Ga naar de inhoud
Nostalgische kerstkaarten

Nostalgische kerstkaarten

Samen de boom optuigen, in de sneeuw kerstkaarten rondbrengen en een iets te voorspelbare kerstfilm kijken. Nu de feestdagen ons tegemoet glinsteren hebben we allemaal wel een moment van nostalgie. En dat zien we ook terug in de kersttrends van 2022; nostalgische kerstkaarten zijn ontzettend populair! Duik in de collectie en ga op zoek naar dat nostalgische gevoel.

  • Nieuwe klant = 1e kaart gratis
  • Gratis witte enveloppen
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd

Nostalgische kerstkaarten maken

Wat leuk dat je dit jaar een nostalgische (of vintage) kerstkaart wilt maken. De ontvanger krijgt vast een warm gevoel van binnen wanneer de kaart op de deurmat ligt. Scroll door de galerij en kies de kerstkaart die jij het meest nostalgisch vindt. We zijn benieuwd van welk ontwerp jij kerstkriebels krijgt. 

Kerstkaart nostalgisch: Zo ziet ‘ie eruit

Eerlijk is eerlijk, een nostalgische kerstkaart kan er voor iedereen anders uitzien. De een krijgt een nostalgisch gevoel van versierde kerstkoekjes, terwijl de ander dit krijgt van een knisperende haard. Toch zien we een aantal standaard elementen terugkomen in de collectie ‘kerstkaart nostalgisch’. Zo zijn de kaartjes voorzien van traditionele kerstkleuren. Denk aan rood, emerald green en goud. Ook zien we veel typische kerstelementen terug, zoals kerstmannen, de arreslee en dennentakken. 

Een nostalgisch oude kerstkaart

Nostalgie linken we al snel aan vroeger. Wat deden jullie als gezin altijd met de feestdagen? Kijk of je elementen hiervan terug kan vinden op onze kerstkaarten. Onze ontwerpers hebben gebruikgemaakt van klassieke kleuren en traditionele figuren. Zo vind je in deze collectie nostalgisch oude kerstkaarten met een moderne twist. 

🎄 Tip: Sla je favoriete nostalgisch oude kerstkaarten op in je Kaartje2go account. Zo kun je op een later moment de leukste uitkiezen en hier een gratis proefdruk van bestellen.

In een paar simpele stappen maak je zelf de leukste nostalgische kerstkaarten. Zo gepiept en ook nog eens heel persoonlijk. Zo werkt het:

  1. Kies een kaart uit de collectie ‘Kerstkaart nostalgisch’. 
  2. Voeg klassieke figuren toe en maak de kerstkaart nostalgisch. Denk aan maretakken, notenkrakers en kerstelfjes. Heb je nog een feestelijke foto liggen? Deze doet het ook goed op nostalgische kerstkaarten.
  3. Schrijf een mooie tekst op de kaart. 
  4. Bestel een proefdruk of plaats de definitieve bestelling.

Nostalgische kerstkaarten bestellen en versturen

Heb je een nostalgische kerstkaart gevonden? Dan is het tijd om een bestelling te plaatsen. Je hebt hiervoor twee opties: rechtstreeks versturen of thuis ontvangen. Als je je kaartje rechtstreeks verstuurt ben je in één keer klaar. Kies voor de optie ‘thuis ontvangen’ als je nog een leuk extraatje wilt toevoegen aan de kaart.

🎄 Tip: Niks nostalgischer dan het rondbrengen van je kerstkaarten. Als je voor de optie ‘thuis ontvangen’ kiest kun je de nostalgische kerstkaarten zelf bij je dierbaren in de brievenbus doen. Als dat niet voor een warm kerstgevoel zorgt…

 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.242 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.