Ga naar de inhoudGa naar het filter

Jubileumkaarten met goudfolie

Vieren jullie binnenkort een jubileumfeestje? Van harte gefeliciteerd! Een stralende uitnodiging mag natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben onze designers speciaal voor jullie een collectie jubileumkaarten met goudfolie ontworpen.

Jubileumkaart met goudfolie maken

Voor gasten is het ontvangen van de uitnodiging voor jullie huwelijksjubileum een ontzettend leuke verrassing. Ineens ligt er een leuke dag in het verschiet met een groot feest. Maak daarom vandaag nog een jubileumkaart met foliedruk. 

🎁 Supertip:een Kaartje2go account!  

Maak vandaag nog een gratis Kaartje2go account aan en profiteer van fijne voordelen. Zo geniet je van onze ingelogde klantenkorting, waardoor je voor elke kaart net iets minder betaalt. Bovendien ontvang je een gratis proefdruk en spaar je met elke bestelling ook nog eens voor gratis kaarten. Leuk voor als je zelf eens iemand wilt feliciteren met een huwelijksjubileum.

50 jaar getrouwd kaart met goudfolie

Goud foliedruk is een goede keuze voor 12,5 jaar, 25 jaar of 40 jaar huwelijk. Maar echt perfect past het bij het 50-jarig huwelijksjubileum. Als je 50 jaar getrouwd bent vier je namelijk je gouden bruiloft. Hoe leuk is het als de kleuren van dit jubileum in het kaartje terugkomen?

Extra’s om de goudfolie jubileumkaarten nog mooier te maken

Om de kaart nog feestelijker te maken. Kun je er leuke extra’s bijbestellen.

  • Gekleurde enveloppen: Je kunt kiezen uit meer dan 11 verschillende envelopkleuren. Wij vinden zelf de gouden envelop helemaal top! Daarmee maak je de kaart nog luxer.
  • Sluitzegels: De sluitzegel plak je op de envelop als finishing touch. Ook hier kun je uit verschillende ontwerpen kiezen en de meeste kaarten hebben zelfs een bijpassende sluitzegel.
  • Adresstickers: Als je stijlvolle adressering wilt combineren met gemak is een adressticker de uitkomst. Ook hier is de keuze qua ontwerpen reuze.

Jubileumkaarten met goudfolie versturen

Na het bestellen is het tijd om de jubileumkaarten met goudfolie te versturen. Kaarten met foliedruk hebben een iets langere levertijd omdat het glanslaagje eerst goed moet drogen. Als je op werkdagen voor 12:00 uur bestelt, worden ze de dag erna verzonden. In 95% van de gevallen liggen ze de dag erna al op de deurmat. Het versturen kan middels een pakketje naar jouw huisadres. We versturen het pakketje met jullie kaarten gratis.

✍️ Tip: Gebruik voor het verzamelen van de adressen onze adresverzoeker. Hiermee kunnen vrienden en familie hun adres rechtstreeks in je adresboek zetten. Handig voor de adresstickers die je kunt bestellen als je je pakketje kaarten bestelt.

Veelgestelde vragen over jubileumkaarten met foliedruk

Op de foliedruk jubileumkaarten zit een speciaal glanslaagje van koper, zilver of goud. Wanneer je de kaart heen en weer beweegt danst het licht over het folie. De zachte weerspiegeling van het licht tovert een glinstering op het gezicht van elke ontvanger.

Meer uitleg hierover vind je op onze pagina over foliedruk kaarten.

Absoluut. Om te kijken of je jubileumkaartje met foliedruk precies is wat jullie ervan verwachten, ontvang je van ons een gratis proefdruk. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een account aanmaken. 

Meer weten? We leggen je graag uit hoe het bestellen van een proefdruk werkt.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.