Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Opa- en Omadag kaarten

De leukste kaarten voor je opa en oma!

Op zoek naar een mooie en originele opa en oma dag kaart maken om je grootouders te verrassen? Voor deze speciale dag kies je voor een leuke kaart uit onze opa en oma dag collectie. Jij maakt de kaart en wij zorgen ervoor dat de kaart bij je opa en oma in de bus valt. Met jouw eigen teksten en foto’s maak je jouw opa en oma kaarten helemaal persoonlijk. Gebruik bijvoorbeeld een leuke foto van opa en oma! Om het kaartje helemaal af te maken voeg je leuke figuren toe zoals hartjes en ballonnen. Ben je nieuw bij Kaartje2go en wil je het eens uitproberen? Nieuwe klanten krijgen de 1e kaart gratis!

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen

iDeal, Overboeking, PayPal, Eenmalige machtiging, Creditcard

Veilig betalen
101% Garantie:
Niet goed = Geld terug

Opa & Omadag kaarten maken met plezier

Omdat jouw opa en oma ook de allerleukste kaarten verdienen hebben wij speciaal de Opa-en Omadag kaarten ontworpen: hip en origineel. Je kiest een kaart uit de collectie of een van de speciale opa kaarten of oma kaarten. Elke Opa- en Omadag kaart ontwerp je helemaal zoals jij dat wilt.

Ontstaan Opa en Oma dag

In 2004 is de dag voor opa en oma als initiatief van Jonge gezinnen b.v. gecreëerd om stil te staan bij de rol van de oude dag voorziening. 

Kijk ook eens bij onze vaderdag kaarten of moederdag kaarten!