Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Exclusieve kerstkaarten

Zoek je naar een luxe kaartje dat niet vaak verstuurd wordt? Bekijk dan eens de exclusieve kerstkaarten van Kaartje2go. Ontdek de mooie kaartjes en bestel de gratis proefdruk.

Exclusieve kerstkaarten maken 

Een unieke kerstkaart maken is makkelijker dan je denkt. Wil je zelf een mooi en bijzonder kaartje maken? We leggen de mogelijkheden aan je voor.. 

Bijzondere stijlen en trends

Voor een exclusieve kerstkaart kies je eerst een bijzondere stijl. Ga bijvoorbeeld voor botanisch, goudlook, vintage of een silhouet op je kaart. Hiermee tover je zeker een glimlach op de gezichten van je familie en vrienden.  Daarnaast komen er elk jaar splinternieuwe trends bovendrijven, zoals chic, funky of knus voor het jaar 2023. Of kies een bijzondere kaartenset waarbij je bijvoorbeeld ook een kaartje voor het kerstdiner meestuurt. Bekijk de meer dan 600 kerstkaarten in de grootste kaartencollectie van Nederland. Dat wordt een prachtig feestje! 

✨Tip: Maak een gratis Kaartje2go account aan en sla je favoriete kaartjes op in je persoonlijke account. Er zitten nog meer leuke voordelen aan zoals bonuspunten, een eigen adresboek of het bestellen van de gratis proefdruk. 

Zelf een exclusieve kerstkaart ontwerpen 

Wil je zelf creatief aan de slag om je dierbaren een fijne kerst te wensen? Start met een blanco kaart en upload jouw persoonlijke ontwerp via een bestand. Of maak een fotokaart en gebruik daarop een mooie foto met je familie op de achtergrond. Zo blijf je dicht bij jezelf en komt de warme kerstboodschap nog beter over.

Exclusieve kerstkaarten: de meestgestelde vragen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.