Ga naar de inhoud

Eenvoudige kerstkaarten

Meer is niet altijd beter. Soms is een simpel design pakkender dan een kaart met teveel details. Onze eenvoudige kerstkaarten bewijzen dat. Less is more, zullen we maar zeggen!

Eenvoudige kerstkaarten zelf maken

Wil jij zelf een eenvoudige kerstkaart maken? Met onze kaartmaker ontwerp je in een handomdraai een minimalistische kerstkaart om naar familie en vrienden te sturen.

Zo maak je een eenvoudige kerstkaart die precies aan jouw wensen voldoet:

  1. Kies een ontwerp uit de collectie
  2. Personaliseer de kaart met een eigen foto
  3. Schrijf een hartverwarmende kerstwens op de kaart
  4. Stuur de kaart naar jouw dierbaren

Less is more, simpele kerstkaarten

Een minimalistische kerstkaart herken je aan zijn eenvoud en duurzaamheid. Zo’n kaart heeft veel witruimte, een groot lettertype en het liefst maar één foto of kerstfiguur op de voorkant. 

Een eenvoudige kerstkaart valt meteen op tussen de rest van de kaarten. Dat komt omdat ze een bepaalde rust uitstralen. Soms staat er op de voorkant een grote foto of een kerstgroet in een sierlijk lettertype. Op andere kaarten vind je speelse lijnen of een kerstfiguur zoals een rendier of kerstboom. 

Onze ontwerpers zijn een ster in het ontwerpen van een eenvoudig design voor een kerstkaart. We hebben dus precies wat je zoekt. Of dat nu een simpele kerstkaart met een foto, met een rendier of met sterren is.

Eenvoudige kerstkaarten met gratis proefdruk

We begrijpen je helemaal. Kerstkaarten bestel je maar eens per jaar en dan wil je natuurlijk wel dat ze er precies zo uitzien als jij in je hoofd hebt zitten. Om je daarbij te helpen krijg je bij ons een gratis proefdruk. Naast je kaart vind je in het pakketje ook voorbeelden van onze prachtige papiersoorten en schitterende envelop kleuren om je kaart nog unieker te maken. 

Meld je daarom aan voor een gratis account en bestel meteen je gratis proefdruk.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.242 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.