Ga naar de inhoudGa naar het filter

Jubileumkaarten met koperfolie

Hebben jullie binnenkort een huwelijksjubileum te vieren? Gefeliciteerd! Natuurlijk mag een feestelijke uitnodiging niet ontbreken. En wij hebben precies wat je zoekt: Een jubileumkaart met koperfolie.

Jubileumkaart met koperfolie maken

Voor jullie gasten is het ontvangen van een jubileum uitnodiging een ontzettend leuke verrassing en dat begrijpen wij heel goed. Want wie kijkt er niet uit naar een groot feest om jullie liefde voor elkaar te vieren! Stuur ze daarom vandaag nog een prachtige jubileumkaart met foliedruk. 

Op een foliedruk jubileumkaart zijn details zoals het jubileumjaar, jullie namen of opvallende elementen voorzien van een speciaal glanslaagje. Wanneer de kaart heen en weer beweegt zorgt het koperfolie voor een zachte weerspiegeling van het licht. Dit brengt letterlijk een glinstering op het gezicht van de ontvanger.

Foliedrukkaarten zijn er in koper, zilver, goud en holografisch.

12,5 jaar getrouwd kaart met koperfolie

Koper foliedruk staat mooi op alle kaarten, maar in het bijzonder op de 12,5 jaar getrouwd uitnodiging. Het 12,5-jarige huwelijk wordt namelijk ook wel een koperen huwelijk genoemd. Het is dan ook extra leuk om deze kleur in het jubileumkaartje terug te laten komen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.