Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaarten goed doel

Kerst is niet alleen een tijd van samenzijn met familie en vrienden, maar ook het moment om te denken aan anderen. Er zijn onwijs veel mensen (en dieren) die deze tijd van het jaar wat extra liefde kunnen gebruiken. Kies een kerstkaart uit deze speciale goede doelen collectie, zodat je niet alleen je vrienden en familie fijne feestdagen wenst maar ook direct een mooi doel steunt met je kerstwens. Een win-win situatie als je het ons vraagt!

Tip: Ben je op zoek naar een specifiek goed doel? Kijk dan onder de kaartgalerij voor een lijstje van alle goede doelen die kerstkaarten aanbieden.

Kaartje2go goede doelen kerstkaarten

Kaartje2go werkt samen met meerdere goede doelen. Sommige van deze partijen hebben een eigen kerstkaartencollectie ontworpen. Een deel van jouw bestelbedrag wordt rechtstreeks aan het goede doel gedoneerd. Met onze goede doelen kerstkaarten help je onze wereld een stukje mooier, duurzamer en veiliger te maken met je kerstgroetjes.

Wil je meer informatie over deze goede doelen? Neem dan een kijkje op onze goede doelen pagina..

Kerstkaarten 2023 voor een goed doel maak je zo

Voordat je aan de slag gaat met het personaliseren van je goede doelen kerstkaart, kies je eerst je favoriet uit de collectie. Wat dacht je van een goede doelen kerstkaart met dieren of kies je voor een betekenisvol kaartje met een mooie boodschap? Zodra je een leuk kerstkaartje hebt gevonden, lees je in de beschrijving van welk goed doel dit kaartje is. Als je op zoek bent naar de kerstkaarten van een specifiek goed doel, kun je een kijkje nemen op hun eigen pagina. Zo heb je meteen een overzicht van wat voor kerstkaarten jouw favoriete goede doel in de collectie heeft. Welk goed doel ga jij steunen in 2023?

Een goed doel steunen met zakelijke kerstkaarten

Waarom alleen je bedrijf laten stralen tijdens de feestdagen als je ook een lichtje kunt laten schijnen voor anderen? Met onze zakelijke goede doelen kerstkaarten kan het allebei!. Elke kaart die je verstuurt, levert direct een bijdrage aan projecten en initiatieven die ertoe doen. En het mooie is, je kunt zelf kiezen welk goed doel je een warm hart toedraagt, en misschien wel aansluit bij de waarden van je eigen onderneming. Maak je zakelijke kerstgroet niet alleen feestelijk, maar ook betekenisvol.

 

Goede doel kerstkaarten: De meest gestelde vragen

Naast het feit dat je met het bestellen van een goede doelen kerstkaart een bijdrage levert aan onze wereld, is het ook leuk om te weten dat onze kerstkaarten duurzaam zijn. We laten jouw kaarten drukken in een CO2-neutrale drukkerij, en zowel het papier voor de kaarten als de enveloppen dragen het FSC-keurmerk. Je hebt zelfs de optie om te kiezen voor een kaart en envelop van 100% gerecycled papier! De verpakkingen waarin we de kaartjes versturen, zijn ook gemaakt van 100% gerecycled karton. 

Wil je meer weten over wat Kaartje2go doet op het gebied van duurzaamheid? Neem dan een kijkje op onze duurzaamheidspagina, waar we je alles vertellen!

Het steunen van een initiatief is heel eenvoudig. Je kiest een kaartje uit deze collectie (de organisatie staat vermeld in de omschrijving), plaatst je bestelling en wij zorgen ervoor dat jouw donatie bij de juiste instantie terecht komt.

Van het bedrag dat jij betaalt voor de kaarten gaat automatisch een percentage naar het goede doel. Hier hoef je niets voor te doen. Jij betaalt dus niets extra; je hebt mooie kerstkaarten van Kaartje2go kwaliteit én tegelijkertijd steun je een goed doel!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.