Ga naar de inhoudGa naar het filter

21 diner uitnodiging

Je 21e verjaardag is een hele bijzondere. Volgens de wet ben je nu officieel volwassen en dat is een feestje waard! Traditiegetrouw vieren veel studenten dit met een uitgebreid 21 diner. In je ouderlijk huis geniet je samen met je jaarclub, dispuut, ploeg en thuis-thuis vrienden van de lekkerste hapjes en drankjes. Natuurlijk moeten je gasten hier nog wel even van op de hoogte gesteld worden. Scroll door de galerij en kies de mooiste uitnodiging voor jouw 21 diner.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

21 diner uitnodigingen maken

Er komt een hoop kijken bij het organiseren van een 21 diner. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van een thema, menukaart en uitnodiging. We snappen dat dit best overweldigend kan zijn. Gelukkig is het maken van een uitnodiging bij Kaartje2go zo gepiept én al een feestje op zich. Laat dat 21 diner dus maar komen! 

Voor elk 21 diner thema een passende uitnodiging 

Een van de belangrijkste to do’s is het bepalen van het thema voor je diner. Hier kun je namelijk het menu en de decoratie op afstemmen. Door het maken van een 21 diner uitnodiging in dit thema, weet iedereen ook meteen hoe ze zich moeten kleden. Want eerlijk is eerlijk, de groepsfoto’s op Instagram zien er met een dresscode toch wel het allermooiste uit. Kies bijvoorbeeld voor het thema Great Gatsby en maak een gouden uitnodiging. Verstuur een klassieke uitnodiging voor een Galadiner of kondig het thema Ibiza Dreams aan met een botanische kaart. 

Met behulp van ons handige filtermenu vind je eenvoudig de perfecte uitnodiging voor jouw 21 diner. Zo kun je filteren op stijl, vorm en kleur. Selecteer bijvoorbeeld de kleurfilters Zwart en Wit voor een Black & White thema of kies Roze voor een Hot in Pink diner. Voor een Floral Fiesta uitnodiging kun je gebruik maken van de filter ‘Bloemen’. 

🍽️  Tip: We helpen je graag bij het uitkiezen van een thema voor je 21 diner. Lees daarom ons blogartikel met daarin leuke thema’s voor een diner

Zelf een 21 diner uitnodiging maken

Terwijl je vrienden- of vriendinnengroep knutselt aan het 21 boek, kun je zelf ook creatief aan de slag gaan. Bij Kaartje2go maak je namelijk eenvoudig een onvergetelijke uitnodiging voor je diner. Kies je favoriete kaartje uit onze collectie en voeg persoonlijke touches toe in onze kaartmaker. Je kunt ook beginnen met een blanco- of fotokaart. De mogelijkheden zijn oneindig. Laat je creativiteit de vrije loop en tover deze kaartjes om tot de perfecte 21 diner uitnodiging.

🍽️  Heb je een speciaal verzoek voor je uitnodiging? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Zij kijken graag even met je mee.

Laat je uitnodigingen extra stralen

Het 21 diner is het perfecte moment om eens goed uit te pakken. Luxe gerechten, fancy drankjes en over de top decoraties. We helpen je graag om ook de uitnodigingen een extra sparkle te geven. Laat je kaart bijvoorbeeld drukken op een van onze luxe papiersoorten. Kies vervolgens een gekleurde envelop die matcht met het thema van je diner en plak deze dicht met een bijpassende sluitzegel. Combineer dit met een adressticker en je uitnodiging ligt als een cadeautje op de deurmat van de genodigden. 

🍽️  Tip: Bestel een extra uitnodiging voor jezelf. Deze kun je in het 21 boek stoppen als een leuke herinnering voor later.

21 diner uitnodigingen versturen

Tevreden met de proefdruk? Dan is het tijd om de definitieve bestelling te plaatsen en de kaartjes te versturen. Je hebt hiervoor twee opties: 

  • Rechtstreeks verzenden: Kies je voor deze optie, dan versturen we de uitnodigingen rechtstreeks naar je gasten. Het enige wat je hoeft te doen is de adressen invullen en een verzenddatum selecteren. Met onze adresverzoeker verzamel je trouwens eenvoudig de adressen die je nodig hebt.
  • Thuis ontvangen: Bij deze verzendoptie ontvang je de kaartjes en eventueel bestelde extra’s in een pakketje thuis. Zo heb je de optie om zelf nog iets leuks in de envelop te stoppen. Je doet de 21 diner uitnodigingen vervolgens zelf op de post of brengt ze persoonlijk langs.

🍽️  Tip: Volgens de etiquette verstuur je de uitnodiging voor je 21 diner minimaal zes weken van tevoren.

🍽️  Tip: Ken je het Kaartje2go blog al? Hier vind je superleuke artikelen bomvol inspiratie. Zo hebben we ook een blog geschreven over het organiseren van een 21 diner.

Veelgestelde vragen over uitnodiging 21-diner

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.