Kaart met tekst maken

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een kaart met tekst. Met weinig woorden kun je veel zeggen en de boodschap is toch heel persoonlijk. Het vinden van een passende tekst is soms best lastig. Daarom helpen we je graag op weg! Op deze pagina vind je inspirerende, leuke, maar ook troostende teksten voor op een kaart.

Kaartje met tekst bestellen

Het maken, bestellen en versturen van je tekst-kaart hebben wij heel eenvoudig gemaakt.

 

  1. Begin in de galerij met het vinden van een passende kaart
  2. Klik op kaart maken totdat je in de kaartmaker uitkomt.
  3. In de kaartmaker klik je in het menu op “tekst”.
  4. Nu verschijnt de knop ‘zoek een leuke tekst!’ klik hierop.
  5. Er opent een menu met allerlei teksten. Maak jouw keuze.
  6. Klik op ‘zet deze tekst op mijn kaart’ en je bent klaar!
Kaartmaker Kaartje2go inspiratie voor teksten

Teksten voor mooie momenten…

Wil je iemand op een persoonlijke manier feliciteren? Zet dan een tekst op een verjaardagskaart. Of je gaat verhuizen en je zoekt een geschikte tekst voor een nieuwe woning. Er zijn nog veel meer mooie momenten waarbij kaart teksten passend zijn: geboorte, huwelijk, uitnodigingen, een nieuwe baan en nog veel meer...

Woorden voor moeilijke gebeurtenissen

De juiste woorden vinden is in bepaalde gevallen niet gemakkelijk. Kaartje2go helpt je graag bij het vinden van een tekst voor op een kaartje in het geval van ziekte of overlijden.

Kaartje met tekst en foto

Voor elke gelegenheid hebben wij passende kaarten. Waar iemand ook mee bezig is, je kan eigenlijk altijd een kaartje sturen. Afhankelijk van de situatie, het uiterlijk van de kaart en aan wie deze is gericht, is de tekst elke keer anders. Daarom hebben wij per onderwerp teksten geplaatst.

 

Deze teksten voor op een kaartje kan jij gebruiken om je kaart helemaal af te maken. Voeg eventueel ook nog een afbeelding toe voor jouw persoonlijke kaartje met tekst en foto. Uiteraard kun je ze ook gebruiken als inspiratie en zelf een mooie kaart schrijven.

Alle kaart teksten