Ga naar de inhoud

Jubileumkaarten met zilverfolie

Zijn jullie binnenkort zoveel jaar getrouwd? Van harte gefeliciteerd! Een uitnodiging voor jullie gasten mag natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben onze designers speciaal voor jullie een collectie jubileumkaarten met zilverfolie ontworpen. 

Jubileumkaart met zilverfolie maken

Het huwelijksjubileum is echt moment om met vrienden en familie te vieren. Wanneer de uitnodiging bij ze op de deurmat valt zullen ze dan ook blij verrast zijn. Maak daarom vandaag nog een jubileumkaart met foliedruk. 

🎁 Supertip: een Kaartje2go account! 

Maak vandaag nog een gratis Kaartje2go account aan. Zo kun je heel eenvoudig je favoriete kaartjes bewaren en profiteer je van fijne voordelen, zoals onze ingelogde klantenkorting. Bovendien ontvang je een gratis proefdruk en spaar je met elke bestelling ook nog eens voor gratis kaarten.

Op de foliedruk jubileumkaarten zit een speciaal glanslaagje met daarop een zilverfolie. Wanneer je de kaart heen en weer beweegt danst het licht over het glimmende gedeelte van de kaart. De zachte weerspiegeling van het licht tovert een glinstering op het gezicht van elke ontvanger.

Naast zilverfolie kun je ook kiezen uit goudfolie en koperfolie.

25 jaar getrouwd kaart met zilverfolie

Zilver foliedruk past perfect bij een 25 jarig jubileum. Want als je 25 jaar getrouwd bent vier je namelijk je zilveren huwelijk. Daarom is het extra leuk als deze kleuren in het kaartje terugkomen.

Zilverfolie jubileumkaarten bestellen

Heb je de perfecte uitnodiging gevonden? Dan is het tijd om de foliedruk kaarten te bestellen. Ook dit hebben we lekker eenvoudig en leuk gemaakt.

Jazeker. Als je wilt weten hoe de jubileumkaart met foliedruk er precies uit gaat zien, kun je een gratis proefdruk bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is een gratis account aanmaken. Zo kunnen we het ontwerp eenvoudig opslaan en voor je bewaren tot je klaar bent om de uitnodigingen te versturen.

Meer weten? Zo werkt het bestellen van een proefdruk.

Extra’s om de zilverfolie jubileumkaarten nog mooier te maken

Een kaart met zilverfolie geeft de uitnodiging een luxe uitstraling. Maar met deze extra’s maak je het nog feestelijker!

  • Gekleurde enveloppen: Kies uit 11 verschillende envelopkleuren, waaronder prachtige parelmoer enveloppen. Uiteraard is hier de zilveren envelop een geweldige keuze.
  • Sluitzegels: Met sluitzegels geef je een envelop de finishing touch. Onze favorieten zijn de bijpassende sluitzegels. Hiermee geef je alvast een klein voorproefje van de kaart op de envelop.
  • Adresstickers: Met adresstickers maak je het jezelf gemakkelijk en zorg je tegelijk voor een stijlvolle adressering. Ook hier kun je kiezen uit veel verschillende ontwerpen.

Jubileumkaarten met zilverfolie versturen

Na het bestellen is het tijd om de jubileumkaarten met zilverfolie te versturen. Omdat er een speciaal glanslaagje op de kaarten zit, wat goed moet drogen, is de levertijd iets langer dan je van ons gewend bent. Als je op werkdagen voor 12:00 uur bestelt, worden ze de dag erna verzonden. In 95% van de gevallen liggen ze de dag erna al op de deurmat.

De foliedruk jubileumkaarten kunnen alleen als pakketje naar jouw huisadres worden verzonden. Je kunt dan de kaarten (deels) zelf overhandigen, er nog een persoonlijke boodschap inschrijven of leuke extra’s bij bestellen? We versturen het pakketje met jullie kaarten gratis. Het is helaas (nog) niet mogelijk om kaarten met foliedruk rechtstreeks te versturen. 

✍️ Tip: Gebruik voor het verzamelen van de adressen onze adresverzoeker. Hiermee kunnen vrienden en familie hun adres rechtstreeks in je adresboek zetten. Handig voor de adresstickers die je kunt bestellen als je je pakketje kaarten bestelt.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.