Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging zonder foto

Niet alle uitnodigingen hebben een foto nodig. Veel ontwerpen zijn namelijk al leuk genoeg van zichzelf. Ook een uitnodiging zonder foto maken? Kies een ontwerp uit onze collectie en pas deze naar wens aan met onze kaartmaker.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

De perfecte uitnodiging zonder foto

Niet iedereen vindt het leuk om op de foto te staan of vindt het nodig om een foto op een uitnodiging te zetten. Daarom hebben onze designers meer dan 1000 verschillende uitnodigingen zonder foto gemaakt. Je vindt ze door gebruik te maken van het filter “Zonder foto”. Voor elke gelegenheid zijn er passende uitnodigingen zonder foto te vinden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de uitnodigingen voor de volgende gelegenheden:

🥳 Verjaardagsfeest
❤️ Jubileumfeest
💼 Pensioenfeest
👶 Babyshower
🏠 Housewarming

Tip: Heb je een leuke uitnodiging gevonden, maar staat hier wél een foto op? In onze kaartmaker kun je deze eenvoudig verwijderen. Selecteer hiervoor de afbeelding en klik vervolgens op het prullenbakje.

Zelf een uitnodiging maken zonder foto

Waar in het organiseren van een feest of samenkomst de nodige uren gaan zitten, is een uitnodiging zonder foto maken zo gepiept. Volg de onderstaande stappen om zelf een feestelijke uitnodiging zonder foto te maken:

  1. Kies een uitnodiging zonder foto uit onze collectie. Je kunt ook beginnen met een blanco kaart.
  2. Klik op ‘kaart bewerken’ en open de uitnodiging in de kaartmaker.
  3. Pas de tekst op de uitnodiging aan en voeg praktische informatie toe. 
  4. Versier de kaart met figuren, kaders en afbeeldingen.

Tip: Kom je er tijdens het bewerken achter dat je toch wel een foto wilt toevoegen? Geen probleem! Je hoeft hiervoor alleen maar op ‘Foto toevoegen’ te klikken. 

Geef je uitnodigingen zonder foto een persoonlijke touch

Ook zonder foto kun je de uitnodiging een persoonlijk tintje geven. Dit doe je door de kaart te personaliseren in de kaartmaker en leuke extra’s toe te voegen. Zo maak je zonder foto toch een unieke, persoonlijke uitnodiging. Kies bijvoorbeeld voor een gekleurde envelop, matchende sluitzegels of mooie adressticker.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.