Ga naar de inhoud

Beterschapswensen & teksten

Weet je niet helemaal wat je op je beterschapskaart moet zetten? We hebben een overzicht gemaakt van voorbeelden van beterschap tekst, om iemand een hart onder de riem te steken. Laat de voorbeelden je inspireren!

Bekijk ook: Kind | Collega | Ziekenhuis

Eerste beterschapskaart gratis

A bright and cheerful get well wish

A bright and cheerful get well wish, Especially meant to say, That many warm and friendly thoughts, Are with you every day.

Bloemen brengen geluk

Bloemen brengen geluk, geluk laat je lachen en lachen is gezond! Word maar snel weer beter.

De helft van het herstel

Geloven in genezen is de helft van het herstel.

Geloven in genezen

Geloven in genezen is de helft van het herstel! - Adriaan van Dis

Het beste medicijn

Lachen is het beste medicijn. Maar wacht tot de hechtingen eruit zijn! Van harte beterschap.

Hopelijk snel weer goed

Voel je je vermoeid, voel je je niet prettig, ontbreekt het je vandaag aan moed? Kijk dan naar dit lieve kaartje, dan gaat het hopelijk snel weer goed.

In de toekomst zal het weer verleden zijn

Een ding is zeker, na regen komt zonneschijn. In de toekomst zal dit moeilijke heden toch weer verleden zijn.

Kracht en moed

Telkens als je denkt: "Het gaat niet meer", schijnt er een lichtstraal. Keer op keer. Dat licht zal je de kracht en moed geven om verder te gaan in het leven.

Mijn wens is maar klein

Mijn wens is maar klein: Ik hoop dat je snel weer de oude mag zijn

Ontbijt op bed in het ziekenhuis

Het ziekenhuis is geen lolletje… maar je krijgt er tenminste ontbijt op bed.

Soms zit het even tegen

Soms zit het even tegen en zie je om je heen alleen nog maar regen. Kop op, de zon zal voor je gaan schijnen en alle zorgen doen verdwijnen! Daarom wens ik je heel veel zonnestralen, zodat je snel weer beter zult zijn!

The best six doctors anywhere

The best six doctors anywhere And no one can deny it Are sunshine, water, rest, and air Exercise and diet. These six will gladly you attend If only you are willing Your mind they'll ease Your will they'll mend And charge you not a shilling. - Nursery rhyme quoted by Wayne Fields

Vlug beter

Mijn boodschap is heel kort: Ik hoop dat je vlug beter wordt!

Waterpokken

Allemaal rode vlekjes, wat gek! Op je neus en in je nek Op je arm en op je been Op het puntje van je teen En kijk ook eens op je rug Waterpokken! Naar je bed, en vlug!

Wie ziek is

Dit vrolijke kaartje is om je te laten weten wie ziek is wordt natuurlijk niet vergeten!

With warm wishes

With warm wishes This just comes to say, That I hope you're feeling better with each and every day.

Je moet het helemaal zelf ondergaan, maar niet alleen

Ik vind het heel erg dat je ziek bent. Ik beloof dat ik je geen domme adviezen zal geven en ook nooit zal zeggen “dat ik het me heel goed kan voorstellen”. Je moet het helemaal zelf ondergaan, maar niet alleen. Ik ben er voor je.

Mijn vriendschap

Ik wilde je hoop geven, maar bedacht dat je meer aan mijn vriendschap hebt.

Ik was sprakeloos

Toen ik het hoorde, was ik sprakeloos. Eigenlijk nog steeds, daarom deze kaart. Ik denk aan je en beloof dat ik snel op bezoek kom.

Lachen, huilen of schuilen

Als je wil lachen of wil huilen. Wanneer je eventjes wil schuilen. We kunnen praten tot ’s morgens vroeg. Maar misschien is stil zijn wel genoeg. En als je geen zin hebt in mijn kop. Zeg dan ook gerust: Ach, donder op! Opruimen, afwassen, winkelen, koken. Ik ben er voor je, afgesproken?

Stomme rotziekte

Eigenlijk weet ik niet wat ik moet zeggen, behalve: STOMME ROTZIEKTE!!! Ik ben heel erg geschrokken en denk veel aan je. Ik bel binnenkort om te horen hoe het met je gaat en misschien, als jij dat ook wilt, kunnen we dan afspreken.

Weer een behandeling afgelopen!

Yes! Weer een behandeling afgelopen! Ik kom snel op bezoek! (Maar alleen als jij daar ook zin in hebt.)

Hou je taai

Het voelt raar en helemaal niet leuk dat ik je zo weinig zie. Ik denk vaak aan je en hoop dan dat je je snel beter voelt. Hou je taai, succes met de behandeling en heel veel sterkte gewenst!

Lang niet zo gezellig in de klas

Raar en niet leuk dat je plek leeg is, en het is lang niet zo gezellig in de klas. We denken aan je en hopen dat je snel terugkomt

Beterschap het allerbeste

Ik wens jou het allerbeste, dat dit weer gauw voorbij zal zijn. Al zo'n lange tijd van ziekte, het is allemaal niet fijn. Hopelijk zul je er voor kiezen, om de moed niet te verliezen! en al duurt het ook nog even, weet, dat wij heel veel om je geven. (Maria Riksten-Brouwer)

Bijna naar huis

Een zware tijd ligt achter je. Door je verblijf in 't ziekenhuis. Maar weet je, nu telt maar één ding: Binenkort ben je weer thuis! (Maria Riksten-Brouwer)

We voelen met je mee

Woorden geven lang niet altijd weer wat we eigenlijk bedoelen. We hopen dat deze kaart je duidelijk maakt dat we met je meevoelen!

Snel weer beter

Wij hopen dat deze kaart jou snel weer beter maakt!

Beterschapskaart collega

We missen je en we hopen dat je gauw weer helemaal fit bent! Voor nu: neem je tijd en rust goed uit! Van harte beterschap!

Ziekenhuisvoedsel

De beste reden om snel te herstellen: ziekenhuisvoedsel. Ik hoop je gauw weer te zien, om iets lekkers voor je te koken!

Van harte beterschap

Van harte beterschap gewenst! We hopen met z’n allen op een spoedig herstel.

Een knuffel is het beste medicijn

Heb je pijn, ben je ziek, voel je je verdrietig of niet fijn? Dan is een hele dikke knuffel het beste medicijn. Dus een knuffel per post van ons, omdat we er altijd voor je zijn.

As you rest and heal

As you rest and heal, know that you are thought of warmly and wished a quick recovery.

Bloemetje, fruit en een kaartje

Een bloemetje, wat fruit en misschien wel dit kaartje, zullen ervoor zorgen dat je geneest met een vaartje.

Denk aan jezelf

Wees jezelf trouw en laat je niet leven door een ander. Denk wat meer aan jezelf en neem je rust, je hebt het nodig. En over een paar weekjes gaan we weer leuke dingen doen. Eerst maar even wat aansterken lijkt me beter voor jou. Want als VRIEND/VRIENDIN wil ik toch wel even zeggen: "Ik hou van jou".

Get well note

Hope this happy get well note Adds sunshine to your day And shows you that you're thought of In a warm and special way!

Hope you perk up soon!

Hope you perk up soon!

If knowing that someone cares

If knowing that someone cares helps the healing process then you should be feeling better already.

It won't be long

It won't be long before you're all better and back to being your same old self again I suppose I ought to enjoy this while it lasts.

Lachen is het beste medicijn

Deze kaart met mooie bloemen doen hun goede werk: ze fleuren je op en laten je leven, ze maken je weer gezond en sterk. Het is geen pretje om ziek te zijn maar lachen is toch het beste medicijn.

Morgen zal het beter gaan

Je voelt je vermoeid je voelt je niet prettig het ontbreekt je vandaag aan moed daarom stuur ik je dit lieve kaartje dan gaat het je morgen vast wel weer goed

Proestjes en kuchjes

Proestjes en kuchjes Een nies, hatsjoe! Wij wensen je heel veel beterschap toe!

Spoedig herstel

Beterschap is gemakkelijk gezegd dat weten we wel maar toch duimen we voor een spoedig herstel!

Samen ziek zijn

Klappertandend op zoek naar die ene kruik in huis Zoek je deze, klinkt het schor zijn voeten kroelen onder de deken met die ene Niet erg, mijn lief, dan warm ik de mijne aan jou Koorts kan ook fijn zijn ik kus mijn kruik en fluister: samen ziekzijn werkt beter dan paracetamol

Vriendschap en een kusje

Heel veel vriendschap en een kusje voor de pijn is voor alle zieke mensen nog steeds het beste medicijn

Weer snel hersteld

Hierbij een mooi kaartje, omdat je lief bent, eerlijk waar. En mocht je even piekeren, dan kijk je hier maar naar. Wij hopen dat je heel snel weer helemaal herstelt. Want heus: goede gezondheid is wat in het leven telt.

Wie ziek is wordt hier niet vergeten

Een kaartje om even te laten weten: wie ziek is wordt hier niet vergeten!

Ziek zijn is niet leuk maar een kaartje wel

Ziek zijn is nooit leuk, Maar een kaartje is dat wel! En stiekem helpt dit kaartje, Bij jouw spoedige herstel!

Chemokuur

Weer een chemokuur voorbij! Laten we het vieren met alles wat nog lekker smaakt.

Aan vriendschap heb je meer

Aan medelijden heb je niks, aan vriendschap des te meer. Ik ben er voor je!

Je mag mij alles vragen

Voel je niet bezwaard om me alles te vragen. Echt alles. Dat meen ik. Alles. Begrepen? Alles… xxx

Ik denk aan je en leef met je mee

Ik hoorde dat je erg ziek bent. Ik denk aan je en leef met je mee.

Mijn gedachten zijn helemaal in de war

Mijn gedachten zijn helemaal in de war. Ik vind het heel erg voor je. Misschien bestaan hier woorden voor, ik kan ze niet vinden. Maar als je me nodig hebt dan zal ik er zijn.

Hoeveel je voor me betekent

Nu ik je al een poos niet gezien heb, besef ik pas echt hoeveel je voor me betekent. Ik vind het super erg dat je zo ziek bent en denk veel aan je. Succes en sterkte met de behandeling en ik hoop dat je je snel beter voelt.

Ik wil je graag weer zien en spreken

Hoi, hoe gaat het? Ik wil graag langskomen om je te zien en te spreken, maar als je te moe bent om bezoek te ontvangen of gewoon geen zin hebt dan begrijp ik dat. Ik bel binnenkort om te horen hoe het met je gaat en als je wensen hebt laat het me weten!

Ziekenhuis

Hoi, hoe gaat het? Hopelijk is het een beetje vol te houden in het ziekenhuis. Ik hoop dat de behandeling succes heeft, dat er goed voor je wordt gezorgd en dat je je snel beter voelt. Ik probeer me wel eens voor te stellen hoe dat is, als je leven zo op de kop wordt gezet door zo’n rotziekte, maar dan komt er niks. Het is alsof mijn gedachten aan elkaar vast plakken. Ik hoop dat je nog aan andere dingen kan denken en tussendoor een beetje plezier hebt. Ik zou je graag eens bezoeken, als jij daar ook zin in hebt. Ik bel eerst om te horen of het uitkomt. Hopelijk tot gauw. Ik denk aan je.

Heel veel beterschap

Ik wens je heel veel beterschap dat je snel de oude wordt. Telkens, als ik aan je denk, schieten woorden echt te kort. Als ik jou met iets kan helpen, zeg het, voel je niet bezwaard. Echt méé te leven, dat is meer, dan eventjes een leuke kaart! (Maria Riksten-Brouwer)

Revalidatie: naar huis

Het was niet je mooiste tijd, deze afgelopen weken. Wat zal je dus naar deze dag hebben uitgekeken! Al had je daar een prima plek, nu fijn weer naar je eigen stek! (Maria Riksten-Brouwer)

Ik ben er voor je

Mijn verstand staat stil, in mijn maag zit een knoop en woorden schieten tekort. Ik wou dat ik iets mooiers kon verzinnen, maar het enige wat ik kan bedenken is: DIT IS KLOTE! Goede adviezen en wijze raad kan ik je ook niet geven, alleen mezelf. Ik ben er voor je en ik hou van je.

Veel beterschap

Ook al zit het even tegen blijf geloven in jezelf rust goed uit en neem de tijd je herstel komt dan vanzelf Veel beterschap!

Beterschap Engels

We miss you at work! Get well soon!

Beterschap collega

Beste [naam], Even een kaartje van je favoriete collega’s. We missen je hier op kantoor en hopen dat je snel opknapt. Veel beterschap gewenst namens ons allemaal!

Beterschapswens algemeen

Beste [naam], Wat vervelend dat je in de lappenmand zit. Heel veel beterschap gewenst en hopelijk ben je snel weer de oude. Groetjes [naam]

Snel weer spelen

Lieve [naam], We willen jou heel veel sterkte en beterschap wensen. Hopelijk voel je je snel weer beter, zodat je weer lekker kan spelen. Dikke knuffel van [naam]

Berenknuffel

Met een knuffel van deze beer, doet het ziek zijn vast minder zeer!

Comfy and cozy

Comfy jammies, cozy bed, big soft pillow for your head. Worry not, the world can wait take your time and recuperate.

Een beetje aandacht en een lieve groet

Een beetje aandacht en een lieve groet, dat doet je vast en zeker goed!

Herstel

Ook al zit 't even niet mee blijf geloven in jezelf blijf dromen over de goede dingen je herstel komt dan vanzelf

Hope you'll soon be feeling fine

Hope you'll soon be feeling fine The way you were before Because things just won't be the same Until you're well once more.

Ik/we mis(sen) je

Het is niet fijn ziek te zijn maar het is ook erg om jou te moeten missen daar mag je je echt niet in vergissen Sterkte en een heel voorspoedig herstel.

Je bed is een troon

Ben je ziek? dan is je bed een grote witte troon Je lakens zijn de vlaggen en je kussen wordt een kroon Je moeder is de hertogin de dokter de lakei De bloemen op het behang zijn mensen de koningin dat ben jij!

Micha 7 : 8b

Al zit ik in het duister, de Here zal mij tot licht zijn. (Micha 7 : 8b)

Om je een beetje op te beuren

Voor jou een mooie ansichtkaart, om je een beetje op te beuren. Wij hopen voor jou een snel herstel, zodat je snel weer op zult fleuren.

Recept beterschap

Ik ben dan wel geen dokter, maar ik heb een goed recept… blijf veel lachen, dan ben je snel weer beter! Neem wat vriendschap en wat liefde plus een glaasje rode wijn. Ik weet zeker dat je dan spoedig weer helemaal fit zult zijn!

Surgeon General

Warning: The Surgeon General has determined that illness is bad for your health!

Veel fruit!

Eet veel fruit Dan ben je zo je bed weer uit!

Vriendschap en liefde

Neem wat vriendschap en wat liefde plus een glaasje lekkere wijn. Ik weet zeker dat je dan heel snel weer helemaal beter zult zijn!

Wetenschappelijk bewezen

Het is wetenschappelijk bewezen dat ziekte slecht is voor de gezondheid!

Wij voelen met je mee

Woorden geven niet altijd weer wat we eigenlijk bedoelen. We hopen dat deze kaart duidelijk maakt dat we met je meevoelen!

Zieke collega

Een leeg plekje in ons midden er gaat meteen van alles mis Dat komt omdat een fijne collega er nu eventjes niet is Voor jou de allerbeste wensen hopelijk herstel je vlug En ben je straks zo goed als nieuw weer bij ons terug!

Je mag me alles vragen

Voel je niet bezwaard om me alles te vragen. Ik ben er voor je. Om boodschappen te doen, op te ruimen, af te wassen en te koken. Om met je te winkelen en naar het ziekenhuis te gaan, en verder alles waar je een helpende hand bij kunt gebruiken. Dat je dat weet… xxx

Ik wist niet wat ik moest zeggen

Het spijt me dat ik nog niet langs ben geweest. Ik ben heel erg geschrokken en wist niet wat ik moest zeggen. Maar ik denk aan je en wil je graag zien. Tot gauw.

Het slechte nieuws

Ik heb het slechte nieuws gehoord…

Daar zijn vrienden voor

Ik vind het heel erg dat je zo ziek bent. Heb je iets nodig? Kan ik iets voor je doen? Ik ben er voor je, daar zijn vrienden voor.

Ik was heel erg geschrokken

Sorry dat ik nog niks van me heb laten horen, maar ik was heel erg geschrokken en wist niet wat ik moest zeggen. Maar ik ben je niet vergeten. Ik denk veel aan je en wens je het allerbeste. Hopelijk tot snel.

Naar huis

Joehoe! Eindelijk naar huis!

Iedereen denkt aan je

Iedereen denkt aan je. Het is veel minder leuk zonder jou. We hopen allemaal dat je je snel beter voelt. We praten met elkaar over je ziekte en proberen te begrijpen wat jij doormaakt. Soms zijn we dan verdrietig. Als er iets is dat we voor je kunnen doen, dan horen we dat graag. In gedachten zijn we bij je. Hou je taai!

Beterschap!

Ik zend jou mijn beste wensen in deze moelijke tijd. Waarin je hebt te maken met ziekte, onzekerheid. Toch, steeds weer, hoop en zie ik het, dat je kracht vindt in 't gebed. (Maria Riksten-Brouwer)

Beterschap na ongeluk

Wij hoorden van je ongeluk, daar schrik je nogal van! Dat iemand, die je zo goed kent, dit nu overkomen kan. We wensen je veel sterkte toe en hopen dat er elke dag, al is het maar in kleine stapjes, wat vooruitgang wezen mag. Met uiteind'lijk: je herstel. Echt, jij redt het wel! (Maria Riksten-Brouwer)

Beterschap is makkelijk gezegd

Beterschap is makkelijk gezegd, dat weet ik wel Ik hoop dat je gauw weer kunt lachen, dan herstel je vast snel!

Beterschapskaartje

Een beterschapskaartje tegen de pijn, ik wens dat je heel snel weer beter zult zijn!

Get well soon

I miss your laughter and your vibrancy. Wishing you a fast recovery!

Wordt gauw weer beter

Als jij weer gezond en fit bent, betekent dat minder werk voor mij. Dus waar wacht je op? Wordt gauw weer beter!

Opkikkertje per post

Ziek zijn is nooit leuk, maar een kaartje is dat wel! Daarom een opkikkertje per post voor een spoedig herstel!

Zonnestraaltjes

Ik stuur je zonnestraaltjes Met een warme gouden gloed Want een kaart vol zonnestraaltjes Maakt alle ongemakken weer goed

Wens iemand beterschap met deze leuke kaarten:

Beterschapskaart wat extra steun voor jou!
Nieuw
Beterschapskaart bee strong met een bij
Nieuw
Beterschapskaart pechvogel
Grappige beterschapskaart met leuk opkikkertje
Beterschapskaart met tulpen en vlinders
Beterschapskaart zuster Vrolijk
Grappige beterschapskaart met een opkikkert en bloemen
Beterschapskaart sterkte kaart met bloemen en tekst
Grappige beterschapskaart sorry you feel like shit
Beterschapskaart een bloemetje voor jou vrolijk
Beterschapskaart met verschillende kleurrijke bloemen
Beterschapskaart mooie gekleurde tulpen in vaas en tekstlint
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.777 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.