Ga naar de inhoud

Grappige jubileumkaarten

Hebben jij en je partner binnenkort een mijlpaal te vieren, en willen jullie graag een jubileumkaart met humor versturen? Nodig al je dierbaren uit met een grappig kaartje voor jullie 25-, 40- of 50-jarig trouwjubileum. Vraag een gratis proefdruk aan of bestel direct. Dat wordt lachen! 

Grappige jubileumkaart 25 of 50 jaar getrouwd maken 

Zelf een grappige uitnodiging maken doe je makkelijk en snel bij Kaartje2go. We leggen je graag uit wat allemaal mogelijk is. 

De ene kaart met humor is de andere niet

Er zijn een hoop humoristische jubileumkaarten te bestellen. Bestel het kaartje van de twee feestende ouderen naast de molen of het ontwerp waarin jullie samen in de bakfiets zitten. Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het in de grootste kaartencollectie van Nederland. Zoek je naar meer inspiratie? Bekijk dan de kaartjes voor een 25-jarig jubileum, 40-jarig jubileum of 50-jarig jubileum

Maak een gratis Kaartje2go account aan

Sla je favoriete kaartjes op in je persoonlijke account. Zo kun je ze later nogmaals bekijken en versturen. Je profiteert van nog meer voordelen, zoals fijne kortingen en het kunnen bestellen van een gratis proefdruk. Je kunt ook online je adresboek bijhouden, zo heb je alle adressen van je dierbaren verzameld op dezelfde plek. 

Zelf een grappige uitnodiging jubileum ontwerpen 

Ga aan de slag en ontwerp zelf een grappige jubileumkaart. Start met een blanco kaart en personaliseer de kaart met leuke symbolen en figuren. Of maak een fotokaart en upload een grappige foto van jou en je partner. Het uploaden van je foto doe je makkelijk vanaf je computer of telefoon.

Heb je besloten om zelf een grappig kaartje te maken? Leuk! In een aantal stappen maak je razendsnel een kaartje met humor:

  1. Kies het mooiste kaartje uit de galerij en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg in de kaartmaker een grappige foto, leuke symbolen en kaders toe aan de kaart.
  3. Schrijf een tekst met humor waarin je al je familie en vrienden uitnodigt voor de grote dag.
  4. Bestel de gratis proefdruk of verstuur je uitnodigingen direct.

Tip: Kopieer de originele jubileumteksten van onze tekstschrijvers zo op de kaart.

Jubileum uitnodigingen met humor bestellen 

Yes! Je hebt leuk kaartjes gemaakt. Nu is het tijd om ze te gaan bestellen.

Het bestellen van een gratis proefdruk kan erg handig zijn. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je gratis account. Klik op het leukste kaartje in de galerij en kies voor ‘Gratis proefdruk bestellen’. Je krijgt vervolgens een leuk pakketje thuis gestuurd. Hierin zit het grappige kaartje zodat je het rustig kan bekijken. In het pakketje vind je ook meer informatie over onze papiersoorten, enveloppen en andere leuke extra’s.

Uitnodigingen humor jubileumkaarten versturen

Tijd om de kaartjes te gaan versturen. Verstuur je ze direct naar je geliefden of ontvang je ze liever thuis? Wij zetten de verschillen voor je op een rijtje.

Direct versturen 

Kies voor direct versturen als je geen omkijken meer wilt hebben naar de kaartjes. Vraag met de handige adresverzoeker de adressen van je dierbaren op. Zo staan ze direct in je adresboek. Wij zorgen er samen met PostNL voor dat de kaartjes zo snel mogelijk op de deurmat vallen. Voor 20:00 uur besteld is vandaag verzonden.

Thuis ontvangen

Ontvang je de grappige kaarten voor een 25, 40 of 50 jarig jubileum liever thuis? Dat kan ook! Verstuur de uitnodigingen naar je eigen adres en ontvang de kaartjes in een pakketje met de eventuele extra’s je die hebt gekozen. Bestel handige adresstickers mee zodat je zelf geen adressen meer hoeft te schrijven. Nu kun je de kaartjes zelf rondbrengen, gezellig!

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.