Ga naar de inhoudGa naar het filter

Waterverf kerstkaarten

Om mooie waterverf en aquarel kerstkaart te maken hoef je geen kunstenaar te zijn. Laat het ‘schilderen’ maar aan onze designers over, want zij hebben speciaal voor jou prachtige waterverf kerstkaarten gemaakt. Kerstkaarten die je eenvoudig zelf kunt personaliseren en uniek kunt maken.

Maak je eigen waterverf kerstkaart

Wil jij je eigen waterverf kerstkaart maken? Dat kan! In onze kaartmaker maak je eenvoudig en snel een eigen kerstkaart - precies zoals jij hem hebben wilt. Een waterverf kerstkaart maken begint bij het vinden van de perfecte kaart. Dat doe je eenvoudig door gebruik te maken van de filters. Zo vind je een kaartje in het juiste formaat, in de juiste kleur en met de juiste stijl en thema. Om het nog makkelijker te maken kun je ook filteren op gelegenheid. Dat is handig voor als je een save the date kerstkaart, een kerstdiner uitnodiging met menukaarten of een  kerst-verhuiskaarten wilt versturen.

Nadat je een kaart hebt gekozen is het tijd om deze te bewerken in de kaartmaker. Upload je eigen foto, voeg leuke figuren en kaders toe en schrijf een kerstboodschap in de kaart. Zo maak je hem niet alleen uniek, maar ook persoonlijk en vanuit het hart. 

Tip: Vraag voordat je bestelt eerst een gratis proefdruk aan en ontdek zelf hoe goed de kwaliteit van onze kaarten is.

Aquarel kerstkaarten in prachtige kleuren

Kerstkaarten met aquarel designs zijn er veel verschillende kleuren. Je vindt de hippe kerstkaarten in allerlei kleuren zoals pastelgroene, pastelroze en pastelblauwe kleuren, maar ook in donkerblauwe, donkergroene en gouden tinten. Op de kaarten staan prachtige designs met zachte aquarel strepen en kleurrijke details zoals sierlijke letters, gouden sterretjes en kronkelige bloemen en takjes. 

Op de waterverf kaarten staan mooie teksten om de ontvanger een fijne kerst toe te wensen. Bovendien is deze stijl perfect voor kerstkaarten voor kinderen

Waterverf en aquarel kerstkaarten bestellen en versturen

Ben je klaar met bewerken? Dan is het tijd om de kaart te laten afdrukken en versturen. Wij drukken jouw kaart op hoge kwaliteit papier zodat de zachte tinten in scherp detail zichtbaar zijn. Zo geef je niet alleen een kaartje, maar ook een prachtig ontwerp cadeau. Vraag met onze adresverzoeker snel de adressen op van jouw geliefden. Verstuur de aquarel kerstkaarten direct naar de ontvangers, of naar je eigen huis en breng ze gezellig rond. Merry christmas! 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.