Ga naar de inhoudGa naar het filter

Bedankkaartjes doop

De doop is een bijzonder moment dat je met familie, vrienden en gemeenteleden deelt. Daar ben je vast heel trots op. Wil je jouw dankbaarheid voor hun aanwezigheid bij de doopviering op een gepaste manier uiten? Maak dan je doop bedankkaartjes bij Kaartje2go en vraag meteen een gratis proefdruk aan.

Bedankt doopkaartjes maken

Na de doop van je kindje, of misschien wel je eigen volwassendoop, zijn er vast een heleboel mensen die je persoonlijk wilt bedanken. Denk bijvoorbeeld aan de dominee en de ouderling, maar ook je opa en oma, broers en zussen of goede vrienden die bij de viering aanwezig waren. Met onze doop bedankkaarten toon je jouw dankbaarheid voor hun aanwezigheid bij dit speciale moment.

Zo maak je eenvoudig en snel jouw bedankt doopkaartje:

  1. Kies een kaart uit de collectie “Doop bedankkaartjes”
  2. Klik op “Kaart bewerken” om de kaart te personaliseren.
  3. Upload je eigen foto in de kaartmaker, voeg leuke figuren toe, pas de kleuren of het lettertype aan en verander de achtergrond. Je kunt de verschillende elementen verslepen en zo met het ontwerp spelen tot jij er een prachtig ontwerp van hebt gemaakt. Schrijf tot slot een persoonlijke bedanktekst in de kaart en klaar is je kaartje.
  4. Ben je klaar met ontwerpen? Vraag dan een gratis proefdruk aan of plaats meteen je bestelling. Als je voor 20:00 uur bestelt, word je kaart nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen liggen de doop bedankkaartjes de volgende op de deurmat.

TIP: Bekijk ook onze doopkaarten en doop felicitaties

Wanneer moet ik vrienden en familie bedanken?

Je kunt familie en vrienden op verschillende momenten bedanken.

  • Direct na de viering in de kerk
  • Aan een kleiner gezelschap bij je thuis
  • Een aantal dagen na de viering via de post

Je kunt het ook allemaal doen. Zo kun je voor in de kerk alle kerkgangers bedanken voor hun aanwezigheid. Vervolgens de doopviering thuis voortzetten en na afloop de gasten een bedankkaartje meegeven. Tot slot kun je iedereen die je een doop felicitatie heeft gestuurd bedanken door een kaart terug te sturen.

Doop bedankkaart versturen of thuis ontvangen

Tijdens het bestellen van de doop bedankkaarten kun je aangeven of je de bedankkaartjes graag thuis wilt laten bezorgen of rechtstreeks door ons wilt laten versturen. 

Als je de kaartjes graag zelf overhandigt, laat de kaarten dan als pakketje gratis bij je thuisbezorgen. Je kunt ze vervolgens zelf in een envelop doen, of er nog een persoonlijke boodschap op schrijven met de pen.

Laat je de kaarten liever rechtstreeks bezorgen? Dat kan ook. In dat geval sturen wij de kaarten op de gewenste datum naar de ontvangers. Het enige wat je hoeft te doen is de adressen en verzenddatum invullen. Wij doen de rest.

Als je voor 20:00 uur bestelt, worden je kaarten nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen heeft de ontvanger ze al de volgende dag in huis.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.