Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Verras opa en oma met een kaartje

Stuur opa of oma een lieve kaart voor opa en omadag of zomaar.

  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Eenvoudig personaliseren
  • Voor 20.00 uur besteld: vandaag verstuurd
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Eenvoudig personaliseren
  • Voor 20.00 uur besteld: vandaag verstuurd

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11095 beoordelingen

Opa- en Omadag kaarten

De leukste kaarten voor je opa en oma!

Op zoek naar een mooie en originele opa en oma dag kaart maken om je grootouders te verrassen? Voor deze speciale dag kies je voor een leuke kaart uit onze opa en oma dag collectie. Jij maakt de kaart en wij zorgen ervoor dat de kaart bij je opa en oma in de bus valt. Met jouw eigen teksten en foto’s maak je jouw opa en oma kaarten helemaal persoonlijk. Gebruik bijvoorbeeld een leuke foto van opa en oma! Om het kaartje helemaal af te maken voeg je leuke figuren toe zoals hartjes en ballonnen. Ben je nieuw bij Kaartje2go en wil je het eens uitproberen? Nieuwe klanten krijgen de 1e kaart gratis!

Opa & Omadag kaarten maken met plezier

Omdat jouw opa en oma ook de allerleukste kaarten verdienen hebben wij speciaal de Opa-en Omadag kaarten ontworpen: hip en origineel. Je kiest een kaart uit de collectie of een van de speciale opa kaarten of oma kaarten. Elke Opa- en Omadag kaart ontwerp je helemaal zoals jij dat wilt.

Hoe is Opa en Oma dag ontstaan?

In 2004 is de dag voor opa en oma als initiatief van Jonge gezinnen b.v. gecreëerd om stil te staan bij de rol van de oude dag voorziening. 

Kijk ook eens bij onze vaderdag kaarten of moederdag kaarten!