Ga naar de inhoud

Kerstkaarten bestellen en een goed doel steunen

Kerstkaarten voor goede doelen in België

Bij Kaartje2go vind je een ruime keuze aan kerstkaarten in allerlei stijlen en formaten. Zeker wie met zijn kerstkaart een goed doel wil steunen, vindt hier ongetwijfeld de geknipte kerstkaart. Voor welk goed doel kies jij?

  • CliniClowns

  • SOS Kinderdorpen

  • Amnesty International

  • Hippo & Friends

CliniClowns
is een stichting die zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie bezoekt en een glimlach op hun gezicht tovert. Met hun spel en humor zorgen de clowns voor afleiding en plezier, waardoor de kinderen en volwassenen even hun ziekte of beperking vergeten.

SOS Kinderdorpen
helpt weeskinderen en kinderen die de zorg van hun familie dreigen te verliezen. De organisatie creëert voor hen een liefdevolle en veilige omgeving, zodat ze de kans krijgen om zich te ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen.

Amnesty international
zet zich wereldwijd in voor gelijke mensenrechten. De organisatie is actief daar waar er onrecht tegen mensen of groepen mensen is. Ze vecht o.a. tegen de doodstraf, marteling en gevangenschap en zet zich in voor vrijheid van meningsuiting, klimaatverandering en internationaal recht.

Hippo & Friends type 1 diabetesfonds
zet zich in voor bewustzijnscampagnes en wetenschappelijk onderzoek rond type 1 diabetes.

Hoe steun je een goed doel met jouw kerstkaart?

  1. Je kiest een kerstkaart uit de collectie.

  2. Je personaliseert je kaart met je eigen tekst en foto, en plaatst je bestelling.

  3. Wij zorgen ervoor dat jouw donatie bij de juist organisatie terechtkomt.

Van het bedrag dat jij per kaart betaalt, gaat er automatisch een percentage naar het goede doel. Je hoeft er dus zelf niets voor te doen. Je verrast je dierbaren met een warme kerstwens en toont meteen je goed hart voor een van onze goede doelen.

Voor het versturen van je kerstkaarten heb je de keuze. Ofwel laat je je bestelling thuis bezorgen en doe je je kaartjes zelf op de post. Ofwel laat je het versturen aan ons over. Bezorg ons de adressen van de ontvangers, kies de verzenddatum en wij doen de rest.

Kerstkaarten met een bestemming binnen België hebben, afhankelijk van de verzendmethode, de volgende levertermijn:

  • Bezorgtijd pakjes en proefdrukken: 1-2 werkdagen (door PostNL).*

  • Bezorgtijd rechtstreeks verstuurde kaarten: 3-4 werkdagen (door bpost).*

Zakelijke kerstkaarten voor een goed doel

Bij Kaartje2go vind je niet alleen goede doelen kerstkaarten voor particulieren. Ook bedrijven uit alle sectoren kunnen bij ons een bestelling plaatsen. Toon je warme hart en maak als bedrijf het verschil met een gepersonaliseerde zakelijke kerstkaart ten voordele van een goed doel!

Steun een goed doel met een christelijke kerstkaart

Met een christelijke kerstkaart breng je een warme boodschap over naar je familie, vrienden en kennissen. Bijbelse teksten, een mooi gedicht of een inspirerende boodschap: geen betere periode dan kerst om je dierbaren met mooie woorden te verrassen. Kies je voor een religieuze kerstkaart ten voordele van een goed doel, dan bezorg je ook CliniClowns, SOS Kinderdorpen of Amnesty International een onvergetelijke kerst.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.495 beoordelingen