Kerstkaarten voor de liefde

Als er iemand is die dit jaar de aller, aller, allerbeste kerstwensen verdient, dan is het jouw grote liefde wel. Maak daarom vandaag nog jouw liefde kerstkaart en beleef samen een knuffelige kerst.

Liefdes kerstkaart maken

Er is niets leuker dan een kerstkaart maken voor je geliefde. Terwijl ‘all I want for Christmas is you’ door de speakers van je radio knalt knutsel jij aan een prachtige kerstkaart voor je partner. En bij dat knutselen helpen we je graag een handje.

Je partner verdient wel een liefdes kerstkaartje waar extra veel aandacht aan is besteed. Met onze online kaartmaker maak je in een handomdraai een prachtige liefdes kerstkaart. Dat doe je in slechts een paar stappen:

  1. Kies een kaart uit de kerstcollectie
  2. Bewerk de kaart in de kaartmaker
  3. Upload je eigen foto of selfie
  4. Schrijf een lieve kerstwens op de kaart
  5. Verstuur de kaart per post naar jouw liefde

Wil je er echt iets speciaals van maken? Kies dan voor een grote kaart en laat deze bij je vriend of vriendin thuis of op het werk bezorgen. Wat zal hij/zij blij verrast zijn!

Cadeau sturen

Je hoeft het natuurlijk niet bij een kaart te laten. Wil je jouw liefde echt verrassen? Stuur dan een leuk cadeau mee. Wat dacht je van een Tony Chocolonely proeverijtje of andere heerlijke chocolade? Of geef een fles wijn of bubbels cadeau en geniet samen van een heerlijk kerstavondje.

Je kunt hem/haar ook verrassen met het Bucketlist boek voor koppels. Zo kun je samen op de bank mooie plannen bedenken voor het jaar 2021.

Iedereen verdient een beetje liefde

Familie, vrienden, ouders, je vriendin, de buurvrouw en zelfs de kerstman. We verdienen allemaal een beetje (extra) liefde met de kerstdagen. Stuur daarom een kerstkaart en deel een beetje van jouw grote hart uit aan de mensen die je dierbaar zijn. 

Stuur ze bijvoorbeeld een hippe kerstkaart of een grappige kerstkaart (met kerstfiguren). Welke kaart je ook kiest, jouw kaart tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. 

Met veel plezier en liefde gemaakt

Kies je voor kaartje2go dan weet je één ding zeker: jouw kaart wordt met liefde en plezier gemaakt. Daarom kun je genieten van de volgende voordelen:

  • Gratis proefdruk
  • Korting op je kerstkaarten met een account
  • Voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden

Daarnaast hebben we veel liefde voor de natuur. Daarom worden onze kerstkaarten duurzaam gemaakt en verstuurd. Zo kunnen jullie samen nog jaren genieten van elkaars liefde!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen