelf een uitnodiging maken voor een 50-jarige Abraham: 

  1. Kies een kaart uit de collectie ‘Uitnodiging 50 jaar Abraham’. 
  2. Klik op ‘Kaart bewerken’.
  3. Bewerk de uitnodiging voor het Abrahamfeest in de kaartmaker. Verander het lettertype, speel met de kleuren of sleep met figuren. En vergeet vooral de persoonlijke uitnodigingstekst niet. 
  4. Klaar met bewerken? Vraag meteen een gratis proefdruk aan. 

🎈Tip: Een uitnodiging maken met Abraham op de foto? Leuk idee! In onze kaartmaker upload je eenvoudig je eigen foto op de kaart

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.