Ga naar de inhoud

Jubileumkaarten met koperfolie

Hebben jullie binnenkort een huwelijksjubileum te vieren? Gefeliciteerd! Natuurlijk mag een feestelijke uitnodiging niet ontbreken. En wij hebben precies wat je zoekt: Een jubileumkaart met koperfolie.

Jubileumkaart met koperfolie maken

Voor jullie gasten is het ontvangen van een jubileum uitnodiging een ontzettend leuke verrassing en dat begrijpen wij heel goed. Want wie kijkt er niet uit naar een groot feest om jullie liefde voor elkaar te vieren! Stuur ze daarom vandaag nog een prachtige jubileumkaart met foliedruk.

🎁 Supertip: Maak voordat je begint een gratis Kaartje2go account aan. Zo profiteer je van fijne voordelen, zoals een ingelogde klantenkorting, een gratis proefdruk, sparen voor gratis kaarten en nog veel meer.

Op een foliedruk jubileumkaart zijn details zoals het jubileumjaar, jullie namen of opvallende elementen voorzien van een speciaal glanslaagje. Wanneer de kaart heen en weer beweegt zorgt het koperfolie voor een zachte weerspiegeling van het licht. Dit brengt letterlijk een glinstering op het gezicht van de ontvanger.

Foliedrukkaarten zijn er in koper, zilver of goud.

12,5 jaar getrouwd kaart met koperfolie

Koper foliedruk staat mooi op alle kaarten, maar in het bijzonder op de 12,5 jaar getrouwd uitnodiging. Het 12,5-jarige huwelijk wordt namelijk ook wel een koperen huwelijk genoemd. Het is dan ook extra leuk om deze kleur in het jubileumkaartje terug te laten komen.

Koperfolie jubileumkaarten bestellen

Om het bestellen van foliedruk kaarten zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we de volgende tips voor je.

Jazeker! Wij worden er namelijk erg blij van als jullie de liefde kunnen vieren. Daarom ontvang je van ons een gratis proefdruk om te kijken of de kaart precies is wat jullie ervan verwachten. Om je gratis proefdruk te ontvangen hoef je alleen maar een account aan te maken. Zo kunnen we je kaartje bewaren tot je klaar bent om te bestellen.

Meer weten? We leggen je graag uit hoe het bestellen van een proefdruk werkt.

Extra’s om de koperfolie jubileumkaarten nog mooier te maken

Maak de koperfolie jubileumkaart nog feesterlijk met deze leuke extra’s:

  • Gekleurde enveloppen: Kies uit ons ruime aanbod feestelijke envelopkleuren om het kaartje vrolijk te verpakken.
  • Sluitzegels: Bestel prachtige sluitzegels bij je pakketje om als finishing touch op de envelop te plakken.
  • Adresstickers: Combineer het gemak van zelf niet hoeven schrijven met een stijlvolle adressering.

Jubileumkaarten met koperfolie versturen

Nu je bestelling inclusief leuke extra’s helemaal klaar is, kun je de jubileumkaarten met koperfolie versturen. Omdat het glanslaagje op de kaarten met foliedruk eerst goed moeten drogen, duurt het verzenden iets langer dan je van ons gewend bent. Als je op werkdagen voor 12:00 uur bestelt, worden ze op de werkdag erna verzonden. In 95% van de gevallen liggen ze de volgende dag al op de deurmat. 

Kaarten met foliedruk kunnen alleen als pakketje kaarten naar jouw huisadres worden verzonden. Het is (nog) niet mogelijk om ze rechtstreeks naar de ontvangers te sturen.

✍️ Tip: Gebruik voor het verzamelen van de adressen onze adresverzoeker. Zo kunnen vrienden en familie hun adres meteen in je Kaartje2go adresboek zetten. Handig voor de adresstickers die je kunt bijbestellen als je je pakketje kaarten bestelt.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.