Verhuiskaarten
VerhuiskaartenHier ben ik thuis!
Gratis proefdruk
  • Sinds 2006 al 1.314.970 blije klanten
  • Eenvoudig aanpassen naar jouw wensen
  • Veilig en gemakkelijk betalen
Verhuisbericht met plantjes en sleutels
Verhuisbericht fotocollage met 6 foto's en nieuw adres
Verhuiskaart Deur - Gedicht
Verhuiskaart huisjes nieuwe woning new home hartjes
extra's bij jouw verhuiskaart
eKomi
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 17,690 beoordelingen

Verhuiskaarten bestellen

Hoeveel keer verhuist een mens niet in een  mensenleven? Er wordt regelmatig verhuisd, dat staat vast. minstens zo’n vijf keer.  Ben jij van plan binnenkort te verhuizen? Dan staat er je nog heel wat werk te wachten bij de verhuizing. Maar de opluchting is des te groter wanneer alles achter de rug is. En dan kan je ineens aan je vriendenkring laten weten waar je nieuwe woonst is. Dat kan je met een verhuiskaartje van Kaartje2go doen.  Maak er met de kaartenmaker gewoon eentje zelf.

Bestellen verhuiskaarten 

Met een verhuiskaart kan je iedereen verwittigen dat je een nieuw adres hebt en dat je dus verhuisd bent. Hoe doe je dat nu het best? Stuur een mooie of grappige verhuiskaart  met foto’s van  de nieuwe woonst. Hoe persoonlijker je de verhuiskaart maakt, hoe meer de mensen de neiging hebben ze te bewaren als souvenir. Daarom hebben onze designers ervoor gezorgd dat jij uit een ruim assortiment verhuiskaarten kan kiezen. Er zit zeker iets tussen dat bij je past. Je kan zelf een tekst toevoegen en eventueel nog wat versieren met kaders of figuurtjes. Maar vergeet vooral het belangrijkste niet: het nieuwe adres. 

Adressen schrijven

Beschik je over een lijst met  adressen in een excel- of csv-bestand? Dan is het maken en adresseren van je verhuiskaartjes supergemakkelijk. Laad het bestand op en je verhuiskaarten zijn ineens al voorzien van een adres. 

Wat op verhuiskaart zetten?

Het sturen van een verhuiskaarten is vooral een praktisch gebeuren, maar dat neemt niet weg dat je er ook iets leuks van kan maken. Toch moet er belangrijke informatie op de kaart staan, want anders hebben de ontvangers er niets aan. 

Check of dit er allemaal opstaat:

  • Je naam
  • Schrapping oude adres

Het nieuwe adres

  • Je contactgegevens (e-mail, tel.nr.)
  • De datum waarop je verhuist
  • Datum eventuele housewarmingparty