Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaarten met elfjes

Puntige oren, een muts met een belletje en een groen met rode outfit. Elke decembermaand komen de kerstelfen weer tevoorschijn om de kerstman te helpen. Deze elfjes werken niet alleen hard, maar zien er ook nog eens heel feestelijk uit. En daarom zijn ze de perfecte decoratie voor op een kerstkaart! Ook een kerstkaart met elfjes versturen? Kies een ontwerp uit onze collectie en geef er een eigen draai aan met onze kaartmaker.

Kerstkaart met drie elfjes in een sneeuwlandschap
Kerstkaart kerstgezin met eigen foto's
Kerstkaart met elfjes
Kerstkaart 3 kerstelfjes eigen foto's
Grappige kerstkaart - Maak een Elf van jezelf - 2 personen
Grappige kerstkaart - maak een kerstelf van jezelf - 4 pers

De leukste kerstkaarten met elfjes

Rendieren verzorgen, verlanglijstjes van kinderen doornemen en de slee tip top in orde maken. Elfjes zijn bezige bijtjes en doen er alles aan om van het kerstfeest een succes te maken. Om ze voor hun harde werk te belonen hebben onze designers grappige kerstkaarten met elfjes gemaakt. Heb je een leuke kerstkaart met één of meerdere elfjes op het oog? Met onze kaartmaker is het ontwerp zo naar wens aangepast. Voeg bijvoorbeeld sterren toe om de kerstkaart er extra feestelijk uit te laten zien. En schrijf er een persoonlijke boodschap voor de feestdagen op. Inspiratie nodig voor een creatieve kerstwens? Onze kerstkaart teksten helpen je ongetwijfeld op weg!

Hoe maak ik een kerstkaart met dansende elfjes?

Elfjes zijn zelden alleen, ook op onze kerstkaarten. Ze worden vergezeld door een partner of delen de spotlight met hun kinderen. Van plan om een kerstkaart met elfjes namens jouw gezin te versturen? Kies dan voor een ontwerp waarbij je de gezichten van de elfjes door eigen foto’s kunt vervangen. Een speciale fotoshoot is hier niet voor nodig. Een foto van jou, je wederhelft en kinderen is voldoende. Heb je geen kinderen, maar wel honden of katten? Ook hun koppies passen perfect op het lichaam van een dansende kerstelf! Zoom de foto’s eventueel in of uit, zodat ze goed op de kerstkaart aansluiten.

🎁 Tip: kerstelfen verschijnen zelden zonder kerstcadeau. Voeg dus een leuk presentje aan je bestelling toe en breng de ontvanger alvast in de kerstsferen. 🎁

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.