Ga naar de inhoudGa naar het filter

Felicitatiekaarten doop & gelukwensen doopsel 

Er is iemand in je omgeving gedoopt. Dit speciale moment mag gevierd worden! Of het nu gaat om een kind of volwassene: de doop is een bijzonder moment voor familie, vrienden en bekenden die dichtbij staan. Het is een feestelijke gebeurtenis. Natuurlijk hoort daar een felicitatie bij. Er is niks leukers dan een felicitatiekaart ontvangen. Maak jouw eigen doop felicitatiekaartje en verras de dopeling.

Felicitatiekaart doopsel: een herinnering voor later 

Wanneer je de ouders van het gedoopte kind of de dopeling zelf wilt feliciteren, is een kaartje een goed idee. Een felicitatiekaartje is een verrassing voor nu en een herinnering voor later. Het ontvangen van een kaart is écht een verrassing: samen de kaart, boodschap en afzender bekijken is een fijn moment. Misschien komt het kaartje zelfs wel helemaal onverwachts. Het leuke aan een felicitatiekaartje is dat het tastbaar is. Het kan net na de doop worden opgehangen in de slaapkamer van het kindje of in de woonkamer op de kast worden gezet. Vervolgens kan de kaart worden bewaard in een mooie herinneringsdoos of een plakboek. De dopeling en ouders kunnen het er dan later altijd nog eens bijpakken om weer te genieten van dit mooie moment.

Verras de dopeling met een kaartje

Wil jij de dopeling of zijn/haar ouders feliciteren? Dan maak je een felicitatiekaart bij Kaartje2go. Je kunt bij ons kiezen uit diverse kaarten. Je maakt heel eenvoudig een selectie door jouw wensen aan te vinken in het filtermenu. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kaart met bloemen of dieren, dan kun je dit selecteren in het menu. Ook kun je een kaart zoeken binnen verschillende stijlen: hip, modern of juist klassiek. En ben je specifiek op zoek naar een kaart voor een man of vrouw, dan kun je dit ook aangeven. Zodra je een mooi ontwerp hebt gevonden, kun je de kaart helemaal naar eigen smaak aanpassen in de kaartmaker. Fleur de kaart op met één van onze illustraties of upload zelf een foto. Een andere mooie aanvulling is om een bijbeltekst als quote op de kaart te zetten. Schrijf ook een mooie felicitatietekst of wens, en de kaart is klaar om op de post te gaan.

Een doopcadeautje toevoegen

Wil je de dopeling extra verrassen? Voeg dan een doopcadeautje toe. Bij ons vind je allerlei cadeautjes die je aan je kaart kunt toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor iets lekkers, dat doet het altijd goed. Ook een zakje bloemzaden is een mooi cadeau dat in het teken van de doop kan staan: de groei van het leven en het geloof. 

De felicitatiekaart ‘doop’ versturen

Als je helemaal tevreden bent met de door jou gemaakte kaart, kan hij verstuurd worden. Ook dat is bij ons heel eenvoudig. Je hebt er geen postzegels in huis voor nodig en je hoeft zelfs niet naar de brievenbus. Jouw kaart versturen is geregeld binnen twee stappen: je voert het adres van de ontvanger in en kiest een bezorgdatum. Wij doen de rest!

Bestel je voor 20.00 uur, dan wordt de kaart vandaag nog verstuurd. In 95% van de gevallen ligt deze de volgende dag al op de deurmat. Ook hebben wij een cadeautje voor je: als nieuwe klant krijg je de eerste kaart cadeau.

Bekijk ook onze doopkaarten voor jongens en voor meisjes.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.