Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaart met koe

Ben je op zoek naar een kaart met een koe? Onze ontwerpers hebben uiteenlopende kaarten met koeien gemaakt. Hierop hebben ze niet alleen de bekende melkkoe afgebeeld, maar ook kalfjes, koeien met een bonte vacht en Schotse Hooglanders. Op deze pagina staan onze algemene dierenkaarten met een koe, maar ook tussen onze geboorte-, verjaardags-, kerst- en andere wenskaarten zijn deze kuddedieren te vinden.

Kiekeboe, daar ben ik!

Een koe is misschien niet het eerste dier dat je op geboortekaartjes verwacht. Begrijpelijk, volgroeide koeien zien er niet zo knuffelbaar uit … maar kalfjes? Die hebben een hoge schattigheidsfactor met hun grote ogen en wiebelbenen. Naast baby koeien laten ook andere boerderijdieren graag hun snuit of snavel zien op onze kaarten. Geiten, schapen, varkens, kippen en ganzen: ze houden elkaar vaak gezelschap. Wel een verwijzing maken naar een koe, maar dit er niet al te dik bovenop leggen? In onze collecties vind je ook kaarten met een koeienprint.

Kaarten voor een loei-fijne verjaardag!

Wie er ook een jaartje ouder mag worden: bij Kaartje2go vind je de leukste verjaardagskaarten met een koe. Speciaal voor kinderverjaardagen hebben onze designers kaarten met tekeningen van lieve koeien gemaakt. Ook hebben ze uitnodigingen voor kinderfeestjes ontworpen met koeien en andere boerderijdieren. Is er niet een kind, maar een volwassene jarig? Onze felicitatiekaarten met koe zijn perfect voor een man of vrouw met een beetje humor! De afgebeelde koeien zijn ware feestbeesten; ze doen niets liever dan een instrument bespelen, grappen maken of dansen met andere dieren.

Nog meer kaarten met een koe

Naast geboortekaartjes en verjaardagskaarten vind je bij Kaartje2go ook nog andere kaarten met een koe. Zo kom je tussen onze kerstkaarten zwart-wit gevlekte koeien met een rode muts tegen. Ook Schotse Hooglanders met hun grote geweien laten zich graag van hun beste kant zien. Buiten de genoemde categorieën is het aantal kaarten met een koe wat kleiner. Gelukkig heb je maar één kaart nodig om je moeee-der te verrassen met Moederdag of vrienden op de hoogte stellen van een verhuizing met een ‘we have mooooved’ verhuiskaart.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.