Chique kerstkaarten » De kersttrend van 2021

Gouden decoraties, glitter en glamour, art-deco en veel donkere kleuren. Als je van een luxe uitstraling houdt, dan is de Chique kersttrend echt iets voor jou! Met deze trend loop je zo de lobby van een warm vijfsterrenhotel binnen.

Chique kerstkaarten

Ben jij op zoek naar stijlvolle kerstkaarten? Dan zit je hier goed! Hier vind je kerstkaarten met glitter en glamour uitstraling, een luxe uiterlijk en een stijlvolle indruk.

Kenmerkend aan Chique kerstkaarten zijn donkere kleuren in blauwe, groene, paarse en rode tinten, die in contrast met het goud de kerstkaarten een luxe uitstraling geven. 

Op de Chique kerstkaarten vind je art-deco met veren, grote bossen bloemen, bladeren en andere botanische elementen. Ook zien we veel glitters, donkere kleuren en gouden spetters terug.

Welke papiersoort & envelop past bij een Chique kerstkaart?

Er zijn twee papiersoorten die goed passen bij deze kersttrend

  • De parelmoer papiersoort zorgt voor een luxe touch.
  • De glanzende papiersoort doet het goud bijna glimmen.

Kies voor gouden of rode enveloppen om de luxe uitstraling compleet te maken. Ook de witte, roze of gouden parelmoer envelop is een uitstekende keuze. 

Voor een extra luxe product kun je er ook nog voor kiezen om prachtige sluitzegels op de enveloppen te plakken.

Chique en andere kersttrends

Bijk Kaartje2go vind je nog veel meer kerstkaarten in verschillende stijlen. Wat dacht je van hippe kerstkaarten, een kerstkaart met sterren of kerstkaarten met 2021 erop? Bekijk ook eens onze gouden kerstkaarten en andere kerstkaarten trends:

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.871 beoordelingen