Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Sterkte wensen

Wil je iemand een steuntje in de rug geven omdat hij of zij een moeilijke periode in gaat of achter de rug heeft? Wij hebben een aantal sterkte teksten voor jou opgesteld om iemand sterkte te wensen met bijvoorbeeld een sterkte kaart .

Bekijk ook: Medeleven en sterkte

Eerste sterkte kaart gratis

Al het levende is zinnig

Al het levende is zinnig hoe onbegrepen 't ook mag zijn, of het blij is, droef of innig of het onrust is of pijn.

Als terugkijken pijn doet

Als terugkijken pijn doet, vooruitkijken je bang maakt, kijk dan naast je. Ik ga met je mee, ik ben altijd bij jou. Alle dagen - Mattheus 28:20

De Heere zegene U en behoede U

De Heere zegene U en behoede U.

Een mens kijkt naar daden, maar God weegt bedoelingen

Een mens kijkt naar daden, maar God weegt bedoelingen. - Thomas A. Kempis

Hope your burdens are feeling lighter

Hope your burdens are feeling lighter, And each day is a little bit brighter.

If you can dream it

If you can dream it You can do it - Walt Disney

In het leven lopen de zaken niet mis

In het leven lopen de zaken niet mis; ze gaan hooguit anders dan je had verwacht, gepland of gehoopt. - Katinka Price

Just thought you could use a little extra sunshine today

Just thought you could use a little extra sunshine today.

May each day bring you renewed strength and brighter times

May each day bring you renewed strength and brighter times.

Morgen zal het beter gaan

Je voelt je vermoeid je voelt je niet prettig het ontbreekt je vandaag aan moed daarom stuur ik je dit lieve kaartje dan gaat het je morgen vast wel weer goed

Niet de voorbije dagen zijn het leven

Niet de voorbije dagen zijn het leven, doch de dagen die men zich herinnert.

Numbers 6 : 24-26 (Engels)

The Lord bless you and keep you; The Lord make his face shine on you and be gracious to you; The Lord turn his face toward you and give you peace. (Numbers 6 : 24-26)

Serenity prayer

God grants you the Serenity To accept the things you cannot change, Courage to change the things you can, And the Wisdom to know the difference.

When things go wrong

When things go wrong as they sometimes will, When the road you're trudging seems all uphill, When the funds are low and the debts are high, And you want to smile, but you have to sigh, When care is pressing you down a bit, Rest if you must, but don't you quit. Life is queer with its twists and turns, As every one of us sometimes learns, And many a failure turns about When he might have won had he stuck it out; Don't give up though the pace seems slow-- You may succeed with another blow, Success is failure turned inside out-- The silver tint of the clouds of doubt, And you never can tell how close you are, It may be near when it seems so far; So stick to the fight when you're hardest hit-- It's when things seem worst that you must not quit.

Wij voelen met je mee

Woorden geven niet altijd weer wat we eigenlijk bedoelen. We hopen dat deze kaart duidelijk maakt dat we met je meevoelen!

Zowel mooie als moeilijke zaken maken het leven de moeite waard

Zowel mooie als moeilijke zaken maken het leven de moeite waard.

Moed

Moed is een wonderlijke kracht, met moed kun je overal doorheen. Met moed doe je de zon zelfs schijnen door de donkerste wolken heen.

Een kaarsje schijnt

Een kaarsje schijnt in de donkerste kamer, een lichtje schijnt in de meest zwarte nacht. Laat ons je lichtje zijn, zoals jij dat van ons bent. We zijn er voor je.

Een lach en een traan

Kanker hebben betekent ook vaak dat je terminaal ziek bent, dat is zo heftig, zwaar en soms een lange lijdensweg. Toch komt er een lach maar ook een traan op je pad, met alleen je echte naasten die je emoties en angst zullen begrijpen. De traan voor het verdriet en de onmacht, de lach... voor de mooie kleine geniet momentjes. Samen hand in hand... emoties delen, het lot met tranen in de ogen aanvaarden maar zeker niet accepteren.

Steun in moeilijke dagen

Kanker doet je beseffen wat er werkelijk toe doet, een reuzenrad vol emoties, de acceptatie... en het enorme verdriet. Alleen maar denken aan de dood het einde is nabij, Medicatie en ziek zijn van de behandelingen... dit hoort er allemaal bij. Hopen op die steun in deze moeilijke dagen , woorden zijn overbodig maar de aanwezigheid van dierbaren wel zo fijn. Dat is pas het besef wie er voor je klaar staat en je helpt, en in tijden van nood... je tranen droogt.

Waardevol

Angst, Onzekerheid, Verdriet, Onmacht, Weinig tijd, Het verlangen naar… Het verwezenlijken van die laatste wensen, Bij familie en vrienden zijn, Genieten van die kleine dingen, Het zelf regelen van die laatste belangrijke zaken, Onafhankelijk zijn tot op het laatst, Gewoon een waardig en respectvol einde en afscheid… Dat is alles wat dan nog zo belangrijk en waardevol is!

Ik ben er voor je

Ik kan me niet voorstellen hoe jij je voelt. Ik kan me wel voorstellen wat onze vriendschap voor mij betekent. Als je me nodig hebt, dan ben ik er voor je.

Laat me weten, als ik iets voor je kan betekenen

Ik beloof dat ik je nooit zal vervelen met levenslessen of domme spreuken. Als jij belooft dat je het me laat weten, als ik iets voor je kan betekenen

Je moet het helemaal zelf ondergaan, maar niet alleen

Ik vind het heel erg dat je ziek bent. Ik beloof dat ik je geen domme adviezen zal geven en ook nooit zal zeggen “dat ik het me heel goed kan voorstellen”. Je moet het helemaal zelf ondergaan, maar niet alleen. Ik ben er voor je.

Mijn vriendschap

Ik wilde je hoop geven, maar bedacht dat je meer aan mijn vriendschap hebt.

Ik was sprakeloos

Toen ik het hoorde, was ik sprakeloos. Eigenlijk nog steeds, daarom deze kaart. Ik denk aan je en beloof dat ik snel op bezoek kom.

Lachen, huilen of schuilen

Als je wil lachen of wil huilen. Wanneer je eventjes wil schuilen. We kunnen praten tot ’s morgens vroeg. Maar misschien is stil zijn wel genoeg. En als je geen zin hebt in mijn kop. Zeg dan ook gerust: Ach, donder op! Opruimen, afwassen, winkelen, koken. Ik ben er voor je, afgesproken?

Opnieuw beginnen (voor kinderen)

Raar lijkt me dat, om te verhuizen. Ineens is niks meer hoe het gisteren nog was. Je moet als het ware opnieuw beginnen, maar toch begin je niet bij nul. Want je hebt al heel veel meegemaakt en dat neem je allemaal mee. In je nieuwe huis, daar wacht jij nu al op jezelf. Om verder te gaan met wie je bent en wie je ooit zult worden. Het allerbeste gewenst en laten we snel afspreken!

Ik zal je niet vergeten (voor kinderen)

Het rare aan verhuizen is: Ook al pak je alles in en vergeet je niks, je laat altijd iets van jezelf achter. Ik zal er goed op passen en je niet vergeten.

Ik denk aan je en leef met je mee

Ik hoorde dat je erg ziek bent. Ik denk aan je en leef met je mee.

Mijn gedachten zijn helemaal in de war

Mijn gedachten zijn helemaal in de war. Ik vind het heel erg voor je. Misschien bestaan hier woorden voor, ik kan ze niet vinden. Maar als je me nodig hebt dan zal ik er zijn.

Hoeveel je voor me betekent

Nu ik je al een poos niet gezien heb, besef ik pas echt hoeveel je voor me betekent. Ik vind het super erg dat je zo ziek bent en denk veel aan je. Succes en sterkte met de behandeling en ik hoop dat je je snel beter voelt.

Ik wil je graag weer zien en spreken

Hoi, hoe gaat het? Ik wil graag langskomen om je te zien en te spreken, maar als je te moe bent om bezoek te ontvangen of gewoon geen zin hebt dan begrijp ik dat. Ik bel binnenkort om te horen hoe het met je gaat en als je wensen hebt laat het me weten!

Ziekenhuis

Hoi, hoe gaat het? Hopelijk is het een beetje vol te houden in het ziekenhuis. Ik hoop dat de behandeling succes heeft, dat er goed voor je wordt gezorgd en dat je je snel beter voelt. Ik probeer me wel eens voor te stellen hoe dat is, als je leven zo op de kop wordt gezet door zo’n rotziekte, maar dan komt er niks. Het is alsof mijn gedachten aan elkaar vast plakken. Ik hoop dat je nog aan andere dingen kan denken en tussendoor een beetje plezier hebt. Ik zou je graag eens bezoeken, als jij daar ook zin in hebt. Ik bel eerst om te horen of het uitkomt. Hopelijk tot gauw. Ik denk aan je.

Heel veel beterschap

Ik wens je heel veel beterschap dat je snel de oude wordt. Telkens, als ik aan je denk, schieten woorden echt te kort. Als ik jou met iets kan helpen, zeg het, voel je niet bezwaard. Echt méé te leven, dat is meer, dan eventjes een leuke kaart! (Maria Riksten-Brouwer)

Als alles even donker lijkt

Als alles even donker lijkt en niets je meer verblijdt, weet dan dat er altijd een zon achter de wolken schijnt.

Believing, trusting, waiting, hoping ... praying for you

Believing, trusting, waiting, hoping ... praying for you.

De Nacht kan nog zo donker zijn, de Zon gaat altijd weer schijnen

De Nacht kan nog zo donker zijn, de Zon gaat altijd weer schijnen.

Gezang 472 : 6

In 's levens droom en schemerschijn laat mij in U geborgen zijn, wees in de schaduw van de tijd mijn licht, o liefdes werkelijkheid. (Gezang 472 : 6)

I'm here

I'm here with you, beside you, to guard you and to guide you.

Ik weet het niet..

Ik wil u al een week deze kaart sturen. Al een week probeer ik iets te verzinnen wat ik u kan schrijven, maar ik weet het niet... ik weet het echt niet.. en ik weet het nu nog steeds niet. U laten weten dat ik aan u denk en u ondanks alles toch veel sterkte wens is hopelijk voldoende voor u om u voor heel even een gevoel te geven dat er zo veel mensen met u meeleven.

Je hebt verdriet

Je hebt verdriet, dat verdwijnt zomaar niet. Dat zul je dagen, weken, maanden moeten dragen. Het is moeilijk, het doet pijn, maar ooit zul je jezelf weer zijn. Tot dat moment en ook daarna staan wij ieder moment voor je klaar.

Kracht en moed

Telkens als je denkt: "Het gaat niet meer", schijnt er een lichtstraal. Keer op keer. Dat licht zal je de kracht en moed geven om verder te gaan in het leven.

Micha 7 : 8b

Al zit ik in het duister, de Here zal mij tot licht zijn. (Micha 7 : 8b)

Naar de zon

Als je naar de zon kijkt, vallen alle schaduwen achter je.

Nieuwe baan

Nieuwe baas, nieuwe baan, ga er maar eens goed tegenaan! Veel succes in dit nieuwe leven, maak er wat van en blijf streven.

Psalm 91 : 4 (Engels)

He will cover you with His feathers, and under His wings you will find refuge; His faithfulness will be your shield and rampart. (Psalm 91 : 4)

Someone remembers, someone cares

Someone remembers, someone cares. Your name is whispered in someone's prayers.

When you come to the end of your rope

When you come to the end of your rope, tie a knot and hang on. - Franklin D. Roosevelt

Woorden liggen..

Woorden liggen voor in mijn mond, woorden als glas gebroken, omdat ik de moed niet vond. Maar deze moed wens ik jou toe bij alles wat je moet ondergaan.

Altijd voor je klaar

Al lijkt de weg zo uitzichtloos, wij staan altijd voor je klaar.

Liefde overwint

Ook al is het lot bepaald, en weet je nu al wat je vindt, wat er ook gebeuren zal, de liefde overwint.

Die arm om je heen

Als je uitbehandeld bent en genezen niet meer kan, een arm om je heen... zo belangrijk in verdrietige tijden, als je de juiste woorden niet kunt vinden. Mensen die je graag ziet kun je vragen om bij je te zijn, ook al wordt er gezwegen... die arm om je heen… niet helemaal alleen. Een goede vriend of vriendin is er juist op dat laatste stukje weg, naar het lichtpuntje aan het einde van de tunnel... die je dan samen aflegt.

Kanker

Als je diagnose kanker krijgt denk je meteen aan de dood, het is niet iedereen gegeven... het positief benaderen van deze moeilijke tijd. Mensen die je ontwijken omdat ze niet weten wat te doen, dat doet pas pijn en is heftig. Die gewilde arm om je schouder... gewoon te horen zeggen ... ik ben er voor jou meer is niet nodig, een wijze les voor een ieder die dit nooit heeft ervaren. maar zo belangrijk voor iemand met kanker die hoopt op medisch succes.

Sterk zijn

Opeens krijg je te horen dat je man kanker heeft de wereld verstomd en valt uiteen. Wat kan ik doen... hoe moet ik hiermee omgaan, hem willen steunen… maar allebei even de weg kwijt. Wat gaat er nu gebeuren... is er nog hoop? wordt hij ziek van de chemo's of bestralingen, van alles flitst er door je hoofd. Even alles laten bezinken en dan tot de conclusie komen, dat het erom gaat dat je er bent voor hem. STERK ZIJN... is nu de beste optie in deze heftige tijd.

Terminaal ziek zijn

Als artsen niks meer voor je kunnen doen en de behandelingen lopen ten einde, wat is dan nog belangrijk om voor te vechten en te strijden. Eerst het verdriet dat je moet verwerken alleen… of samen met familie. Dan het besef om dingen te regelen en de touwtjes in handen te houden. De acceptatie en de rust creëren en te genieten van die zo belangrijke kleine dingen. dat is iets om te koesteren en het lichtpuntje te zien… voor een nieuw begin.

Woorden schieten tekort

Woorden schieten tekort. Het spijt me heel erg voor je. Dit is gewoon klote en ik ben met stomheid geslagen. Laten we er het beste van maken. Ik ben er voor je.

Ik vind het heel erg voor je

Hier bestaan geen goede kaarten voor. Ik vind het heel erg voor je.

Chemokuur

Weer een chemokuur voorbij! Laten we het vieren met alles wat nog lekker smaakt.

Aan vriendschap heb je meer

Aan medelijden heb je niks, aan vriendschap des te meer. Ik ben er voor je!

Je mag mij alles vragen

Voel je niet bezwaard om me alles te vragen. Echt alles. Dat meen ik. Alles. Begrepen? Alles… xxx

Ik hoop dat je je snel thuis voelt (voor kinderen)

Succes met de verhuizing. Volgens mij is het heel gewoon dat je soms een beetje bang of verdrietig bent. Ik hoop dat je je snel thuis voelt. Ik kom gauw op bezoek om je nieuwe kamer te bekijken!

Een nieuwe plek (voor kinderen)

Ik zou het hartstikke leuk vinden om van je te horen, maar voel je niet verplicht. Jij hebt nu wel andere dingen aan je hoofd en het belangrijkste is dat jij je snel thuis voelt op je nieuwe plek. Ik hoop dat je het veel te leuk zult hebben om het hier te missen. Ik zal je niet vergeten en wens je het allerbeste!

We zullen je missen (voor kinderen)

Als wij het al niet leuk vinden dat je weggaat, hoe moet het dan voor jou zijn? We zullen je missen en hopen dat de verhuizing meevalt en dat je snel je draai zult vinden.

Daar zijn vrienden voor

Ik vind het heel erg dat je zo ziek bent. Heb je iets nodig? Kan ik iets voor je doen? Ik ben er voor je, daar zijn vrienden voor.

Ik was heel erg geschrokken

Sorry dat ik nog niks van me heb laten horen, maar ik was heel erg geschrokken en wist niet wat ik moest zeggen. Maar ik ben je niet vergeten. Ik denk veel aan je en wens je het allerbeste. Hopelijk tot snel.

Naar huis

Joehoe! Eindelijk naar huis!

Iedereen denkt aan je

Iedereen denkt aan je. Het is veel minder leuk zonder jou. We hopen allemaal dat je je snel beter voelt. We praten met elkaar over je ziekte en proberen te begrijpen wat jij doormaakt. Soms zijn we dan verdrietig. Als er iets is dat we voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. In gedachten zijn we bij je. Hou je taai!

Sterkte

Die ene zonnestraal, juist op die grauwe dag. Het pasgeboren eendje dat je bij de moeder zag. Een vogel in de struiken, Die daar zijn liedje zingt. Een brood, zó uit de oven, de geur, die je omringt! En dan dat telefoontje, was het niet van Jan? 't Geeft je soms nét dat duwtje, dat je weer verder kan! (Maria Riksten-Brouwer)

Bijna naar huis

Een zware tijd ligt achter je. Door je verblijf in 't ziekenhuis. Maar weet je, nu telt maar één ding: Binenkort ben je weer thuis! (Maria Riksten-Brouwer)

Als je het even niet meer ziet zitten

Als je het even niet ziet zitten, als alles even niet meer gaat, weet dan dat ik er voor je zijn zal, ik ben degene die altijd achter je staat.

Bloemen brengen geluk

Bloemen brengen geluk, geluk laat je lachen en lachen is gezond! Word maar snel weer beter.

Denk aan jezelf

Wees jezelf trouw en laat je niet leven door een ander. Denk wat meer aan jezelf en neem je rust, je hebt het nodig. En over een paar weekjes gaan we weer leuke dingen doen. Eerst maar even wat aansterken lijkt me beter voor jou. Want als VRIEND/VRIENDIN wil ik toch wel even zeggen: "Ik hou van jou".

God verlaat u niet

Vrees toch geen nood, ’s Heren trouw is groot, en op ’t nacht’lijk duister, volgt het morgenrood. Als ge in nood gezeten geen uitkomst ziet, wil dan nooit vergeten, God verlaat u niet.

If knowing that someone cares

If knowing that someone cares helps the healing process then you should be feeling better already.

In de toekomst zal het weer verleden zijn

Een ding is zeker, na regen komt zonneschijn. In de toekomst zal dit moeilijke heden toch weer verleden zijn.

Je kunt de wind niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen

Je kunt de wind niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen.

Leef de dag van vandaag alsof er geen morgen is

Leef de dag van vandaag alsof er geen morgen is.

Mijn wens is maar klein

Mijn wens is maar klein: Ik hoop dat je snel weer de oude mag zijn

Ne pleure pas, j'aime la vie.

Ne pleure pas. J'aime la vie.

Nooit de moed opgeven

Nooit de moed opgeven, ook al is het soms zwaar. De kracht om verder te leven, zeker met en voor elkaar!

Sending a little sunshine

Sending a little sunshine To sprinkle in your day, Reminding you that you're thought of In a warm and special way!

Soms zijn de kerstdagen niet gemakkelijk

Soms zijn de kerstdagen niet gemakkelijk, de weg naar het kerstfeest is dan een strijd. Je moet zo onwaarschijnlijk sterk zijn, het is een trieste, moeilijke tijd. Door je verdriet moet je toch niet vergeten, dat er nog steeds mensen veel van je houden. En wat ik je toch even moest laten weten: met kerst zullen we in gedachten bij je zijn.

Wij staan voor je klaar

Het verlies van iemand laat een leegte achter, de hele wereld lijkt dan vaal en grauw. Niemand zal diegene ooit vervangen, maar denk dan toch weer gauw: er zijn duizend herinneringen en mensen waar je óók van houdt. Heel veel sterkte, wij staan voor je klaar.

Zo veel wat we voelen

Soms is er zo veel wat we voelen Maar zo weinig wat we kunnen zeggen....

Ik ben er voor jou

In deze moeilijke tijden lijkt alles te grauw, te grijs, te zwaar. Maar ik ben er voor jou, wat er ook is en hoe het ook met je gaat.

Je bent niet alleen

Je bent niet alleen, onthoud dat altijd. We zijn er voor je, je raakt ons nooit kwijt. Je bent niet alleen.

Die laatste weg

die laatste weg loop je alleen die laatste weg loop je liever samen toch blijft die laatste weg zo ontzettend moeilijk en zwaar die laatste weg liefst samen en niet alleen

Je wereld stort in

Gewoon ziek zijn gaat weer over, maar als je kanker krijgt stort je hele wereld in. Het besef mijn tijd is bijna voorbij dat is een heftige les. De bezoekjes aan het ziekenhuis... de chemo's en bestralingen steeds weer die beproeving van menselijke emoties. Dan de confrontatie en reacties van sommige mensen om je heen, kop op en het komt wel weer goed, zinloze opmerkingen zonder enig gevoel. Het verwerken en accepteren van deze vreselijke tijd doet je beseffen wat werkelijk belangrijk in het streven naar je eigen overlevingsdoel.

Onzekere strijd

Kanker, Radeloos, Onmacht, Bang, Sprakeloos. Behoefte aan… Een arm om je heen, Een luisterend oor, Iemand om eens je hart bij uit te storten, Tegenaan te huilen of te schreeuwen, Gewoon een vriend of vriendin aan je zijde in deze onzekere strijd!

Je kunt op ons rekenen

Je/jullie wereld is misschien ingestort, maar onze vriendschap staat als een huis. Je/jullie kunt/kunnen op me/ons rekenen.

Eén telefoontje

Ik ben maar één telefoontje bij je vandaan.

Ik denk aan je

Het spijt me dat ik nog niks van me heb laten horen. Ik ben heel erg geschrokken van het slechte nieuws. Maar ik denk aan je en wil je graag zien. Tot gauw.

Je mag me alles vragen

Voel je niet bezwaard om me alles te vragen. Ik ben er voor je. Om boodschappen te doen, op te ruimen, af te wassen en te koken. Om met je te winkelen en naar het ziekenhuis te gaan, en verder alles waar je een helpende hand bij kunt gebruiken. Dat je dat weet… xxx

Ik wist niet wat ik moest zeggen

Het spijt me dat ik nog niet langs ben geweest. Ik ben heel erg geschrokken en wist niet wat ik moest zeggen. Maar ik denk aan je en wil je graag zien. Tot gauw.

Het slechte nieuws

Ik heb het slechte nieuws gehoord…

Hoe is het in je nieuwe huis? (voor kinderen)

Hoi, hoe is het in je nieuwe huis? Het zal wel wennen zijn. Hangen er vreemde geurtjes en hoor je rare geluidjes onder het dak? Dat hoor je wel vaker. En hoe is het op je nieuwe school, in je nieuwe klas? Ik hoop dat je je snel thuis voelt en ben erg benieuwd naar je verhalen.

Je zit nog middenin het einde (voor kinderen)

Ik ga niet zeggen, “Ach, het valt wel mee.” En ook niet, “Zie het als een nieuw begin.” Je zit nog middenin het einde en dat lijkt me al lastig genoeg. Ik wens je veel succes en geluk toe in je nieuwe omgeving en hoop dat je snel je draai zult vinden.

Je hebt het naar je zin daarginds (voor kinderen)

Als je niets van je laat horen dan zal ik best verdrietig zijn. Maar ook een beetje blij, want dan kan ik denken: je hebt het naar je zin daarginds. Veel geluk gewenst en succes met de verhuizing!

Stomme rotziekte

Eigenlijk weet ik niet wat ik moet zeggen, behalve: STOMME ROTZIEKTE!!! Ik ben heel erg geschrokken en denk veel aan je. Ik bel binnenkort om te horen hoe het met je gaat en misschien, als jij dat ook wilt, kunnen we dan afspreken.

Weer een behandeling afgelopen!

Yes! Weer een behandeling afgelopen! Ik kom snel op bezoek! (Maar alleen als jij daar ook zin in hebt.)

Hou je taai

Het voelt raar en helemaal niet leuk dat ik je zo weinig zie. Ik denk vaak aan je en hoop dan dat je je snel beter voelt. Hou je taai, succes met de behandeling en heel veel sterkte gewenst!

Lang niet zo gezellig in de klas

Raar en niet leuk dat je plek leeg is, en het is lang niet zo gezellig in de klas. We denken aan je en hopen dat je snel terugkomt

Beterschap!

Ik zend jou mijn beste wensen in deze moelijke tijd. Waarin je hebt te maken met ziekte, onzekerheid. Toch, steeds weer, hoop en zie ik het, dat je kracht vindt in 't gebed. (Maria Riksten-Brouwer)

Revalidatie: naar huis

Het was niet je mooiste tijd, deze afgelopen weken. Wat zal je dus naar deze dag hebben uitgekeken! Al had je daar een prima plek, nu fijn weer naar je eigen stek! (Maria Riksten-Brouwer)

Wens iemand sterkte met deze passende kaarten:

Nieuw
Sterkte botanische bladeren en bloemen
Sterktekaart met botanische lijntekeningen
Sterkte kaart met pot met lichtpuntjes sterren
Sterkte handlettering sending positive vibes 70's sunshine
Sterkte kaart dikke knuffel gouden hartjes
Sterktekaart met gekleurde violen
Stijlvolle sterktekaart bladnerf watercolor hart groen
Nieuw
Sterktekaart pastel aquarel boeket
Sterkte kaart stijlvolle wilde bloemen rood oker en goud
Sterkte kaart - dikke knuffel door de brievenbus
Lief sterkte kaartje met muisje en grote bloem
Sterkte en kracht kaart eucalyptus stijlvol goud hartjes
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 22.254 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.