Ga naar de inhoud

Kerstkaarten Engelstalig

Merry Christmas and a happy new year … happy holidays of toch een kerstkaart met warm wishes? In onze collectie vind je de leukste kerstkaarten met Engelstalige teksten. Maak een keuze uit een van de ontwerpen, pas ‘m naar wens aan en verras je Engelse vrienden of familieleden!

Engelse kerstkaarten maken

Heb je vrienden, familieleden of kennissen die geen Nederlands spreken? Bij Kaartje2go vind je de leukste kerstkaarten met een internationaal karakter. Naast kerstkaarten met Engelse teksten vind je in onze collectie ook Duitse kerstkaarten en een aantal exemplaren met een Franse, Spaanse of zelfs Friese tekst. Kies de kerstkaart die je het meest aanspreekt en wens je dierbaren love, peace & joy toe!

Wat voor soort Engelse kerstkaarten zijn er?

Onze designers hebben engelstalige kerstkaarten ontworpen in allerlei stijlen: van klassiek tot modern en everything inbetween. De perfecte kerstkaart zit dus vast ergens in onze collectie. Vergeet niet om ook tussen onze reguliere kerstkaarten te neuzen. Dennenbomen, hulsttakken en brandende kaarsen staan haast overal ter wereld symbool voor kerst. Je hoeft alleen maar de Nederlandse tekst te vervangen door een Engelse kerstwens and you’re done!

Hoe kan ik een Engelse kerstkaart maken?

Het maken van een Engelse kerstkaart begint bij het kiezen van een ontwerp. Scroll langs de kaarten op deze pagina of gebruik het filtermenu om een leuke Engelse kerstkaart te vinden. Een bepaalde kaart op het oog? Een kerstkaart personaliseren is easy peasy lemon squeezy met onze kaartmaker. 

Zo kun je in een paar klikken tekst veranderen, afbeeldingen toevoegen en de kaart versieren met figuren. Ook is het mogelijk om een foto op de kerstkaart te plaatsen, hoe leuk is dat? Wie zijn loved ones echt wil verrassen, kan ook een video met kerstboodschap op de kerstkaart plaatsen. Wedden dat ze verbaasd opkijken als ze de QR-code scannen?

Kerstkaarten schrijven in het Engels

In het Engels schrijven is altijd een beetje spannend, of het nou om een kerstkaart voor een vriend of om zakelijke kerstkaarten gaat. Daarom hebben we onze vertalers erbij gehaald en de leukste Engelse teksten voor op een kerstkaart voor je op een rijtje gezet. Gebruik de Engelse gedichten, songteksten of quotes als inspiratie of neem ze over. We won’t tell if you won’t. 

Engelse kerstkaarten bestellen

Kerstkaarten bestellen is a piece of cake. Hieronder leggen we uit hoe het bestellen van engelstalige kerstkaarten precies in zijn werk gaat en met welke zaken je rekening moet houden.

Kan ik een gratis proefdruk van mijn Engelse kerstkaart bestellen?

Ja, iedere klant mag een gratis proefdruk bestellen. We sturen de kerstkaart als pakket naar je op, samen met voorbeelden van onze envelopkleuren en papiersoorten. Zo kun je kijken of de Engelse kerstkaart helemaal naar wens is en welke extra’s een mooie finishing touch vormen. 

Leuke extra’s voor Engelstalige kerstkaarten

Om je kerstkaart helemaal af te maken, kun je kiezen voor leuke extra’s. Laat de kerstkaart bijvoorbeeld drukken op chic parelmoer papier of maak de (gekleurde) envelop af met een sluitzegel met Merry Christmas.

Engelstalige kerstkaarten versturen

Is je Engelstalige kerstkaart klaar? Tijd om voor een verzendmethode te kiezen. Hierbij heb je de keuze om de kaart direct te versturen naar de ontvanger of om deze eerst thuis te ontvangen. De voordelen van beide opties leggen we hieronder uit.

🎄 Direct versturen

Kies je voor de optie ‘direct versturen’? Dan sturen we de kerstkaart direct naar de ontvanger. We hoeven alleen maar het adres te weten waar de kerstkaart naar toe mag en wanneer deze verzonden mag worden. Houd er wel rekening mee dat kerstkaarten naar het buitenland langer onderweg zijn. We adviseren om minimaal een week extra verzendtijd in te calculeren.

🎄 Thuis ontvangen

Bij deze optie ontvang je de Engelstalige kerstkaarten als pakketje bij je thuis, samen met eventuele sluitzegels of adresstickers. Met deze extra’s kun je kaarten nog unieker maken. Ook biedt het thuis ontvangen van kerstkaarten je de mogelijkheid om nog wat leuks in de envelop te doen. Vergeet niet om het extra gewicht te compenseren met voldoende decemberzegels.

Hulp nodig bij het bestellen van Engelse kerstkaarten?

Kom je er niet helemaal uit? Kijk dan gerust op onze contactpagina. Hier vind je de meestgestelde vragen. Ook neem je via deze pagina makkelijk contact op met ons klanttevredenheidsteam. Heb je meer inspiratie nodig, bijvoorbeeld voor leuke Engelstalige kerstkaart teksten? Op onze kerstblog vind je de leukste tips & tricks voor een onvergetelijke kerst(kaart).

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.518 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.