Ga naar de inhoudGa naar het filter

Gender reveal party uitnodiging

Hoera! Jullie zijn zwanger. Tijdens de 20-weken echo wordt het geslacht van jullie kindje bekend. Wat het gaat worden? Dat is een grote verrassing die jullie met dierbaren willen delen. Een gender reveal party is daar dé gelegenheid voor. Samen de verrassing meemaken en vieren. Met een gender reveal uitnodiging vraag je familie, vrienden en andere geliefden erbij te zijn. Je kiest, maakt en verzend je gender reveal party kaart bij Kaartje2go. 

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Maak een gender reveal party uitnodiging

Bij een feest hoort natuurlijk een uitnodiging. Je vindt hier uitnodigingskaarten voor jouw gender reveal party. We hebben ze in allerlei stijlen. Wil je een rustige kaart of juist een opvallende? Met (veel) kleur, illustratie of tekst? Het is allemaal mogelijk. Bekijk onze gender reveal party uitnodigingen en kies degene die bij jou past. Je kunt er altijd een persoonlijke touch aan geven. Met de kaartmaker voeg je eenvoudig een foto toe. Upload een foto van vier handen op de buik, bijvoorbeeld. Of gooi er wat humor in door iets grappigs te doen met roze en blauw. Liever een illustratie dan een foto? Kies er één uit onze figuren of upload jouw eigen illustratie. Dankzij jouw persoonlijke touch kunnen de gasten alvast in de sfeer komen voor dit bijzondere feestje.

Jullie kaart, jullie stijl

Bij het kiezen van de uitnodiging wil je ook rekening houden met de stijl van de kaarten die nog gaan volgen. Denk aan het geboortekaartje van jullie zoon of dochter en een uitnodiging voor het kraamfeest. Je kunt de stijl zelfs al laten zien als de kaart op de mat valt, bijvoorbeeld met adresstickers of enveloppen. Hiermee laat je zien welke stijl jullie mooi vinden. Misschien mogen jullie dit zelfs terugzien tijdens de babyshower of op de felicitatiekaarten na de geboorte.

Tekst op gender reveal party uitnodiging

Als je een mooie uitnodiging hebt gemaakt, kan de tekst worden toegevoegd. Maar wat zet je op een gender reveal uitnodiging? Dat bepaal jij. Een aantal praktische zaken zijn in ieder geval handig om te vermelden: 

  • Datum van de gender reveal party
  • Het tijdstip waarop het bezoek wordt verwacht
  • De locatie waar het feest plaatsvindt

Deze tekst kun je aanvullen met een persoonlijke tekst, een vrolijke quote of een mooi gedichtje. Ook goed om toe te voegen: een korte uitleg over wat een gender reveal party is.

Verstuur de uitnodiging voor de geslacht bekendmaking 

Je hebt een mooie gender reveal uitnodiging gemaakt en alles staat erop. Misschien heb je zelfs een gratis proefdruk aangevraagd en ben je helemaal blij met de kaart. Dan is het nu tijd om de kaart te versturen. Je voert de adressen in en kiest een datum waarop je de kaart wil versturen. Als je voor 20.00 uur besteld, wordt de kaart vandaag nog verzonden. Liever op een later moment versturen? Ook dat kan. Selecteer dan de gewenste datum. Wij zorgen ervoor dat de uitnodiging bij de geadresseerden op de deurmat valt. Vergeet niet te genieten van de voorpret, want alleen al de gender reveal uitnodigingen maken en versturen is een feestje! 

🎁  Is dit de eerste keer dat je een kaart verstuurt met Kaartje2go? Dan krijg je de kaart van ons.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.