Ga naar de inhoud

Foliedruk

Hoe kunnen we je helpen?
Je kunt kiezen uit de kleuren goud, koper, zilver of holografisch. Het is helaas niet mogelijk om meer dan 1 kleur per kaart te kiezen.
Kies je voor een dubbele kaart kan je de tekst of figuren op de voorzijde en op de achterzijde in folie laten afdrukken. Kies je voor een enkele kaart zijn alleen de tekst of figuren op de voorzijde mogelijk in foliedruk.
We nemen afdrukkwaliteit serieus! Voor een kaart met folie duurt het hele drukproces tot aan de levering 2-3 dagen (in plaats van 1-2 werkdagen). Dit komt onder andere doordat kaarten met foliedruk 1 dag langer moeten drogen.
Nee je kunt momenteel alleen nog je kaarten als een pakketje bestellen als je de kaarten wilt ontvangen met foliedruk.
Momenteel is er een selectie kaarten waarbij we de mogelijkheid aanbieden om deze met folie af te drukken. Dit is mogelijk in de volgende categorieën: 

Geboortekaartjes
Trouwkaarten
Uitnodigingen
Kinderfeestjes
Jubileumkaarten (Let op: alleen zilver-, koper- en goudfolie)
Communie (Let op: alleen zilver-, koper- en goudfolie)

Wil je liever een andere kaart zien met foliedruk? Neem contact op met ons klanttevredenheidsteam en we kijken graag naar de mogelijkheden.
Ja, je kunt de kaarten met foliedruk ook zonder foliedruk bestellen. Dit kan jezelf aanpassen in onze kaartmaker.
Onze kaarten met foliedruk hebben een eigen papiersoort waarop het folie het best hecht, dit papiersoort is mat. Hierbij is geen bijzondere papiersoort mogelijk.

Ja dit kan zeker. Dit werkt hetzelfde als wanneer je een gewone proefdruk bij ons wilt aanvragen. Kom je er niet uit helpt ons klanttevredenheidsteam je graag!

We vragen een meerprijs van € 0,99 per kaartje als je deze wilt bestellen met zilver-, koper- of goudfolie. Kies je voor holografisch folie, dan komt hier nog een kleine meerprijs bovenop. Deze meerprijs is afhankelijk van het kaartformaat.

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om sluitzegels met foliedruk te bestellen.

Momenteel kan je alleen de voorzijde van onze kaarten met foliedruk laten drukken, bij dubbele kaarten kan ook de achterzijde worden voorzien van foliedruk.

De levertijd is 2-3 dagen als je kiest voor kaarten met een foliedruk (in plaats van 1-2 werkdagen). Dit omdat de droogtijd 1 dag langer is dan bij kaarten zonder foliedruk.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Mailen

Onze mailbox is altijd geopend voor vragen. Op werkdagen ontvang je doorgaans binnen 24 uur een reactie van ons.