Ga naar de inhoud

Vrolijke kinderkerstkaarten

Kerstkaart voor kinderen maken

Kerstkaarten voor kinderen maken doe je in 6 stappen op de website van Kaartje2go:

  1. Ga op zoek naar je favoriete kerstkaart uit de collectie of ontwerp een eigen kaart.
  2. Upload een eigen foto, voeg kaders en leuke figuren toe of verander de achtergrondkleur.
  3. Schrijf je persoonlijke kerstboodschap.
  4. Bepaal het formaat, het aantal kaarten en de papiersoort.
  5. Kies je envelop (witte en rode enveloppen zijn gratis!) en bestel je feestelijke sluitzegels.
  6. Laat de kerstkaart rechtstreeks naar de ontvanger sturen of vraag de levering als pakje bij je thuis.

Kerstkaarten met foto van je kind

Niets leuker voor kennissen of familie dan een kerstkaart met foto van je kind in hun brievenbus te vinden. Wat zijn ze weer snel gegroeid! Kies je mooiste en schattigste foto van het afgelopen jaar en werk eventueel af met grappige figuren en leuke details. Geef je zoontje een witte baard, jezelf een rode neus of zet een kerstmuts of rendiergewei op het hoofd van je dochter. Hilariteit gegarandeerd! Ben je wel te vinden voor een portie humor? Kijk dan zeker eens tussen onze grappige kerstkaarten.

Gratis proefdruk

Wil je weten hoe je kerstkaartje er in het echt uitziet, bestel dan zeker een gratis proefdruk. We voegen meteen stalen van alle papiersoorten en enveloppekleuren toe. Zo wordt het kiezen meteen een stuk makkelijker!

Teksten voor je kinderkerstkaart

Heb je echt geen idee welke tekst je op je kinderkerstkaart moet zetten? Op zoek naar inspiratie? Wij verzamelden voor jou de mooiste, liefste, schattigste en origineelste teksten voor kerstkaarten.

Goede doelen

Wist je dat je met jouw Kaartje2go kinderkerstkaart het goede doel kunt steunen? Zo stuur je niet alleen een warme kerstwens naar je dierbaren, maar toon je meteen je goed hart voor een van onze goede doelen. Kies bijvoorbeeld voor een kaart van de Cliniclowns, SOS kinderdorpen of Amnesty International.

Hoe gaat dat dan precies in zijn werk?

Kies je voor een goede doelen kerstkaart, dan gaat er van het bedrag dat jij betaalt automatisch een percentage naar het goede doel. Je hoeft er dus zelf niets voor te doen. Jij betaalt niets extra, je hebt mooie kerstkaarten én je maakt deze kerst een ander kind gelukkig! 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.387 beoordelingen