Ga naar de inhoudGa naar het filter

Teksten voor wenskaartje

Wil je zomaar een kaartje naar iemand sturen maar weet je niet wat je op het kaartje moet zetten? Wij hebben een aantal teksten voor op een wenskaartje op een rijtje gezet.

Eerste zomaar kaart gratis

Al slijt de deurmat niet...

Al slijt de deurmat niet van je bezoekjes en lopen we bij jou ook zelden aan toch blijft de band die tussen ons gegroeid is voor altijd als een warm gevoel bestaan

Het was fantastisch

Ik wil gewoon nog even zeggen: Het was fantastisch!

Nieuwe baan

Nieuwe baas, nieuwe baan, ga er maar eens goed tegenaan! Veel succes in dit nieuwe leven, maak er wat van en blijf streven.

Vriendschap

Dit kaartje is om je te groeten en bedanken, zonder spreuk, wens of gedachten. Slechts met een enkele zin, maar wel met al mijn vriendschap erin!

Zomaar een kaart voor jou

Dit is geen kaart voor... - je verjaardag - een verhuizing - een feest Dit is een kaart voor jou omdat het winter is geweest. (eigenlijk zomaar dus)

Voor jou!

Iedereen heeft, zonder twijfel, af en toe wel eens een wens. En, omdat ik van je hou, bedacht ik er een paar voor jou! Ik wens je een fijn leven toe, harmonieus, zonder gedoe. Met élke dag een goed bericht! Wat pondjes af van je gewicht? Gezellig uitje met de trein, voor jou een glaasje witte wijn Vaak een warme kruik in bed, soms … éven een patatje mét. En mijn mooiste wens voor jou, een hemel, met alléén maar blauw … (Maria Riksten-Brouwer)

Een kaartje vol liefde

Een kaartje vol liefde, omdat ik aan je denk. Een kaartje vol liefde, omdat niemand mij zo goed kent. Een kaartje vol liefde, omdat ik je mis. Een kaartje vol liefde, omdat jij de liefste bent.

Een goed karakter

Een goed karakter en een hart van goud zijn van grote waarde, zorg dat je ze behoudt.

Ik wens je..

Ik wens je een jaar vol dromen een jaar van zorgeloos blauw waarin al je wensen uit zullen komen want jij bent een grandioze vrouw

Vertrouwen

Bedankt voor het vertrouwen, bedankt voor alle tijd. Bedankt voor al je begrip, op jou kan ik bouwen.

Waarom je deze kaart nu krijgt

Waarom je deze kaart nu krijgt? Niet voor een gebeurtenis, maar omdat ik van je hou. Je zou bijna zeggen dat het 'zomaar' is.

Zomaar een kaartje

Zomaar even een kaartje, als een klein geschenk. Om jou te laten weten, dat ik aan je denk! (Maria Riksten Brouwer)

Zomaar even

Ik dacht aan jou, zomaar even. Daarom was het tijd om jou iets leuks te geven. Het kan niet persoonlijk, dus dan maar door de brievenbus: Een gezellig kaartje en een hele dikke kus!

Even iets schrijven

Even iets schrijven Totaal onverwacht Zomaar een kaartje Omdat ik even aan je dacht

My bestest friend

It's such a lovely thing for me, to have you as a friend. You're someone who understands me, on whom I can depend. You see and know my faults, and you like me anyway. You never seem to take offence, at anything I say. Your friendship is a precious gift, that I will always treasure. You, who shares my grief, my joy, my heartache and my pleasure.

Vrienden zijn als sterren

Vrienden zijn als sterren, je ziet ze niet (altijd) maar je weet dat ze er zijn.

We zien elkaar niet vaak

We zien elkaar niet vaak, maar als dat gebeurt is het altijd goed. Echte vriendschap kan niet slijten, die blijft in voor- en tegenspoed.

Zomaar een gedichtje

Zomaar even een kaartje. Niet omdat het moet. Geen speciale reden, ook dát doet je soms goed! Als het nodig is, ben jij er voor mij. Ja, er is tóch een reden: Ik vind jou een kei! (Maria Riksten Brouwer)

Voor de buurvrouw

Hallo buurvrouw, Hier even een kaartje van [naam] van nummer [huisnummer]. Hoe gaat het met u? Ik hoop dat u zich een beetje kunt vermaken nu we allemaal wat minder contact met elkaar kunnen hebben. Als ik iets voor u kan doen, hoor ik het graag. Boodschappen, even iets afgeven bij iemand.. Doe maar een briefje bij mij door de brievenbus, dan komt het voor elkaar. Groetjes [naam]

Stuur eens zomaar een kaartje...

Nieuw
Wenskaart een kus door de brievenbus giraf met zoen
Sending a big hug for you zomaar kaart
Nieuw
Zomaarkaartje abstracte elementen
Nieuw
Vrolijke voorjaar wenskaart met een foto van sneeuwklokjes
Zomaar kaartje met een dikke papieren knuffel
Wenskaart liefs mooie seringen
Nieuw
Wenskaart lief illustratie vliegende bij op kraftpapier
Zomaar kaart met liefs en pot met hartjes
Zomaar kaart jij bent bijzonder bij BFF grappig
Bloemenkaart landelijk boeket
Wenskaart opfleur berichtje met handgetekende wilde bloemen
Nieuw
Bemoedigende kaart 'Proud of you' regenboog hart goud
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 22.911 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.