Ga naar de inhoudGa naar het filter

Doopkaartjes meisje

Uiteraard kan iedereen onze doopkaartjes gebruiken maar we hebben toch specifieke doopkaartjes voor meisjes en voor jongens laten ontwerpen. Op deze pagina vind je doopkaartjes voor meisjes. Het zijn kaartjes met meisjesachtige thema’s en meisjeskleuren. 

Doopkaarten voor een meisje

Voor deze bijzondere gebeurtenis wordt vooral de familie uitgenodigd, maar er worden soms ook vrienden of kennissen uitgenodigd. Als je wilt dat ze er zeker bij zijn, dan kan je hen een uitnodiging sturen voor het doopsel.  Een kaart met een mooie foto van je kindje en een toepasselijke tekst zorgt ervoor dat de genodigden een mooie herinnering aan het doopsel hebben. Vergeet ook niet om het adres van de locatie te vermelden en de datum waarop het doopfeest plaatsvindt. 

Welke tekst op een doopkaartje

Het is heel belangrijk dat de vormgeving van het kaartje je dochter in het middelpunt van de belangstelling zet. Wanneer je er ook nog een mooie, toepasselijke dooptekst aan toevoegt, dan krijgt het kaartje een bepaald cachet.  Geen inspiratie voor een dooptekst? Snuffel dan eens in onze doopteksten op de dooptekstenpagina.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.