Ga naar de inhoudGa naar het filter

Vaderdag teksten voor de beste papa

Jouw vader is natuurlijk de allerbeste en dat wil je hem vertellen met een vaderdagkaart. Maar welke tekst zet je eigenlijk op een vaderdag kaart? We hebben een aantal leuke vaderdag teksten voor je op een rijtje gezet. Want elke vader, bonus papa, opa en papa to be verdient wel wat lieve woorden. 

👔 Tip: Laat je ook inspireren door onze blog over vaderdag teksten en quotes.

Eerste vaderdag kaart gratis

Bijzondere man

Een bijzondere dag voor een bijzondere man! Eerst zeg ik tegen jou dat ik zo veel van je hou. Dat het eigenlijk iedere dag even Vaderdag wezen mag.

De allerleukste vader is die van mij

Liefste pappie, kom eens even met je hoofd heel dicht bij mij. Ik wil je een klein kusje geven, met nog iets leuks erbij. Er zijn wel een miljoen vaders en daar zijn allemaal leuke bij, maar de allerleukste vader, dat is die van mij!

Echte knuffelbeer

Papa, je bent een echte knuffelbeer, om lekker vast te pakken en omarmen. Je bent er voor mij altijd weer, om me te troosten en te verwarmen.

Een kus en een cadeautje

Lieve papa, het hele jaar maak jij me blij, daarom krijg je nu wat terug van mij. Een kus en een cadeautje of twee, hopelijk maak ik je hier erg gelukkig mee. We maken er samen een mooie dag van, daarvoor zal ik alles doen wat ik kan!

Goedemorgen lieve papa

Goedemorgen lieve papa. Jij bent groot en ik ben klein. Maar ik vind het echt fantastisch dat we dikke vrienden zijn. En voor al die lieve vaders. Is het nu dus Vaderdag. Ik ben blij dat ik je daarom dit cadeautje geven mag. Goedemorgen lieve papa. Jij bent groot en ik ben klein. Maar ik vind het echt fantastisch dat we dikke vrienden zijn.

Ik vind je lief en leuk

Papa, ik vind je lief en leuk. Vandaag gaan we samen leuke dingen doen, en hier heb je alvast een dikke zoen!

Lieve papa, ik hou van jou!

Op een dag als deze, moet je dit kaartje lezen. Zodat je weet wat ik je elke dag wel zeggen wou: Lieve papa, ik hou van jou!

Mijn vader

Mijn vader is de beste en de leukste. Mijn vader die is altijd kampioen. En daarom wil ik dolgraag voor mijn vader, op Vaderdag eens iets bijzonders doen. Ik wil voor hem dit versje op gaan zeggen. Dit pakje geven, dat heeft hij verdiend. Mijn vader, die is niet alleen mijn vader. Mijn vader is mijn allerbeste vriend.

Natte zoenen..

Natte zoenen, prikke zoenen, rode, roze, paarse, groene. Honderdduizenden-miljoenen, op je wang en op je schoenen. Papa, papa opgelet! Hier komt mijn cadeau voor jouw op bed.

papa ik hou heel veel van jou

Van een vader heb ik er maar één, en zoals jij bent is er geen! Daarom zal ik je vandaag verwennen, want ik moet je toch echt bekennen: papa, ik hou heel veel van jou!

Vadertjelief

Vadertjelief, vandaag speel ik jou hartendief. 't Hele jaar ben je er voor mij, maar vandaag maak ik jou blij! Zit maar lekker onderuit, vandaag hoef jij er niet meer uit!

Vandaag is het Vaderdag

Papa, lieve papa van me, vandaag hoef jij alleen op de bank te hangen. Ik bedien je van alle gemak, met drinken, cadeautjes en gebak. Het klopt wat je op de kalender zag: vandaag is het Vaderdag!

Vandaag is het weer Vaderdag

Vandaag is het weer Vaderdag, heel Nederland viert feest. Ieder houdt van zijn vader, maar ik toch wel het meest. Je speelt met mij en maakt een grap. Ik mag bij spelletjes winnen en glijden op de leuning van de trap. Als ik soms eens stout ben, blijf jij toch mijn beste vriend. Want je bent er om mij te troosten, ook al heb ik dan straf verdiend.

Vandaag word je verwend..

Vandaag word je lekker verwend. Omdat je mijn papa bent. Ik heb iets gemaakt voor jou Omdat ik zoveel van je hou. Eerst krijg je nog een kus van mij. Dit cadeau maakt je vast heel blij.

Bedankje

Ik wil je graag bedanken voor de vader die je was. Want ach weetje, achteraf, besef je dat vaak pas… (Maria-Riksten-Brouwer)

Hoi pap!

Op deze vaderdag, wordt jij echt niet vergeten. Want dat je een tóp-vader bent, dat mag je heus wel weten! Bij al mijn keuzes heb jij altijd achter me gestaan. Dus, lieve pap, wat mij betreft, heb jij het supergoed gedaan! (Maria Riksten-Brouwer)

Lieve papa

Lieve papa, vaderdag vind ik altijd weer heel cool! Want dan gaan we jou verwennen, dat geeft mij een fijn gevoel. Jij gaat altijd met mij stoeien, ook al doe ik wel eens raar … Ik vind jou de liefste papa álle dagen van het jaar! (Maria Riksten-Brouwer)

papadag

Dit is voor mijn lieve papa, het is immers: vaderdag! Toch vind ik het eig'lijk leuker om te zeggen: papadag! Omdat ik jou heel erg lief vind en je mij ook vaak verwend, heb ik iets voor jou gemaakt, waar je vast héél blij mee bent! (Maria Riksten-Brouwer)

papa, je bent een held

Jij bent een súpersterke man Er is niet veel, wat jij niet kan Je houdt van grapjes, dat is leuk Ik lig bij jou vaak in een deuk! Eén die goed barbecueën kan Ook voetbal, weet je álles van Met rekenen of met een taak, help jij me echt heel vaak! Ook goeie dingen leer je mij 'Liegen hoort niet,' zo zegt jij 'En op een grasveld, of zoiets, rij je echt nóóit met je fiets!' In spelletjes ben je een kei, heeft niemand zoveel pret als jij! Ja, alles samen opgeteld: Pap, jij bent voor mij een held! (Maria Riksten-Brouwer)

Geef je vader één van deze leuke kaarten

Nieuw
Waterverf tegoedbon Vaderdag kaart in donkerblauw
Nieuw
Vaderdagkaart foto jij bent een superpapa persoonlijk
Nieuw
Vaderdagkaart papasaurus dino fotokaart vaderdag grappig
Nieuw
Hippe Vaderdag kaart drie bruisende speciaal biertjes humor
Nieuw
Lieve vaderdagkaart daddy to be met gans en ei
Nieuw
Vrolijke vaderdagkaart met regenboogtypografie en foto's
Nieuw
Vaderdagkaart 'Fijne Vaderdag' met sprankelend hart
Nieuw
Vaderdagkaart i love you hartjes goud papa
Nieuw
Vaderdag kaart lief met hippe 3d hartjes ballonnen en foto's
Nieuw
Schattige Vaderdag kaart met knuffelberen
Nieuw
Vaderdag kaart met een beer als superheld
Nieuw
Vaderdagkaart 'Fijne Vaderdag' goud fotocollage 3 foto's
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 23.292 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.