Ga naar de inhoudGa naar het filter

Liefdesgedichten en tekst voor op je Valentijnskaart

Eerste valentijnskaart gratis

1 Korinthe 13

De liefde is geduldig en vol goedheid. Alles verdraagt ze, alles gelooft ze, alles hoopt ze, in alles volhardt ze. (1 Korinthe 13)

365 dagen...

365 dagen, een bladzijde omgeslagen. Heb uren zitten denken, wat ik je zou kunnen schenken. Miljoenen sterren aan de hemel, een stukje van de maan, samen op een eiland, de zon zien ondergaan. Maar wat ik ook zal kiezen, welk groots of klein geschenk weet dat jij de enige voor mij bent

And, in the end, the love you take, is equal to the love you make

And, in the end, the love you take is equal to the love you make.

Dan denk ik aan jou

's Ochtends kan ik niet eten, dan denk ik aan jou... 's Middags kan ik niet eten, ook dan denk ik aan jou. 's Avonds kan ik niet eten, omdat ik je nóg niet uit mijn hoofd krijg. 's Nachts kan ik niet slapen, omdat ik dan ontzettende honger heb.

Dat liefde echt bestaat

Men heeft me vaak verteld, hoe mooi het is, hoe diep het gaat. Maar pas sinds ik jou ken, weet ik dat liefde echt bestaat.

Echte liefde

Echte liefde, opent de armen, en sluit de ogen.

Elkaar zo kennen is een geschenk

Een blik, een woord, een stille wenk, elkaar zo kennen is een geschenk.

Er gaat geen dag voorbij

Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik denk aan jou. Liefje, dat komt omdat ik heel veel van je hou Je geeft mij een gevoel dat ik niet kan beschrijven. Daarom ben jij degene bij wie ik altijd wil blijven. Ik voel mij koud en warm op hetzelfde moment. Ik wil dat je voor eeuwig de mijne bent.

God is Liefde

God is Liefde, Liefde is God, De essentie van alles.

Grenzenlos zu lieben

Das ist das Grösste, was den Mensch gegeben ist dass es in seiner Macht steht, grenzenlos zu lieben.

Houd van me

Houd van me, als ik het het minste verdien, want dan, heb ik er de meeste behoefte aan.

Ik dacht dat liefde niet bestond

Ik dacht dat liefde niet bestond, dat het niet meer was dan een illusie. Maar toen ik jou voor 't eerst vond, kwam ik tot een nieuwe conclusie. Als de liefde niet bestaat, hoe kan ik dit dan voor je voelen? Ik weet dat jij mijn taal verstaat, dat moet toch wel op liefde doelen?

Ik kan uren naar je staren

Ik kan uren naar je staren, omdat je zo mooi bent. Ik zie je prachtige haren, als jij met mij mee rent.

Ik schreef je naam in de lucht

Ik schreef je naam in de lucht, maar de wind blies de letters weg. Ik schreef je naam in het zand, maar de golven namen hem mee. Maar toen ik je naam in mijn hart schreef, wist ik dat hij er voor altijd zal blijven.

Ik vind dat je moet weten

Ik vind dat je moet weten dat ik je geen seconde kan vergeten. Ik kan nu lachen en voel me tevreden. Jij bent van mij, en dat is de reden.

Je bruist als champagne

Je bent fris als witte wijn, Je straalt als een fontein, Je bruist als champagne, en kussen... nou dat kan je!

Jij komt al lang voor in mijn dromen

Jij komt al lang voor in mijn dromen, maar ik weet niet of je mij ziet. Zullen deze dromen ooit uitkomen? Ik hoop van wel, maar denk van niet... Toch wil ik je bij deze zeggen, dat ik al tijden verliefd op je ben. Zou je met mij willen daten, ook al weet je niet waar ik je van ken? Op DATUM wacht ik om TIJD op je in PLAATS. Ik hoop dat we elkaar daar zullen zien.

Kusjes overal

Een kusje hier een kusje daar kusjes overal in je nek en in je haar op je neus ook nog een paar!

Le coeur a ses raisons, que la raison ne connait pas

Le coeur a ses raisons Que la raison ne connait pas. - B. Pascal

Liefde is eenvoudig

Liefde is eenvoudig in haar oorsprong, verwarrend in haar verloop.

Liefde is het verlangen

Liefde is het verlangen, om meer te geven dan te ontvangen.

Liefdesgedichten schieten tekort

Liefdesgedichten schieten tekort, daarom geen lang gedicht voor jou. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel veel van je hou.

Love is when...

Love's when . . . . you miss him, even before he leaves. When you could listen to him, talk all night, and never get tired of hearing his voice. When just the sound of his name, sends chills down your spine, and you see his smile, the second you, close your, eyes.

Mijn liefste valentijn

Mijn liefste valentijn, zullen wij ooit samen zijn? Jij weet vast niet wie ik ben, toch kan ik zeggen dat ik je ken. Wil je me snel ontmoeten? Op DATUM wil ik je begroeten. Zie ik je bij PLAATS om TIJD?

Niets onmogelijk

In de dromen en in de liefde, is niets onmogelijk.

Roses are red

Roses are red, violets are blue. Sugar is sweet, and so are you.

Samen nog niet klaar

Sinds DATUM zijn we bij elkaar, dat lijkt alweer zo lang geleden. Toch zijn we samen nog niet klaar, wat mij betreft duurt het een leven!

Something to someone

I don't wish to be everything to everyone. But I would like to be, something to someone.

Steeds als je mij omarmt

Jouw liefde is voor mij als de zon die me verwarmt. Mijn hart slaat net wat sneller, steeds als je mij omarmt. Je ogen zijn als sterren die de nacht wat lichter maken. Jij weet bij mij een snaar te raken.

Steeds vaker

Steeds vaker denk ik aan jou, steeds meer besef ik dat ik van je hou!

Sterren

De hemel is bezaaid met gouden sterren, die blinken in het schijnsel van de maan. Maar het allermooiste van die vele lichtjes, zie ik nog altijd in jouw ogen staan.

The moment I opened my heart and let you in

The moment I opened my heart and let you in I saw this great love was about to begin. I opened my eyes to a vision of you I hoped and I prayed your feelings were true. Now, I think I have truly found An angel who walks upon the ground. I could search my whole life through And never find another you. You are so special that I wanted you to know I truly will never let you go. I love you.

Time in a bottle

If I could save time in a bottle, I'd save every moment with you. I'd save every day like a treasure, and spend it with you.

Valentijnsgedicht - alleen in gedachten

Oh, Valentijnsdag, wat moet ik zonder jou beginnen. Er is een MEISJE/JONGEN, die ik alleen in gedachten durf te beminnen. HEM/HAAR stuur ik op deze dag, een liefdeskaart en bloemen Op het kaartje sta ik dan zogenaamd met HEM/HAAR te zoenen. HIJ/ZIJ is elke dag in mijn hart, maar alleen op deze dag, laat ik mijn ware gevoelens voor HEM/HAAR blijken; ja het mag!

Valentijnsgedicht - als ik aan jou denk

Liefde, Als ik aan jou denk, voelt dat zuiver, warm en teer. Voel ik liefde. Als ik aan jou denk, voel ik weemoed en een beetje pijn. Voel ik liefde. Als ik aan jou denk, ervaar ik jou als een waardevol geschenk. Voel ik liefde. Ik zou je zoveel willen zeggen, maar ik zeg alleen dat ik van je houd. En dat is goed. Ik zou je zoveel willen zeggen, maar ik zeg alleen dat ik van je houd. En dat is genoeg.

Valentijnsgedicht - als ik een roosje was

Als ik een roosje was, dan was jij mijn zonneschijn. Als ik een roosje was, zou jij mijn warme aarde zijn. Als ik een roosje was, was jij mijn steel die me staande houdt door weer en wind. Als ik een roosje was, zou jij het bijtje zijn, dat mijn nectar vindt. Als ik een roosje was, kwam ik alleen tot bloei bij jou. Mag ik met Valentijn jouw roosje zijn? Want ik hou alleen van jou.

Valentijnsgedicht - als ik jou zie

Als ik jou zie, dan borrelt het, dan kriebelt het, dan warmt het, van binnen. Van chemie heb ik geen verstand, maar mijn buik vertelt, dat samensmelting van losse deeltjes heerlijk moet zijn. Voel jij dat ook?

Valentijnsgedicht - als wij maar samen zijn

Van iedereen die ik ken houd ik van jou het meest. Elk moment met jou is één groot feest! Ik ben met jou zo gelukkig, eigenlijk elke dag, vanwege je humor, je optimisme........ altijd klinkt je lach. Zo’n AANTAL jaar, Wonen wij bij elkaar. In al die jaren heb ik nooit tevergeefs een beroep op je gedaan, als ik verdrietig ben houd je me vast en mag ik dicht tegen je aan staan. Moeilijke periodes in mijn leven, die zijn er wel geweest. Maar dat jij er dan altijd voor mij was, troostte mij het meest. "Ik houd veel van je" en "ik mis je" zeg je niet zo vaak, maar dat ik het gevoel heb dat het wel zo is, dat is de hoofdzaak. Ik zie dat aan de manier waarop je naar mij kijkt, naar mij lacht, of over mijn haar strijkt. Ook soms zomaar, zonder reden. Je neemt me zoals ik ben, inclusief mijn eigenaardigheden. Vreemde landen leren kennen, vaak op reis, dat is ons heel wat waard. We hebben op deze wereld samen "geestelijke rijkdom" vergaard. Met boeddha's, lijkverbrandingen, sawa's en een vierjarig kind als bedelaar. Het aantal plaatsen waar we met z'n tweeën zijn geweest is haast ontelbaar. En als ik dan zo met jou en een rugzak rondtrek, naar weer een volgende te ontdekken plek. Voel ik ook dan met jou die verbondenheid, dat avontuur, van "ons" is het zoeken naar kunstschatten en cultuur. Mijn leven is zo met het jouwe verweven, jij geeft zo veel kleur aan mijn leven. Wie zwijgt kan meer aanwezig zijn dan wie praat, jij bent voor mij het voorbeeld dat dat opgaat. Wij horen bij elkaar, dat is een vaststaand feit, je kunt op mijn liefde rekenen, altijd en altijd. Het leven blijft één groot festijn, als wij maar samen zijn.

Valentijnsgedicht - daarom ben jij mijn valentijn

Mijn heden, mijn toekomst, Mijn liefde en leed, Alles delen we samen, Jij die alles van mij weet, Ik kan je niet missen, Wil steeds bij je zijn, Daarom ben jij.... Mijn Valentijn.

Valentijnsgedicht - de ware

De liefde is zo vaak bezongen, en in gedichten neergepend. Maar hoe kan ik onder woorden brengen dat jij voor mij de ware bent. Dat jij mijn minnaar bent, mijn passie. Mijn rots, toeverlaat en steun. M’n kachel in een strenge winter, als ik van de kou verkleum. Dat jij me hardop lachen laat. Eén woord is vaak genoeg. En altijd je ‘doe voorzichtig’, als ik naar huis fiets uit de kroeg. De liefde is zo vaak bezongen, en in gedichten neergepend. Wat ik wil zeggen is simpel, dat jij voor mij de ware bent!

Valentijnsgedicht - een zonder een te zijn, zijn wij

Zo oud vertrouwd als slapen, Zo vanzelfsprekend en zo deel van mij, Kijk ik je aan en zie de sporen, Van wat ik wou en deed en zei. Zo ongelooflijk als het noodlot is, Zo onruststokend, en dat blijft me bij, Voelen wij elkaar en willen tasten, Naar wat ik wist want dat vond jij. Zo ongedwongen als wij weten, Zo is het goed, zo zijn we vrij, Lach je me toe dus ik blijf kijken; Één zonder één te zijn, zijn wij.

Valentijnsgedicht - foute kaart, echte liefde

Liefde is zilver… Houden van is goud… Maar een Valentijnskaartje versturen blijft hartstikke fout! Blind van Liefde… Dronken van geluk… Stuur ik jou toch een kaartje want mijn leven kan niet meer stuk! Foute kaart, echte liefde… Dit kaartje doet geen recht aan wat ik voor jou voel... Ik hoop dat je erom hebt kunnen lachen want dat was mijn doel!

Valentijnsgedicht - gek op jou

Ik ben gek op jou en ik wil niemand anders. Door jou is mijn kijk op het leven veranderd , als we samen zijn voelt alles zo goed! Het is niet normaal wat je dan met me doet. Ik ben verliefd, dus ik leg me erbij neer, echte liefde bestaat, al heb ik altijd anders beweerd. Te bedenken dat ik alles heb wat ik maar wil, dat maakt me nu toch wel eventjes stil. Wie had ooit gedacht dat ik deze zinnen zou schrijven, en dat ik eerlijk ben als ik zeg dat ik voor altijd bij je zal blijven. Het is niet klef, ik meen het echt. Deze woorden heb ik nog nooit gemeend of tegen iemand gezegd , maar alles wat ik nodig heb dat vind ik bij jou, en dat is dus waarom ik heel veel van je hou!

Valentijnsgedicht - geraakt door cupido's pijl

Eens kruiste jij mijn pad, maar deze liepen weer uiteen. Zoals de zon die stralend opgaat, en als een warme ondergang achter de horizon verdween. Hoe moet ik nu verder, met jouw pijl door mijn hart? Ik ben geraakt en vleugellam, ik zweef en sta in vuur en vlam. Het leven gaat verder en kent geen berouw. Maar voor altijd blijf ik wachten op jou!

Valentijnsgedicht - goedemorgen

Ik word wakker, rek me uit. Doe mijn ogen, nog niet open. Bang dat de droom tegen de werkelijkheid stuit. Ik laat mijn handen dwalen door het bed. En ontdek loom, de werkelijkheid in de droom. Mijn glimlach weerspiegeld op jouw gezicht. De zachte kus op mijn mond. Verlangen verborgen. Mijn lieve lief Goedemorgen.

Valentijnsgedicht - heerlijk..

Lieve Valentijn, Wat is het toch heerlijk om bij jou te zijn. Als ik in je armen lig voel ik me zo fijn. Ik wens dat dit heerlijke gevoel mij niet verlaat. En dat de liefde tussen ons nooit overgaat.

Valentijnsgedicht - hoe speciaal je bent

Als ik jou één ding kon geven, dan zou ik jou de kans geven om jezelf te zien zoals ik jou zie... Dan zou je je pas realiseren hoe speciaal je bent.

Valentijnsgedicht - ik ben verliefd

Het is zonnig buiten. De schaduw van de bomen valt in het water. Ik hoor de vogels vrolijk fluiten. Het is al weer vijf minuten later. De tijd gaat snel voorbij. Ik voel de warmte van ZIJN/HAAR hand. Ik voel me heel erg vrij. Beroofd ben ik van mijn verstand. We gaan zitten op een bankje, HIJ/ZIJ slaat ZIJN/HAAR armen om me heen. Ik zeg: dank je. Want ik ben verliefd, ik kan er niet omheen.

Valentijnsgedicht - ik hoop

Liefde is samen lachen en samen huilen. In elkaars armen een plaatsje vinden om te schuilen. Wanneer je HEM/HAAR mist als je HEM/HAAR even niet zien mag. Het liefste ben je samen ieder moment van de dag. We hebben al zoveel opgebouwd als man en vrouw. Al AANTAL jaar getrouwd waarbij we elkaar zweerden eeuwige trouw. Ruim AANTAL jaar zijn we samen en nog steeds is het fijn, AANTAL superkindjes ter wereld gebracht die alles voor ons zijn. Waarderen kan je alleen als je kijkt wat we hebben allemaal. Alles gaat vanzelf maar het is niet voor iedereen heel normaal. We moeten genieten van het leven. Het duurt immers maar even. We hebben onze ouders om ons heen waar we zielsveel van houden. Daar kunnen we onszelf zijn, dat zijn voor ons gouden. Ik hoop dat wij samen ook zo oud worden net als zij dat doen. Dat we gezond blijven, op vakantie naar de zon en geen gebrek aan poen. Zorgen zullen we nog wel krijgen, echte hartenzeer. Maar als de kinderen het goed hebben, wat wil je nog meer? We zien wel wat het leven ons brengt in de toekomst samen. Hopelijk als een sprookje nog lang en gelukkig, dat kunnen we beamen.

Valentijnsgedicht - ik hou van jou

Ik Ik hou Ik hou van Ik hou van jou Jou

Valentijnsgedicht - ik schrijf je

Valentijnsdag, Ik schrijf je weer. Weet je nog van de vorige keer. Toen ik dichtte ik hou van jou. Ik vertel je nou. Houden van werd alleen maar meer.

Valentijnsgedicht - jouw roos

Rode roos, bewonderd om de schoonheid. Nog in knop Verlangend naar volle bloei, koesterend emotie en herinnering. Hoe bijzonder, mijn lieve Valentijn jouw Roos te mogen zijn

Valentijnsgedicht - kaartje van Kaartje2go

Voor mijn valentijn hoeft het niet veel te zijn... Het is liefde wat ik geef... Voor mijn valentijn hoeft het ook niet duur... HIJ/ZIJ is al blij als ik HEM/HAAR een kaartje stuur... Maar het wordt helemaal een kado... Als het een kaartje is van Kaartje2go!

Valentijnsgedicht - Kaartje2go verzendt

Dat ik veel van je hou heb ik nog niet zo vaak ten toon gespreid. Toch voel ik me ontspannen en gewaardeerd in jouw nabijheid. Maar laatst voelde ik me zo alleen op een korte trip voor mijn baan en heb toen mijn emoties voor jou met kaartje2go op de post gedaan.

Valentijnsgedicht - kussen in de wind

Ik blaas mijn kussen in de lucht, de wind brengt ze bij jou. Als ik mijn ogen sluit, zie ik je voor me staan. Ik ken je gezicht van toen ik je voor het eerst zag. Ergens was er een bliksem, toen jouw blik de mijne ving. Duizend sterren vielen, toch had ik maar één wens. De jouwe zijn! Een gedachte die me nu nog vult met warmte. Het voelt, als een zon die me streelt en innig omhelst. Jij alleen leest mijn stem en hoort me roepen om jou: 'Lief, wat zou ik graag bij je zijn vandaag en alle dagen die volgen.' Dan, een siddering over mijn rug. De wind blies een kusje van je terug.

Valentijnsgedicht - laten we gaan

Dit gedicht is voor jou, omdat ik nog steeds van je hou. Vele jaren zijn er verstreken, maar we zijn niet van elkaars zijde geweken. Het was een periode van hard werken en strijd, en daarbij voor elkaar soms wat weinig tijd. Nu na een tijd van bezinnen, Gaan wij elkaar opnieuw beminnen. Cupido is zijn pijlen blijven schieten, omdat hij wil dat we samen weer zullen genieten. Laten we onze dromen weer gaan dromen, in de hoop dat ze nu wel uit zullen komen. Kom ga mee op het smalle pad, op naar die "Geliefde Stad".

Valentijnsgedicht - met heel mijn hart

Ik dacht aan hoe je lacht en hoorde steeds je stem, ik wist het eigenlijk direct: dit is hem. Ik wilde je leren kennen en werd grenzeloos verliefd, bij jou voelde ik mij zeer geliefd. Eigenlijk ben ik van je gaan houden!

Valentijnsgedicht - mijn lied

Als ik prachtig zingen zou, zong ik prachtige zinnen. 'Ik hou van jou, ik hou van jou', zo zou ik dan beginnen. Ik zou zingen met al mijn kracht, ik zou zingen wat ik meen, dat ik al jaren blij ben in de nacht, jouw armen veilig om me heen. Dat ik blij ben met jou, ik zing het even, wij samen lopend op het strand, dat ik trots ben, op ons leven, wij al jaren hand in hand. Ik zing over ons leven samen, het lachen om wat niemand ziet. Over dat restaurant waar we steeds kwamen, het werd echt een prachtig lied. Ik zou zingen over steden waar wij samen zijn geweest, over alles wat wij deden, ons leven samen, ons eigen feest. Als liefde al zo'n tijd mag duren, met zoveel moois en soms veel strijd. Zijn er soms wat zware uren, maar toch wil ik je niet kwijt. Die lach, die stem, die vertrouwde geur, is zo bekend al jaren lang, en het geschreeuw, en het gezeur over rotzooi in de gang! Jij die weer onze wekker zet, en wij die stilletjes gaan kijken naar ons kindje in zijn bed, die steeds meer op jou gaat lijken. Mijn lied, dat heeft een happy end, zo zou ik het schrijven. Wij zijn nou eenmaal voorbestemd, om altijd zo te blijven.

Valentijnsgedicht - na al die jaren alleen

.......Die bril! .......Dat koppie .......Die lach! Mijn mond viel open en ik viel stil, dat ik na jaren alleen zijn dit moppie in mijn armen sluiten mag!

Valentijnsgedicht - onbeschrijfelijk

Woorden kunnen niet beschrijven wat ik voor jou voel. Toch wanneer ik in jouw ogen kijk, weet jij wat ik bedoel. Je moet weten dat ik van je hou elke dag een beetje meer, vandaar dat ik je met Valentijn op een kaartje trakteer. Ook al kunnen woorden niet beschrijven wat ik voor je voel, als je deze kaart bekijkt weet jij vast wat ik bedoel.

Valentijnsgedicht - perfect voor mij

Ik weet dat niet alles wat ik doe Even goed of verstandig is Maar de manier waarop jij daar mee om gaat Geeft mij een speciaal gevoel! Het betekent veel voor mij Dat jij me accepteert en lief hebt zoals ik ben! Daarom zeg ik nu tegen je: Ik hou van jou Niet omdat je perfect bent Maar omdat je Perfect voor mij bent!

Valentijnsgedicht - speciaal

Voor mijn allerliefste, Bij jou voel ik mij zo speciaal. In jouw ogen kan ik verdrinken, maar jouw kus laat mij niet zinken. En als ik dan afdwaal, met mijn blik naar jouw liefdevolle handen, voel ik de liefde in mij branden. Ik kom bij jou niets te kort. Jij biedt mij veiligheid en respect en maakt elke dag opgewekt. Het moet eigenlijk op een reclamebord: 'Lieverd, ik blijf eeuwig bij jou omdat ik onbeschrijflijk veel van je hou!'

Valentijnsgedicht - stille aanbidder

Ik weet naar wie ik mijn Valentijnsboodschap bericht, want ik ben al jaren een aanbidder in stilte. Jaren terug, toen ik je voor het eerst zag, ben ik al gezwicht. Hierdoor klopt mijn hart al jaren, door gebrek aan lef, in kilte. Zo blijf ik voor jou, "Valentijn", de onbekende voor altijd. Maar ga je op onderzoek naar ware liefde en een gelukkig leven. Dan kom je vanzelf bij mij, mijn lieve MEID/MAN. Alleen ik kan je voor altijd het allermooiste aan liefde geven.

Valentijnsgedicht - te weinig gekust

De maan ging onder, maar wij bleven staan. De zon kwam op, we waren nog steeds niet weggegaan. Misschien moet het zo zijn, en hoor jij bij mij. Misschien moet het zo zijn, jij maakt mij blij. Jij gaf me moed, je bracht me rust. Ik heb maar van één ding spijt: ik heb je te weinig gekust.

Valentijnsgedicht - Turkse liefde

Liefde is niet aan leeftijd gebonden, dat heb ik vorig jaar zelf ondervonden. Tijdens een prachtige reis bracht chauffeur NAAM me van de wijs. Hij gaf koffie, een roos en aandacht, iets wat ik totaal niet had verwacht. Zo is er iets tussen ons gegroeid en de liefde opgebloeid. De kinderen zeggen: ga ervoor mam, fijn dat de liefde weer op je pad kwam! Dus nu nog één weekje aan de slag voordat deze oma naar Turkije mag.

Valentijnsgedicht - Verbonden door een wonder

Onder mijn hart groeit ons kind, heel bijzonder. Uit echte liefde ontstaan, we noemen het een wonder. Dat zoiets kan groeien tot ons kind. Een bekroning op ons leven, wat in mijn buik begint. Nog niets te zien, maar wel aanwezig. Krijgt dit kind jouw stralende ogen of mooie mond? Dat houdt ons steeds meer bezig. Jij vouwt je zachte handen om mijn dikke buik, we moeten lachen en ook huilen. Niets in ons leven willen we hiervoor inruilen. Ik zie jou stralen als je vertelt dat je vader wordt, wat vind je het fijn! Iedereen mag weten hoe blij we met dit kindje zijn. Ons geluk is niet met woorden uit te leggen, maar we zullen het veel met liefde zeggen. Deze verbintenis tussen ons tweeën is voor altijd, We wachten op de komende prachtige tijd. Negen maanden blijft ons wondertje bij mij binnen, daarna zal voor ons een nieuw avontuur beginnen. Vertrouwen en geluk, verbonden voor het leven, Een gezin vol liefde, gezelligheid en harmonie, Dat gaan wij ons kindje zeker geven. In MAAND is het moment daar en wordt ons kind geboren. HIJ/ZIJ zal voor altijd bij ons leventje horen. Mijn hart smelt als ik jou met ons kindje zie genieten, Ik voel de tranen in mijn ogen schieten. Niemand kan ons geluk verbreken, Met zoveel liefde bereid, Onzichtbare draden, tot in de eeuwigheid.

Valentijnsgedicht - verliefd

Ik ben verliefd tot over mijn oren, en dat mag niemand horen. Het is een heel erg raar gevoel, maar eigenlijk ook best wel cool. Ik zit altijd maar te dromen, en kijk naar buiten, naar de bomen. Maar is HIJ/ZIJ ook verliefd op mij? Iedereen staat voor HEM/HAAR in de rij. Durf ik een poging te wagen, om aan HEM/HAAR verkering te vragen? Nee, als HIJ/ZIJ ook wil vraagt HIJ/ZIJ mij maar, alleen dat, en geen gemaar! Plotseling stond HIJ/ZIJ voor mijn neus, en vroeg mij echt verkering, ja heus! Ik verliefd tot over mijn oren, en dat mag iedereen horen!

Valentijnsgedicht - voor de tijd ons inhaalt

Voor de tijd ons inhaalt, en we aan het eind van de rit, alleen kunnen zeggen dat, we vooral hebben gehold en gerend, wil ik even stilstaan, stilstaan bij wat ik voel voor jou. Soms mis ik je en zou ik het uit willen schreeuwen en soms zit je naast me en zeg ik uren niks. Maar ik hou van je, lief, op dagen van hollen en rennen, op dagen van stilstand, en op alle momenten daartussen, tot het eind van de rit, hou ik van je!

Valentijnsgedicht - vrijheid

Jouw hart in alle vrijheid, vindt mijn hart in cadans. En in die vrijheid geef je, ons samenzijn een kans. En als wij samen kloppen, dan klinkt dat als muziek. Wij zijn zielsverwanten, en bovendien uniek.

Valentijnsgedicht - zon, maan en sterren

Zon, maan en sterren schijnen van heel verre. Maar jij altijd blij, schijnt van heel dichtbij!

Valentijnsgedicht - Op een vol perron

Op een vol perron keek je me aan. Met één blik was ik verkocht. Je kwam dicht naast me staan en ik wist: hier heb ik altijd naar gezocht. Dit was pure verliefdheid. Ik werd met vlinders overspoeld. Het heeft tot echte liefde geleid, zoals het tussen mensen is bedoeld. Onze liefde bezegeld met mooie ringen. Nu precies AANTAL jaar, Nog dagelijks voel ik vonken overspringen. Wij zijn nog steeds gek op elkaar. Zonder enige twijfel zeg ik met een zwoele lach: ik hou van jou, mijn lieve schat. Moge wij onze prachtige huwelijksdag, herinneren in de meest romantische stad.

Vier woorden die zoveel betekenen

Vier woorden die zoveel betekenen, vier woorden die inhouden dat je op me kunt rekenen. Vier woorden die zeggen: ik laat je niet staan in de kou, Die vier woorden zeggen zoveel: ik hou van jou.

Voor elkaars hart gestreden

Vandaag precies AANTAL maanden geleden, hebben wij voor elkaars hart gestreden. Het was een snelle en gewonnen strijd, en nu willen we elkaar niet meer kwijt.

Wat echte liefde is

Nu ik jou heb besef ik wat echte liefde is. Elk moment dat je weg bent, voel ik dat ik iets mis. Weet dat wat er ook gebeurt, ik je niet uit mijn gedachten wis. Alles wat ik met jou doormaak, is een prachtige gebeurtenis. We hebben ook verschillen maar wij overwinnen elke hindernis.

Wat ik niet kende liet je me voelen

Wat ik niet kende liet je me voelen. Wat ik niet had, dat gaf je aan mij. Nu ik het heb, weet ik wat ze bedoelen. Ik ben verliefd!

Wij hebben samen iets gestart

Eens was je een vreemdeling, maar toen pakte je mijn hand. Meteen was er een tinteling, waar was ik in beland? Nu wil ik niet meer zonder jou, je zit al in mijn hart. Nu ik je mijn liefde toevertrouw, hebben we samen iets gestart.

Wat echte liefde doet

Toen ik jou ontmoette, kreeg ik weer moed. Toen ik jou ontmoette, werd alles goed. Dát is, wat echte liefde doet! (Maria Riksten-Brouwer)

Wil je iemand op Valentijnsdag vertellen hoe leuk je hem of haar vindt maar weet je niet hoe je dat moet zeggen? Of stuur je een Valentijnskaart naar een vriend of vriendin, maar heb je nog geen boodschap voor op de kaart? Bekijk dan deze liefdesgedichten of tekst voor op je Valentijnskaart. Gebruik ze ter inspiratie!

💌 Tip: Valentijnsdag valt dit jaar op een woensdag en dan wordt er gewoon post bezorgd. Let er wel dat de bezorgers een heleboel liefdevolle post moeten bezorgen. We raden daarom aan om je kaartje een paar dagen eerder te bestellen.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 23.349 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.