Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Langwerpige kerstkaarten

Een langwerpige kerstkaart is leuk om te geven omdat ze net even iets anders zijn dan andere kerstkaarten. Vanwege hun vorm vallen ze extra goed op tussen de andere kaarten en de witruimte zorgt voor een rustige en elegante uitstraling. Zo is er extra veel ruimte voor een persoonlijke boodschap of een mooie foto. 

Langwerpige kerstkaarten

Wil jij dat jouw kerstkaarten dit jaar extra opvallen? Maak en verstuur dan een mooie langwerpige kerstkaart. Kaarten in deze vorm hebben iets elegants. Door de bijzondere vorm springt zo’n kaart er écht uit. Schrijf er een mooie kerstboodschap op en verras jouw dierbaren. Je kiest, maakt en verstuurt jouw langwerpige kerstkaart met Kaartje2go.

Val op met een langwerpige kerstkaart

Wat kook je tijdens het kerstdiner, voor welke kerstversiering kies je en met wie vier je het dit jaar? Misschien ben je al bezig met de kerstplanning. Natuurlijk horen de kerstkaarten ook bij deze voorbereidingen. Wil jij dit jaar nét even andere kerstkaarten? Kies dan voor een kaart met een opvallende vorm. De langwerpige kerstkaart is daar een goed voorbeeld van. Door de slanke vorm stralen dit soort kaarten elegantie uit. Laat die sierlijke uitstraling nou precies bij de kerstsfeer passen!

Minimalistische of ‘gezellig drukke’ langvormige kerstkaart? Jij kiest!

Een kaart met lange vorm vraagt om een ander ontwerp dan het ‘standaard’ formaat kaart. Bij een langwerpige kaart heb je veel ruimte in de hoogte en minder in de breedte. Daardoor hebben de designs van deze kaarten een opvallende uitstraling. Door de hoeveelheid verticale witruimte zijn langwerpige kerstkaarten ook geschikt als menukaart voor kerst. Ben jij fan van ‘less is more’ kaarten? Kies dan voor een kaart met maximaal 2 á 3 rustige kleuren en niet teveel elementen. Kerstkaarten met een illustratie doen het altijd goed binnen dit thema. Is ‘gezellig druk’ meer jouw stijl? Daar past een kaart met opvallende kleuren en veel elementen goed bij. Via het filtermenu aan de zijkant selecteer je eenvoudig de stijlen en thema’s die jou aanspreken. 

Langwerpige kerstkaart maken

Langwerpige kerstkaarten zijn helemaal hip. De kaarten hebben een moderne uitstraling en er is veel ruimte voor een persoonlijke boodschap. Kijk voor inspiratie bij onze teksten voor kerstkaarten.

Wil jij iemand een mooie, langwerpige kerstkaart sturen? We hebben een groot aanbod van leuke en hippe kerstkaarten voor je verzameld. Kerstkaartjes met mooie kleuren, leuke figuren en prachtige illustraties. Kies een kant-en-klare kaart uit of maak zelf een langwerpig kerstkaartje. Voeg teksten en foto’s toe, versier je kaart met leuke figuren en kaders en klaar ben je. Bestel er sluitzegels & gratis witte of gouden enveloppen bij om je kerstkaarten helemaal helemaal af te maken.

De langwerpige kerstkaarten zijn ook leuk om een menukaart, kerst-verhuiskaart of uitnodiging voor een kerstdiner van te maken én ze zijn erg geschikt voor een mooie kerstkaart met eigen foto.

Kleiner budget? Bekijk dan de goedkope kerstkaarten of kies voor iets anders zoals vintage kerstkaarten.

Ontwerp jouw kaart 

Ben je blij met jouw keuze? Dan kun je de kaart eenvoudig aanpassen met de kaartmaker. Pas bijvoorbeeld de grootte, kleur en het lettertype van de tekst aan. Of upload jouw eigen illustratie om er een extra persoonlijk kaartje van te maken. Ervaar hoe makkelijk het is om jouw kaart te ontwerpen:

  1. Open de kaart in de kaartmaker
  2. Bewerk de posities van de tekst en elementen op de voorkant
  3. Voeg één van onze figuren of kaders toe, of uploaden een eigen afbeelding
  4. Schrijf een mooie kerstboodschap op de kaart

Verstuur jouw langwerpige kerstkaart met Kaartje2go

Is de langwerpige kaart helemaal naar jouw zin? Vergeet dan niet om de extra’s te bekijken. Misschien wil je de ervaring van jouw kaart compleet maken met mooie sluitzegels en enveloppen. Als je extra groot wilt uitpakken, voeg je er een cadeau aan toe. Zodra je helemaal klaar bent, kun je kiezen voor een gratis proefdruk of directe verzending. Zo’n proefdruk is fijn als je de kaart nog even wilt checken. Ga je gelijk versturen en wil je dat de kaart vandaag nog verzonden wordt? Bestel dan op een doordeweekse dag voor 20.00 uur. Wil je de kaart later versturen, dan kies je de gewenste verzenddatum. En oja, als je voor het eerst bij ons bestelt, krijg je de kaart gratis.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.