Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaarten 21 jaar

Hoera, het is feest! Iemand in jouw omgeving wordt 21 jaar. En een 21e verjaardag is natuurlijk hét moment om een mooie, lieve of grappige verjaardagswens te delen. Dat kan via de telefoon of computer, maar de allerleukste felicitatie is natuurlijk een ‘21 jaar’ kaart. Maak daarom nu een feestelijke kaart voor een man of vrouw die 21 jaar wordt.

Feliciteren met een 21 jaar kaart 

De 21e verjaardag van een vriend(in), familielid of collega mag niet zomaar voorbij gaan. De hoogste tijd om de jarige een verjaardagskaart te sturen dus! Bij Kaartje2go kun je kiezen uit een heleboel leuke verjaardagskaarten voor een 21-jarige. Bestel bijvoorbeeld een ‘21 jaar’ kaart met feestelijke illustratie, grappige tekst of mooie foto. Ook hebben we kaartjes in een bepaalde kleur of specifiek thema. Zo kun je jouw verjaardagskaart matchen met het thema van het 21 diner

🎁 Idee: wil je dat de jarige een extra groot feest door de brievenbus ontvangt? Voeg dan een cadeau aan de ‘verjaardagskaart 21 jaar’ toe.

Kaart voor een man of vrouw van 21 jaar maken

Het maken van een verjaardagskaart is heel eenvoudig en ook nog eens erg leuk! Kies eerst een kaart die bij de 21 jarige past. Filter hiervoor bijvoorbeeld op geslacht. Zo zie je alleen maar verjaardagskaarten speciaal voor mannen of vrouwen van 21 jaar in de gallerij. Ben je blij met het gekozen ontwerp? Dan kun je de ‘verjaardagskaart 21 jaar’ bewerken in onze kaartmaker. Hier voeg je eenvoudig figuren, kaders en eigen afbeeldingen toe. Upload bijvoorbeeld een feestelijke foto van de jarige. Ook kun je een leuke tekst of verjaardagswens aan de binnenkant schrijven. Zo maak je de kaart voor de 21 jarige uniek én persoonlijk.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.