Bomma & bompa kaartenVoor superbompa's en knuffelbomma's

Bomma en bompa kaarten

Hou jij ook zo van je bomma en bompa? Stuur ze dan eens een kaartje. Als nieuwe klant krijg je de eerste kaart helemaal gratis. Probeer het zelf maar eens!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.326 beoordelingen

Kaarten voor bomma en bompa

Bomma en bompa vullen een speciale plek in ieder kinderhart. Samen leuke dingen doen, spannende avonturen beleven en een heleboel cadeautjes en liefde. Het is niet moeilijk om te je voor te stellen dat kleinkinderen van hun grootouders houden. 

Een kaartje voor bomma en bompa maken

Een kaart voor bompa en bomma maken is kinderwerk. Met een paar simpele muisklikken ontwerp je zelf een persoonlijke kaartje om naar bomma en bompa te sturen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Zo zet je bomma en bompa in het zonnetje met je zelfgemaakte kaart:

  • Upload een leuke foto van jezelf of samen met bomma en bompa.
  • Schrijf een lieve boodschap in de kaart en maak er een leuke tekening bij. 
  • Voeg figuren toe, zoals hartjes of ballonnen, en maak de kaart zo vrolijk als je zelf kunt bedenken.

En ook het versturen is heel eenvoudig. Jij maakt de kaart en wij bezorgen hem bij je bomma en bompa. Als je op werkdagen voor 20:00 uur ‘s avonds bestelt, dan wordt de kaart nog dezelfde dag bezorgd. Makkelijk toch?

De leukste kaarten voor je bomma en bompa!

Wil je een leuke en originele bomma en bompa kaart maken om je grootouders mee te verrassen? Kijk dan eens in onze speciale collectie met bomma en bompa kaarten. Hier vind je leuke, grappige en lieve kaarten om naar bomma en bompa te sturen. 

Onze bompa en bomma kaarten kun je helemaal persoonlijk maken met eigen teksten en foto's. Bijvoorbeeld een leuke foto van bomma en bompa, of eentje van jezelf natuurlijk! 

Ben je nieuw bij Kaartje2go? Dan krijg je bovendien je eerste kaart helemaal gratis. Echt waar!

Een hart onder de riem voor bomma en bompa

In deze coronatijd kunnen bomma en bompa zich best een beetje alleen voelen. Nu we onze grootouders en overgrootouders maar weinig zien is het toch mooi om af en toe iets te kunnen laten horen en een kaartje kan daarbij helpen. 

Steek bomma en bompa een hart onder de riem door ze een leuke kaart met een lieve boodschap te sturen. Maak een tekening of stuur een foto en geef ze een papieren knuffel.

Zo vechten we samen tegen eenzaamheid en maken we alle bomma en bompa’s een beetje blijer.

Bomma en bompadag vieren met een kaart

Oppassen, leuke uitjes en de liefde die bomma en bompa geven zijn heel bijzonder en dat mag best een beetje gevierd worden.

De Bomma en Bompadag kaarten van Kaartje2go zijn speciaal ontworpen voor bomma en bompa: hip en origineel. Je kiest een kaart uit de collectie of een van de speciale bomma kaarten en bompa kaarten. En elke Bomma en Bompadag kaart kun je helemaal ontwerpen zoals jij dat wilt.

Nog meer leuke redenen om bomma en bompa een kaart te sturen

Er zijn nog veel meer redenen te bedenken om bomma en bompa een kaart te sturen. Denk bijvoorbeeld aan een kaart om te feliciteren dat ze bomma en bompa zijn geworden. Stuur een verjaardagskaart omdat bomma en bompa jarig is, maak een bedankkaartje om ze te bedanken voor een leuk uitje of stuur ze een knuffel en een kus toe met onze zomaar kaarten. Oh, en wil je ze een kaartje sturen voor Vaderdag of Moederdag? Kijk dan eens bij onze vaderdag kaarten of moederdag kaarten!

Een bompa en bomma kaart is makkelijk en leuk om te maken. Scroll door de galerij en kies het leukste kaartje uit door erop te klikken. Kies voor ‘Kaart bewerken’ en voeg de bijzondere figuren, kaders en foto’s toe op de kaart. Schrijf een persoonlijke tekst en klik op verzenden. Een kind kan de was doen. Je grootouders zullen versteld staan van deze leuke kaart!

Ja, dat kan zeker! Je kan ervoor kiezen om een bestaande kaart te bewerken. Klik op de huidige foto zodat je hem kan vervangen. Voeg een leuke foto toe vanaf je computer of social media kanaal. Sleep de foto op de perfecte plek op de kaart en voila!