Ga naar de inhoudGa naar het filter

Grappige jubileumkaarten

Hebben jij en je partner binnenkort een mijlpaal te vieren, en willen jullie graag een jubileumkaart met humor versturen? Nodig al je dierbaren uit met een grappig kaartje voor jullie 25-, 40- of 50-jarig trouwjubileum. Vraag een gratis proefdruk aan of bestel direct. Dat wordt lachen! 

Grappige jubileumkaart 25 of 50 jaar getrouwd maken 

Zelf een grappige uitnodiging maken doe je makkelijk en snel bij Kaartje2go. We leggen je graag uit wat allemaal mogelijk is. 

Uitnodigingen jubileum met humor: onze collectie

Er zijn een hoop humoristische jubileumkaarten te bestellen. Bestel het kaartje van de twee feestende ouderen naast de molen of het ontwerp waarin jullie samen in de bakfiets zitten. Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het in de grootste kaartencollectie van Nederland. Zoek je naar meer inspiratie? Bekijk dan de kaartjes voor een 25-jarig jubileum, 40-jarig jubileum of 50-jarig jubileum

Zelf een grappige uitnodiging jubileum ontwerpen 

Ga aan de slag en ontwerp zelf een grappige jubileumkaart. Start met een blanco kaart en personaliseer de kaart met leuke symbolen en figuren. Of maak een fotokaart en upload een grappige foto van jou en je partner. Het uploaden van je foto doe je makkelijk vanaf je computer of telefoon.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.