Kerstwensen met dieren

Kerstkaarten met dieren maken en versturen

Je kerstkaarten met dieren maken en versturen op Kaartje2go.be, dat doe je in enkele kliks:

  • Kies je favoriete kerstkaart
  • Personaliseer je kaart met een eigen tekst of foto
  • Vrolijk eventueel op met sneeuwvlokjes, lichtjes of een kader
  • Bewerk de achtergrond, lettertypes en kleuren

Wil je zelf je kerstkaarten met dieren op de post doen? Laat dan je bestelling thuis bezorgen. Je kan er ook voor kiezen om het versturen aan ons over te laten. Bezorg ons de adressen van de ontvangers, kies de verzenddatum en wij doen de rest.

Kerstkaarten met een bestemming binnen België hebben, afhankelijk van de verzendmethode, de volgende levertermijn:

  • Bezorgtijd pakjes en proefdrukken: 1-2 werkdagen (door PostNL).*
  • Bezorgtijd rechtstreeks verstuurde kaarten: 3-4 werkdagen (door bpost).*

Kerstkaarten met dieren: de trends

We volgen voor jou de nieuwste trends op de voet. En we hebben goed nieuws: ook in 2021 zijn kerstkaarten met dieren helemaal in! Honden, katten, pinguins, giraffen, vogels, paarden, kikkers tot zelfs konijnen: onze designers hebben opnieuw een fantastische collectie neergezet. Laat je inspireren en kies je favoriete ontwerp!

Kerstkaarten met een foto van je huisdier

Wat is er leuker dan een kerstkaart met je eigen hond of kat op? Kies een ontwerp, upload de mooiste foto van je huisdier en creëer je eigen unieke kerstkaart. Hou je wel van een beetje humor? Plak dan een rendiergewei op het hoofd van je hond of zet je kat een kerstmuts op. Hilarisch! Een kerstkaart met een foto van je eigen huisdier is niet alleen plezant om te geven, maar ook om te maken.

Wil je graag weten hoe jouw kerstkaart er zal uitzien vooraleer je bestelt? Vraag dan je gratis proefdruk. Ben je tevreden met jouw ontwerp, dan kun je de kerstkaarten meteen bestellen.

Kerstkaarten met dieren voor het goede doel

Kaartje2go werkt samen met enkele goede doelen, waaronder CliniClowns, Amnesty International en SOS Kinderdorpen. Zo tover je niet alleen een glimlach op het gezicht van diegene die jouw kerstkaart met dieren ontvangt, maar steun je ook het goede doel.

Help samen met ons de wereld een stukje mooier te maken. Jij kiest je kaart, wij zorgen ervoor dat het geld bij de juiste organisatie terecht komt!

En nog zoveel meer

Bij Kaartje2go vind je naast kerstkaarten met dieren een hele reeks kerstkaarten in allerlei stijlen: moderne kerstkaarten, grappige kerstkaarten, christelijke kerstkaarten en zoveel meer. Daarnaast kan je op onze site terecht voor tal van leuke extra’s, zoals feestelijke sluitzegels, gekleurde enveloppen en adresstickers. 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.586 beoordelingen