Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging Kerstmarkt

Hoera, we kunnen weer naar de kerstmarkt! Nodig je vriendin, zus of opa uit om lekker te struinen langs verlichte kraampjes en geniet samen van het sfeervolle kerstkoor, en de geur van heerlijke  lekkernijen. Het bezoeken van een kerstmarkt is misschien wel een van de meest knusse kerstactiviteiten. Maak daarom meteen je uitnodiging voor de kerstmarkt, vraag een gratis proefdruk aan en ga samen op stap. Wie nodig jij uit om samen naar de kerstmarkt te gaan?

Uitnodiging kerstmarkt maken

Voor de meesten kan de kerstperiode niet lang genoeg duren; stiekem genieten we hier heel erg van. Samen met het gezin de kerstboom versieren, een lange wandeling maken met je geliefde of je eigen kerstkaarten maken. Natuurlijk kan het bezoeken van een kerstmarkt in dit lijstje niet ontbreken. Door je eigen kerstmarkt uitnodiging te maken kun je je beste vriendin, je moeder of collega’s een hele hoop voorpret bezorgen. 

Een uitnodiging voor de kerstmarkt maken is eigenlijk heel simpel met behulp van onze online kaartmaker:

  1. Klik op je favoriete kerstmarkt uitnodiging en kies voor ‘Kaart bewerken’. 
  2. Voeg leuke kerstfiguren en -kaders toe en maak de kaart persoonlijk. En upload eventueel een foto van de kerstmarkt om alvast een kleine hint te geven waar jullie heen gaan.
  3. Schrijf op de kaart waar en wanneer de kerstmarkt plaatsvindt en hoe laat jullie vertrekken.
  4. Klaar met bewerken? Vraag dan een gratis proefdruk aan of bestel meteen je uitnodiging voor de kerstmarkt.

Als jij je kaartje op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. In de meeste gevallen gaat je uitnodiging de volgende dag al door de brievenbus!

Een lekkere verrassing voor onderweg 

Het ontvangen van jouw kerstmarkt uitnodiging zorgt natuurlijk voor veel voorpret bij de ontvanger. Door een lekkernij met je kaart mee te sturen kun je dit alleen maar vergroten. Heerlijk om op te snoepen onderweg naar de kerstmarkt! Nu maar hopen dat de ontvanger zich kan inhouden totdat het zover is... 

Het toevoegen van een cadeau is trouwens heel eenvoudig:

  1. Kies een kerstmarkt uitnodiging uit de galerij.
  2. Bewerk de kaart in onze kaartmaker.
  3. Nadat je de papiersoort hebt gekozen klik je op de button ‘naar cadeaus’.
  4. Kies een cadeau en rond de bestelling af.

PS: Je kunt ook eerst een cadeau uitzoeken en daar dan een passende kaart bij maken. 

De leukste kerstkaarten

Naast onze kerstmarkt uitnodigingen hebben we ook een hele hoop andere toffe kerstkaarten. Misschien vind jij dit jaar je kerstkaart tussen onze klassieke, winterse, of gouden kerstkaarten. Mag het wel iets minder braaf? Kies dan eens voor een grappige of foute kerstkaart.

Nog wat extra inspiratie nodig? We hebben de kerstkaarten trends van 2023 voor je op een rijtje gezet.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.