Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Jubileum teksten voor op een kaart

Een jubileumkaart stuur je voor een speciale gelegenheid. We inspireren je graag om tot een mooie tekst te komen voor op de uitnodiging.  Daarom hebben we een aantal teksten op een rij gezet voor op je jubileumkaarten.

Meer teksten: 12,5 jaar | 25 jaar | 40 jaar | 50 jaar | 60 jaar | medewerker

Gratis proefdruk jubileumkaart

1 Korinthe 13

De liefde is geduldig en vol goedheid. Alles verdraagt ze, alles gelooft ze, alles hoopt ze, in alles volhardt ze. (1 Korinthe 13)

30 jaar getrouwd proost

Het PARELEN/PARELMOEREN huwelijk, daarop moet worden geproost!

50 jaar getrouwd

Vijftig jaar geleden hebben jullie elkaar het ja-woord gegeven, sindsdien gaan jullie samen door leven. Wat gingen die jaren snel, voor ons zijn jullie een groot voorbeeld als stel. Gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk!

60 jaar getrouwd

Lieve familie en vrienden, Op DATUM is het alweer 60 jaar geleden dat wij elkaar het ja-woord gaven. Omdat we nog steeds heel blij zijn met elkaar, willen we dit graag met jullie vieren op DAG DATUM. U wordt om TIJDSTIP verwacht in het restaurant NAAM, ADRES in PLAATS om samen met ons van een hapje en drankje te genieten, dit zal tot een uurtje of TIJDSTIP duren. Graag een telefoontje als jullie niet kunnen komen. TELEFOONNUMMER NAMEN

Een goed huwelijk

Over een goed huwelijk valt geen boek te schrijven. Gefeliciteerd met jullie jubileum!

Geluk is liefde

Geluk is liefde, niets anders. Wie lief heeft is gelukkig.

Het is alweer 50 jaar geleden

Het is alweer 50 jaar geleden, dat wij in het huwelijksbootje zijn getreden. Wij zijn nu een gouden paar. En houden nog steeds heel veel van elkaar. Lieve familie en vrienden, Graag willen wij jullie uitnodigen voor een diner op DAG DATUM om TIJDSTIP in LOCATIE ADRES Tot dan! NAMEN Indien u verhinderd bent, laat het ons even weten voor DATUM. Tel: TELEFOONNUMMER

Huwelijksjubileum

Liefde is eindeloos, puur en oprecht. Liefde is warmte, liefde is echt. Liefde is troost vinden, dicht bij elkaar. Liefde is een huwelijk van AANTAL jaar.

jubileum huwelijk persoonlijk

Vandaag is de dag dat ik je wil laten weten hoeveel ik van je houd. Ons zilveren huwelijk maakte me al gelukkig, nu gaan we voor het goud. Een blik, een woord, een aanraking, meer is er niet nodig. Elkaar zo goed kennen is voor mij het mooiste geschenk. Elkaar zo waarderen is van elkaar houden . Toch het voelt niet als 'al' 25 jaar samen zijn nog steeds is wakker worden naast jou zo fijn, en houden wij nog misschien wel meer van elkaar dan in ons eerste verliefde jaar.

Kadotip

Komt de gedachte aan een kadootje bij u op, Stop het dan voor MIJ/ONS in een envelop!

Nog geen sleet

Het is AANTAL jaar geleden dat het begon, dat NAAM het hartje van NAAM overwon. Reeds al die tijd delen zij lief en leed, maar op hun huwelijk komt zeker nog geen sleet!

Onze ouders

NAAM & NAAM Onze ouders vieren op DATUM a.s. hun X-JARIG huwelijksjubileum. Zij willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en nodigen u uit voor een gezellige avond op DATUM. Zij verwachten u om TIJDSTIP in LOCATIE ADRES De kinderen NAMEN TELEFOONNUMMER

Tekst voor cadeautip op trouwkaart of uitnodiging

Wat telt is dat jullie met z'n allen komen... Maar kun je het niet laten, dan weet je waarvan wij dromen!

Verrassingsfeest 25 jaar getrouwd

DAG DATUM het alweer 25 jaar geleden dat NAAM en NAAM in het huwelijksbootje stapten. Dit willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en dus gaan we dit vieren. We geven een verrassingsfeest op DAG DATUM a.s. in LOCATIE, ADRES te PLAATS. Het feest begint om TIJDSTIP uur. Wij vragen u om voor die tijd al binnen te zijn, zodat het een echte verrassing is. Indien u verhinderd bent laat het ons weten voor DATUM a.s. Tot dan! NAMEN

Zilveren huwelijk proost

Het zilveren huwelijk, daarop moet worden geproost!

Koperen huwelijk

Het is ons gelukt! Op TROUWDATUM zijn wij alweer 12,5 jaar gelukkig getrouwd. Wij willen ons koperen huwelijk graag vieren met al onze naasten. Daarom nodigen we je uit om op DATUM vanaf TIJD met ons te komen proosten! Het feest zal plaatsvinden bij LOCATIE. Ben je verhinderd? Laat dit dan alsjeblieft op tijd aan ons weten

Meetellen

Heb je meegeteld? Dan heb je het ook vastgesteld! NAAM WERKNEMER is op DATUM alweer 12,5 jaar bij ons op de werkvloer te vinden en we zijn ontzettend blij dat we HEM/HAAR aan ons hebben weten te binden. Wil jij NAAM WERKNEMER ook graag feliciteren met zijn jubileum? Kom dan op DATUM om TIJD naar LOCATIE. Daar zullen we NAAM WERKNEMER treffen en samen het glas heffen.

Het glas heffen

Op TROUWDATUM zijn wij tien jaar getrouwd, nog steeds zijn we dol op elkaar, ook al gaat er zo nu en dan wat fout. Wij hopen dat je ons op DATUM om TIJD wilt treffen om samen het glas te heffen!

Hoera 50 jaar getrouwd

Deze bijzondere dag Maar één keer in het jaar Een dag waarop alles mag Om te vieren met elkaar. Zijn jullie erbij op [DATUM]? Dan vieren we ons jubileum: Hoera, 50 jaar!

Diamanten huwelijk

Gefeliciteerd met jullie diamanten huwelijk en nog vele gelukkige en gezonde jaren samen!

Van harte gefeliciteerd

Van harte gefeliciteerd met jullie diamanten huwelijk!

40 jaar samen

40 jaar getrouwd, Zoiets kan alleen als je echt van elkaar houdt! Proficiat!

Zilveren huwelijk felicitatie

Gefeliciteerd met jullie zilveren huwelijk! Wij wensen jullie veel geluk, vreugde en gezondheid toe!

25 jaar vreugde

Vandaag zijn jullie 25 jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt. 25 jaar vol vreugde, liefde en geluk! Gefeliciteerd met jullie trouwdag!

12,5 jarige jubileum

Gefeliciteerd met jullie 12,5 jarige jubileum! Nog vele mooie, leuke en gezonde jaren samen!

Al 12,5 jaar

Al 12,5 jaar stralen jullie samen Al 12,5 jaar gelukkig getrouwd Al 12,5 jaar wordt liefde gegeven

12,5 jaar getrouwd

Twaalfenhalfjaar, het lijkt bijna onwaar, en de liefde groeit nog elk jaar. Komt u dit met ons vieren?

40 jaar getrouwd

Wij zijn op DATUM DAG JAARTAL 40 jaar getrouwd. Dit willen wij graag vieren met onze kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. U bent van harte welkom op DATUM vanaf TIJDSTIP in LOCATIE ADRES te PLAATS NAMEN ADRES TELEFOONNUMMER Laat even weten als je bent verhinderd.

50 oude sokken

49 oude sokken aan de lijn, voor de 50ste moet je binnen zijn.

Bedrijfs jubileum

Het is echt waar, Ons bedrijf bestaat AANTAL jaar. En in deze tijden van groei staat ook onze kantine in bloei. Daarom nodigen we jou uit om het AANTAL-jarig succes van onze onderneming te vieren. Je bent op DATUM vanaf TIJD van harte welkom in onze kantine voor een borrel en een hapje!

Feest 65

DATUM word ik 65 en ga ik met pensioen, Wat zal ik met die extra vrije tijd gaan doen? Weg met het idee van "ouden van dagen", Het is nu niet de tijd om hierover te klagen. Want we gaan feesten tot diep in de nacht, Wat had je anders verwacht? Wij nodigen jullie uit voor een feest hier, al etend, drinkend en dansend maken we gegarandeerd veel plezier.

God is Liefde

God is Liefde, Liefde is God, De essentie van alles.

Het leven samen is heel bijzonder

Het leven samen is heel bijzonder, zoveel delen met elkaar. Vriendschap, vreugde, warm en teder, echte liefde, al X jaar!

Jonge roos

Gisteren nog een jonge roos, vandaag al een oude doos.

Jubileum van 25 jaar

Een jubileum van 25 jaar, dat is niet zomaar iets. We zijn nu al lang bij elkaar, en dat vraagt om een speech! Wij vieren op DATUM om TIJD feest, zorg ervoor dat je er bij bent geweest!

Koperen huwelijk vieren

Koper moet worden gepoetst om mooi te blijven, en ook het huwelijk vergt onderhoud. Dat we het koperen huwelijk hebben bereikt, zal niemand verbazen. Onze liefde glanst nog altijd!

Ons jubileum komt eraan

Ons jubileum komt eraan, maar doen we daar ook nog wat aan? Ik vind van wel, dus wacht maar af. Spreek maar vast niets op DATUM af...

Parelmoeren huwelijk vieren

Een parel is rond, net als de trouwring, het huwelijk dat stand houdt, is even volmaakt. Wij houden nu al dertig jaar van elkaar, het parelmoeren huwelijk is daarmee een feit. KOMT U/KOM JE/KOMEN JULLIE langs, voor deze festiviteit?

Uitnodiging huwelijksjubileum

Lieve familie en vrienden, DAG DATUM aanstaande zijn wij AANTAL jaar getrouwd. We zouden het erg leuk vinden als jullie dat op die dag met ons willen vieren. Daarom nodigen wij jullie uit voor een borrel met aansluitend buffet in LOCATIE. Jullie zijn van harte welkom vanaf TIJDSTIP. Het adres is: ADRES POSTCODE PLAATS. Graag tot ziens op DATUM. NAAM & NAAM POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMER

wij zijn 12-5 jaar getrouwd

Wij zijn 12,5 jaar getrouwd! Wij willen dat graag met jullie vieren op DAG DATUM. Jullie zijn vanaf TIJDSTIP van harte welkom in restaurant NAAM, ADRES te PLAATS. Bij verhindering horen wij dat graag vóór DATUM. Liefs, NAMEN NAMEN KINDEREN

Zilveren huwelijk vieren

We hebben het zilveren huwelijk behaald, maar zijn nog lang niet klaar met elkaar. We gaan voor goud, en samen heel erg oud! Maar nu eerst vieren we deze vijfentwintig jaar!

Surprise

Vijftig jaar geleden gaf ik NAAM PARTNER het ja-woord, nog steeds ben ik blij dat HIJ/ZIJ bij mij hoort. Daarom wil ik HEM/HAAR verrassen met een groot feest, daar moet jij natuurlijk bij zijn geweest. We vieren ons jubileum op DATUM vanaf TIJD. Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Het adres is: ADRES

Terugblikken en bedanken

25 jaar geleden stapte NAAM WERKNEMER hier naar binnen om aan zijn carrière te beginnen. Gelukkig besloot HIJ/ZIJ bij ons aan de slag te gaan en te bouwen aan een indrukwekkende loopbaan. Wij willen NAAM WERKNEMER graag bedanken voor alle inzet in de afgelopen jaren en terugblikken op de hoogtepunten die er waren. Daarom nodigen wij je uit om op DATUM om TIJD met ons een glas champagne te drinken en op NAAM WERKNEMER te klinken.

De liefde is het sterkst gebleken

Soms dachten wij dat wij het niet konden 394.156.800 seconden maar het lukte dan toch, zo op den duur 109.488 uur al waren er dan ook heel wat vragen in 4562 dagen de liefde is het sterkst gebleken de laatste 650 weken 2009 is het jaar NAAM & NAAM 12 1/2 jaar.

50 jaar - Oneindig veel liefde

50 jaar 600 maanden 2.608 weken 18.262 dagen 438.290 uren 26.298.000 minuten en oneindig veel liefde

Diamanten jubileum

Gefeliciteerd met jullie diamanten jubileum! Zestig jaar liefde en geluk samen!

Gezonde jaren

Gefeliciteerd met jullie robijnen huwelijk! Maak er nog vele mooie en gezonde jaren van samen!

Trouwfestijn

Vandaag 40 jaar geleden zijn jullie in ‘t huwelijksbootje getreden. Geniet van jullie 40 jaar trouwfestijn!

25 jaar jubileum

25 jaar getrouwd: dat vraagt om een felicitatie! Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren huwelijk!

Zilveren jubileum

Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren huwelijk!

Prachtig stel

Wat zijn jullie toch een prachtig stel! Vele mooie jaren gewenst samen en gefeliciteerd met jullie koperen huwelijk.

Vele mooie jaren

12,5 jaar gelukkig getrouwd, gefeliciteerd en nog vele mooie jaren met elkaar!

25 jaar getrouwd

Onze vijfentwintigste trouwdag... En nog altijd denken we terug met een glimlach. Trots zijn is iets wat zeker mag, en daarom vieren we graag met U/JOU/JULLIE samen deze dag.

50 jaar geleden sprong in het diepe

50 jaar geleden maakten wij de sprong in het diepe. 25 jaar geleden kwamen we half boven water. Nu zitten we gelukkig op het droge. Dit is een feest waard. Om dit te vieren zullen we op LOCATIE een feesttent opzetten. Jullie zijn van harte welkom op DATUM a.s. Ontvangst tussen TIJDSTIP en TIJDSTIP. Het feest duurt tot ongeveer TIJDSTIP. We zien uit naar jullie komst! NAMEN Als jullie niet kunnen komen dan graag voor DATUM een bericht. Tel: TELEFOONNUMMER E-mail: E-MAILADRES

5x10

Je kunt het niet aan HEM/HAAR zien, maar onze ABRAHAM/SARAH is vandaag 5x10.

Bedrijfsjubileum

De medewerkers van BEDRIJF Nodigen u van harte uit voor de feestelijke bijeenkomst ter ere van het X-JARIG jubileum. Wij stellen het zeer op prijs u welkom te mogen heten op DATUM van TIJDSTIP tot TIJDSTIP. ADRES Voor meer info: WEBSITE

Geen grijs haar

Nog geen grijs haar, maar al wel 50 jaar.

Het Diamanten Bruidspaar

Liefde is voor twee mensen die zielsveel van elkaar houden. Twee mensen met een gouden hart, liefde met passie en smart, ze hebben alles voor elkaar over. Met pieken en dalen, zijn ze nog steeds bij elkaar. Ja, al 60 jaar... zijn ze een prachtig paar.

Het lijkt wel gisteren

Het lijkt net of het gisteren was, maar NAAM & NAAM zijn alweer X jaar getrouwd. Reden voor een feestje. Wij nodigen u van harte uit om dit jubileum met ons te vieren op DAG DATUM van TIJDSTIP tot TIJDSTIP. Locatie: NAAM, ADRES te PLAATS. Tot dan! Kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen PS: Laat het ons even weten als u verhinderd bent. NAAM: TELEFOONNUMMER | E-MAILADRES

jubileum 50-jarig huwelijk

Al 50 jaar geleden beloofden zij elkaar hun trouw, een halve eeuw gelukkig als man en vrouw. De huwelijksboot heeft vaste koers gevaren, hoewel ook moeilijke tijden waren. Gelukkig ook voorspoed op zijn tijd, vol liefde en saamhorigheid. Dankbaar voor deze 50 jaar, feliciteren wij dit gouden paar.

Jubileum zilveren bruiloft

Op DAG DATUM JAARTAL zijn wij 25 jaar getrouwd! Dit willen wij graag met jullie vieren onder het genot van een hapje en een drankje. Jullie zijn op DATUM vanaf TIJDSTIP welkom in LOCATIE. Laten jullie even voor DATUM weten of jullie komen en met hoe veel personen? Tot dan! NAMEN TELEFOONNUMMER E-MAILADRES Cadeautip: Jullie aanwezigheid, gelukwensen en jullie lach. Dat is het mooiste geschenk op die dag. Mochten jullie ons toch willen verrassen, hopen we dat het in een envelopje zal passen.

Liefde en tederheid

Liefde en tederheid kennen geen ouderdom. Gefeliciteerd met jullie X-jarig huwelijk!

Onze gouden bruiloft

Lieve familie en vrienden, Graag willen wij onze gouden bruiloft samen met jullie vieren. Om TIJDSTIP zijn jullie van harte welkom op ons feest. We vieren het op LOCATIE, ADRES. Tot TIJDSTIP zijn ook de kinderen van onze broers en zussen onze gasten. Daarna zullen wij ons samen met jullie laten verrassen door heerlijke gerechten van een walking dinner. Wij gaan ervan uit dat jullie er allemaal bij kunnen zijn. Mocht dat onverhoopt niet lukken dan horen wij het graag vooraf. TELEFOONNUMMER/E-MAILADRES Wij zien er naar uit, graag tot dan. NAAM en NAAM

Sarah worden

Sarah worden is een eer, 50 jaar gaan voorbij als een speer.

Verlies niet de moed

Lieve SARAH/ABRAHAM, verlies niet de moed, ook na 50 is het leven supergoed!

Zilveren huwelijk

Vol trots en geluk zijn wij al weer 25 jaar bij elkaar. Dat vraagt natuurlijk om een feestje! We nodigen je daarom ook van harte uit op onze zilveren huwelijksfeest!

Zoveel jaren al tezamen

Zoveel jaren al tezamen, het is een groot geschenk geweest. Van niet te schatten waarde, vanaf het prille begin tot aan dit feest. Hoera, wij geven een groot feest want onze oma en opa zijn al 50 jaar getrouwd. We zouden het heel fijn vinden als jullie dit samen met ons willen komen vieren. Op DATUM is iedereen om TIJD welkom bij LOCATIE. Oma en opa - en wij natuurlijk - verwachten jullie vanaf TIJDSTIP bij LOCATIE, ADRES in PLAATS. Wij hopen er samen een heel fijn feest van te maken. Laat ons vóór DATUM nog even weten of we jullie mogen verwelkomen op DATUM. Graag tot dan! NAMEN KINDEREN TELEFOONNUMMER E-MAILADRES

In dienst

Op DATUM is NAAM WERKNEMER alweer vijf jaar bij ons aan het werk. HIJ/ZIJ zet zich al die jaren enthousiast in voor ons merk. Naast een collega is HIJ/ZIJ ook een echte vriend, daarom is een mooi feest helemaal verdiend. Om TIJD snijden we de taart aan, om vervolgens aan de champagne te gaan.

Al 25 jaar een paar

Al 25 jaar zijn wij een heel gelukkig paar! Nu willen we graag vieren dat we elkaar toen wisten te versieren.

Uitnodiging: jubileum

Het gaat nog even duren, dan vieren wij het feest dat je tegenwoordig niet elke dag meer leest! Want …. jaar al samen, is echt een lange tijd. Met steeds nog zoveel liefde, en nog geen dagje spijt! Je zult het al wel raden, het zou ons erg plezieren als jij op …. dit met ons wilt vieren. (Maria Riksten-Brouwer)

60 jaar

Het leven samen is heel bijzonder, zoveel delen met elkaar. Vriendschap, vreugde, warmte en echte liefde, al 60 jaar! Gefeliciteerd

60 jarige trouwdag

Proficiat met jullie 60 jarige trouwdag! Jullie huwelijk is bijzonder inspirerend!

40 jaar huwelijk

Die 40 jaar getrouwd staan jullie goed, we zijn benieuwd hoe jullie dat doen!

Huwelijksbootje

Jullie ja woord was het startschot voor een robijnen huwelijk vol belevenissen. Van harte gefeliciteerd en veel geluk en gezondheid samen!

Liefde is...

Liefde is voor 2 mensen die zielsveel van elkaar houden. Twee mensen die alles voor elkaar overhebben. Gefeliciteerd met jullie 25 jarige jubileum!

25 lentes

Al 25 lentes bij elkaar. Wat een fantastische tijd! We hopen dat jullie nog lang bij elkaar mogen blijven! Gefeliciteerd met jullie jubileum!

Koperen huwelijk felicitatie

Van harte gefeliciteerd met jullie koperen huwelijk! Maak er een mooi dag van!

Bestel nu een proefdruk van je jubileumkaart

Jubileumfeest 5 jaar getrouwd houten huwelijk boomstam
Jubileumkaart met klinkende champagne en hartjes
Jubileumkaart huwelijksfeest dansend in het bos
Jubileumkaart helleboruskrans in hartvorm
Foliedruk
Jubileumfeest champagne uitnodiging hartjes liefde foto
Zwarte jubileumkaart met gouden spetters en foto's 50 jaar
Foliedruk
Uitnodiging jubileum 55 jaar getrouwd met twee trouwfoto's
Foliedruk
Jubileum uitnodiging fotocollage 5 jaar getrouwd
Stijlvolle jubileumkaart 50 jaar getrouwd foto
Jubileumkaart tandem met jubileumpaar en ballonnen
Jubileumkaart veldbloemen met glitterlook
Foliedruk
Stijlvolle uitnodiging jubileum 50 jaar botanisch goud
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 22.240 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.