Ga naar de inhoudGa naar het filter

Liefdevolle teksten voor op een kaart

Love is in the air! En dan is het altijd leuk om dat te bevestigen met een lief kaartje . Maar weet je nou echt niet hoe je de liefde wil beschrijven? We helpen je stiekem! Kijk maar naar onderstaande mooie liefde teksten en laat je inspireren.

Eerste liefde kaart gratis

1 Korinthe 13

De liefde is geduldig en vol goedheid. Alles verdraagt ze, alles gelooft ze, alles hoopt ze, in alles volhardt ze. (1 Korinthe 13)

365 dagen...

365 dagen, een bladzijde omgeslagen. Heb uren zitten denken, wat ik je zou kunnen schenken. Miljoenen sterren aan de hemel, een stukje van de maan, samen op een eiland, de zon zien ondergaan. Maar wat ik ook zal kiezen, welk groots of klein geschenk weet dat jij de enige voor mij bent

And, in the end, the love you take, is equal to the love you make

And, in the end, the love you take is equal to the love you make.

Dan denk ik aan jou

's Ochtends kan ik niet eten, dan denk ik aan jou... 's Middags kan ik niet eten, ook dan denk ik aan jou. 's Avonds kan ik niet eten, omdat ik je nóg niet uit mijn hoofd krijg. 's Nachts kan ik niet slapen, omdat ik dan ontzettende honger heb.

Dat liefde echt bestaat

Men heeft me vaak verteld, hoe mooi het is, hoe diep het gaat. Maar pas sinds ik jou ken, weet ik dat liefde echt bestaat.

Echte liefde

Echte liefde, opent de armen, en sluit de ogen.

Een bloem van mij

Een bloem van mij speciaal voor jou. Het komt uit mijn hart en zegt hoeveel ik van je hou

Elkaar zo kennen is een geschenk

Een blik, een woord, een stille wenk, elkaar zo kennen is een geschenk.

Er gaat geen dag voorbij

Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik denk aan jou. Liefje, dat komt omdat ik heel veel van je hou Je geeft mij een gevoel dat ik niet kan beschrijven. Daarom ben jij degene bij wie ik altijd wil blijven. Ik voel mij koud en warm op hetzelfde moment. Ik wil dat je voor eeuwig de mijne bent.

God is Liefde

God is Liefde, Liefde is God, De essentie van alles.

Grenzenlos zu lieben

Das ist das Grösste, was den Mensch gegeben ist dass es in seiner Macht steht, grenzenlos zu lieben.

Houd van me

Houd van me, als ik het het minste verdien, want dan, heb ik er de meeste behoefte aan.

Huwelijksfelicitatiegedicht Liefde

Liefde voor nu, voor straks, voor morgen, liefde om voor elkaar te zorgen. Liefde om te nemen, om te geven, liefde voor alle dagen van het leven. Zonder liefde wordt het rondom ons kil, zonder liefde, staat het leven stil.

Huwelijksjubileum

Liefde is eindeloos, puur en oprecht. Liefde is warmte, liefde is echt. Liefde is troost vinden, dicht bij elkaar. Liefde is een huwelijk van AANTAL jaar.

Ik dacht dat liefde niet bestond

Ik dacht dat liefde niet bestond, dat het niet meer was dan een illusie. Maar toen ik jou voor 't eerst vond, kwam ik tot een nieuwe conclusie. Als de liefde niet bestaat, hoe kan ik dit dan voor je voelen? Ik weet dat jij mijn taal verstaat, dat moet toch wel op liefde doelen?

Ik kan uren naar je staren

Ik kan uren naar je staren, omdat je zo mooi bent. Ik zie je prachtige haren, als jij met mij mee rent.

Ik schreef je naam in de lucht

Ik schreef je naam in de lucht, maar de wind blies de letters weg. Ik schreef je naam in het zand, maar de golven namen hem mee. Maar toen ik je naam in mijn hart schreef, wist ik dat hij er voor altijd zal blijven.

Ik vind dat je moet weten

Ik vind dat je moet weten dat ik je geen seconde kan vergeten. Ik kan nu lachen en voel me tevreden. Jij bent van mij, en dat is de reden.

In dromen en in de liefde is niets onmogelijk

"In dromen en in de liefde is niets onmogelijk." Janus Arony

Je bruist als champagne

Je bent fris als witte wijn, Je straalt als een fontein, Je bruist als champagne, en kussen... nou dat kan je!

Kusjes overal

Een kusje hier een kusje daar kusjes overal in je nek en in je haar op je neus ook nog een paar!

Le coeur a ses raisons, que la raison ne connait pas

Le coeur a ses raisons Que la raison ne connait pas. - B. Pascal

Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag, zeggen ze wel eens... Kom je bij me eten?

Liefde is eenvoudig

Liefde is eenvoudig in haar oorsprong, verwarrend in haar verloop.

Liefde is het verlangen

Liefde is het verlangen, om meer te geven dan te ontvangen.

Liefdesgedichten schieten tekort

Liefdesgedichten schieten tekort, daarom geen lang gedicht voor jou. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel veel van je hou.

Love is when...

Love's when . . . . you miss him, even before he leaves. When you could listen to him, talk all night, and never get tired of hearing his voice. When just the sound of his name, sends chills down your spine, and you see his smile, the second you, close your, eyes.

Misschien ben ik gek

Misschien ben ik gek of een gestoord, maar in mijn hoofd klinkt slechts één woord. Je naam zit vast in mijn gedachten, op iemand zoals jij heb ik altijd zitten wachten.

Niets onmogelijk

In de dromen en in de liefde, is niets onmogelijk.

Om dit te vieren wil ik je graag verrassen

Op DATUM zijn we al AANTAL jaar samen, en nog steeds weet jij mijn aandacht vast te houden. Om dit te vieren wil ik je graag verrassen. De details probeer ik geheim te houden, dus je zult me moeten vertrouwen. Ik haal je op onze datum op om TIJD.

On ne voit bien qu’avec le coeur

On ne voit bien qu’avec le coeur L’essientiel est invisible pour les yeux. - A. de Saint Exupery

Onpeilbaar

Het hart van de mens. De bodem van de zee. Beiden onpeilbaar.

Ontzettend blij van binnen

Wat ik tot nu toe van je weet, maakt mij ontzettend blij vanbinnen. Als ik je moet beschrijven weet ik niet waar ik moet beginnen.

Op dit moment

Op dit moment ben jij degene, die ik tegen wilde komen. Ik hoop dan ook dat onze liefde, ons nooit meer wordt ontnomen.

Roses are red

Roses are red, violets are blue. Sugar is sweet, and so are you.

Samen nog niet klaar

Sinds DATUM zijn we bij elkaar, dat lijkt alweer zo lang geleden. Toch zijn we samen nog niet klaar, wat mij betreft duurt het een leven!

Something to someone

I don't wish to be everything to everyone. But I would like to be, something to someone.

Steeds als je mij omarmt

Jouw liefde is voor mij als de zon die me verwarmt. Mijn hart slaat net wat sneller, steeds als je mij omarmt. Je ogen zijn als sterren die de nacht wat lichter maken. Jij weet bij mij een snaar te raken.

Steeds vaker

Steeds vaker denk ik aan jou, steeds meer besef ik dat ik van je hou!

Sterren

De hemel is bezaaid met gouden sterren, die blinken in het schijnsel van de maan. Maar het allermooiste van die vele lichtjes, zie ik nog altijd in jouw ogen staan.

The moment I opened my heart and let you in

The moment I opened my heart and let you in I saw this great love was about to begin. I opened my eyes to a vision of you I hoped and I prayed your feelings were true. Now, I think I have truly found An angel who walks upon the ground. I could search my whole life through And never find another you. You are so special that I wanted you to know I truly will never let you go. I love you.

Time in a bottle

If I could save time in a bottle, I'd save every moment with you. I'd save every day like a treasure, and spend it with you.

Tussen jou en mij

Tussen jou en mij, ligt nu even bos en hei, stroomt water en groeit riet, maar elkaar vergeten doen we niet.

Valentijnsgedicht - de ware

De liefde is zo vaak bezongen, en in gedichten neergepend. Maar hoe kan ik onder woorden brengen dat jij voor mij de ware bent. Dat jij mijn minnaar bent, mijn passie. Mijn rots, toeverlaat en steun. M’n kachel in een strenge winter, als ik van de kou verkleum. Dat jij me hardop lachen laat. Eén woord is vaak genoeg. En altijd je ‘doe voorzichtig’, als ik naar huis fiets uit de kroeg. De liefde is zo vaak bezongen, en in gedichten neergepend. Wat ik wil zeggen is simpel, dat jij voor mij de ware bent!

Valentijnsgedicht - gek op jou

Ik ben gek op jou en ik wil niemand anders. Door jou is mijn kijk op het leven veranderd , als we samen zijn voelt alles zo goed! Het is niet normaal wat je dan met me doet. Ik ben verliefd, dus ik leg me erbij neer, echte liefde bestaat, al heb ik altijd anders beweerd. Te bedenken dat ik alles heb wat ik maar wil, dat maakt me nu toch wel eventjes stil. Wie had ooit gedacht dat ik deze zinnen zou schrijven, en dat ik eerlijk ben als ik zeg dat ik voor altijd bij je zal blijven. Het is niet klef, ik meen het echt. Deze woorden heb ik nog nooit gemeend of tegen iemand gezegd , maar alles wat ik nodig heb dat vind ik bij jou, en dat is dus waarom ik heel veel van je hou!

Valentijnsgedicht - geraakt door cupido's pijl

Eens kruiste jij mijn pad, maar deze liepen weer uiteen. Zoals de zon die stralend opgaat, en als een warme ondergang achter de horizon verdween. Hoe moet ik nu verder, met jouw pijl door mijn hart? Ik ben geraakt en vleugellam, ik zweef en sta in vuur en vlam. Het leven gaat verder en kent geen berouw. Maar voor altijd blijf ik wachten op jou!

Valentijnsgedicht - hoe speciaal je bent

Als ik jou één ding kon geven, dan zou ik jou de kans geven om jezelf te zien zoals ik jou zie... Dan zou je je pas realiseren hoe speciaal je bent.

Valentijnsgedicht - kussen in de wind

Ik blaas mijn kussen in de lucht, de wind brengt ze bij jou. Als ik mijn ogen sluit, zie ik je voor me staan. Ik ken je gezicht van toen ik je voor het eerst zag. Ergens was er een bliksem, toen jouw blik de mijne ving. Duizend sterren vielen, toch had ik maar één wens. De jouwe zijn! Een gedachte die me nu nog vult met warmte. Het voelt, als een zon die me streelt en innig omhelst. Jij alleen leest mijn stem en hoort me roepen om jou: 'Lief, wat zou ik graag bij je zijn vandaag en alle dagen die volgen.' Dan, een siddering over mijn rug. De wind blies een kusje van je terug.

Valentijnsgedicht - mijn lied

Als ik prachtig zingen zou, zong ik prachtige zinnen. 'Ik hou van jou, ik hou van jou', zo zou ik dan beginnen. Ik zou zingen met al mijn kracht, ik zou zingen wat ik meen, dat ik al jaren blij ben in de nacht, jouw armen veilig om me heen. Dat ik blij ben met jou, ik zing het even, wij samen lopend op het strand, dat ik trots ben, op ons leven, wij al jaren hand in hand. Ik zing over ons leven samen, het lachen om wat niemand ziet. Over dat restaurant waar we steeds kwamen, het werd echt een prachtig lied. Ik zou zingen over steden waar wij samen zijn geweest, over alles wat wij deden, ons leven samen, ons eigen feest. Als liefde al zo'n tijd mag duren, met zoveel moois en soms veel strijd. Zijn er soms wat zware uren, maar toch wil ik je niet kwijt. Die lach, die stem, die vertrouwde geur, is zo bekend al jaren lang, en het geschreeuw, en het gezeur over rotzooi in de gang! Jij die weer onze wekker zet, en wij die stilletjes gaan kijken naar ons kindje in zijn bed, die steeds meer op jou gaat lijken. Mijn lied, dat heeft een happy end, zo zou ik het schrijven. Wij zijn nou eenmaal voorbestemd, om altijd zo te blijven.

Valentijnsgedicht - na al die jaren alleen

.......Die bril! .......Dat koppie .......Die lach! Mijn mond viel open en ik viel stil, dat ik na jaren alleen zijn dit moppie in mijn armen sluiten mag!

Valentijnsgedicht - nooit meer

Ik kijk naar de zee, wil met je mee. Ik zie jouw hand, daar diep in het zand. Ik hoor de wind, voel me weer kind. Ik ruik de frisse lucht, en slaak een diepe zucht. Was je maar hier, ik mis al ons plezier.

Samen ziek zijn

Klappertandend op zoek naar die ene kruik in huis Zoek je deze, klinkt het schor zijn voeten kroelen onder de deken met die ene Niet erg, mijn lief, dan warm ik de mijne aan jou Koorts kan ook fijn zijn ik kus mijn kruik en fluister: samen ziekzijn werkt beter dan paracetamol

Valentijnsgedicht - speciaal

Voor mijn allerliefste, Bij jou voel ik mij zo speciaal. In jouw ogen kan ik verdrinken, maar jouw kus laat mij niet zinken. En als ik dan afdwaal, met mijn blik naar jouw liefdevolle handen, voel ik de liefde in mij branden. Ik kom bij jou niets te kort. Jij biedt mij veiligheid en respect en maakt elke dag opgewekt. Het moet eigenlijk op een reclamebord: 'Lieverd, ik blijf eeuwig bij jou omdat ik onbeschrijflijk veel van je hou!'

Valentijnsgedicht - Turkse liefde

Liefde is niet aan leeftijd gebonden, dat heb ik vorig jaar zelf ondervonden. Tijdens een prachtige reis bracht chauffeur NAAM me van de wijs. Hij gaf koffie, een roos en aandacht, iets wat ik totaal niet had verwacht. Zo is er iets tussen ons gegroeid en de liefde opgebloeid. De kinderen zeggen: ga ervoor mam, fijn dat de liefde weer op je pad kwam! Dus nu nog één weekje aan de slag voordat deze oma naar Turkije mag.

Valentijnsgedicht - Verbonden door een wonder

Onder mijn hart groeit ons kind, heel bijzonder. Uit echte liefde ontstaan, we noemen het een wonder. Dat zoiets kan groeien tot ons kind. Een bekroning op ons leven, wat in mijn buik begint. Nog niets te zien, maar wel aanwezig. Krijgt dit kind jouw stralende ogen of mooie mond? Dat houdt ons steeds meer bezig. Jij vouwt je zachte handen om mijn dikke buik, we moeten lachen en ook huilen. Niets in ons leven willen we hiervoor inruilen. Ik zie jou stralen als je vertelt dat je vader wordt, wat vind je het fijn! Iedereen mag weten hoe blij we met dit kindje zijn. Ons geluk is niet met woorden uit te leggen, maar we zullen het veel met liefde zeggen. Deze verbintenis tussen ons tweeën is voor altijd, We wachten op de komende prachtige tijd. Negen maanden blijft ons wondertje bij mij binnen, daarna zal voor ons een nieuw avontuur beginnen. Vertrouwen en geluk, verbonden voor het leven, Een gezin vol liefde, gezelligheid en harmonie, Dat gaan wij ons kindje zeker geven. In MAAND is het moment daar en wordt ons kind geboren. HIJ/ZIJ zal voor altijd bij ons leventje horen. Mijn hart smelt als ik jou met ons kindje zie genieten, Ik voel de tranen in mijn ogen schieten. Niemand kan ons geluk verbreken, Met zoveel liefde bereid, Onzichtbare draden, tot in de eeuwigheid.

Valentijnsgedicht - verliefd

Ik ben verliefd tot over mijn oren, en dat mag niemand horen. Het is een heel erg raar gevoel, maar eigenlijk ook best wel cool. Ik zit altijd maar te dromen, en kijk naar buiten, naar de bomen. Maar is HIJ/ZIJ ook verliefd op mij? Iedereen staat voor HEM/HAAR in de rij. Durf ik een poging te wagen, om aan HEM/HAAR verkering te vragen? Nee, als HIJ/ZIJ ook wil vraagt HIJ/ZIJ mij maar, alleen dat, en geen gemaar! Plotseling stond HIJ/ZIJ voor mijn neus, en vroeg mij echt verkering, ja heus! Ik verliefd tot over mijn oren, en dat mag iedereen horen!

Valentijnsgedicht - voor de tijd ons inhaalt

Voor de tijd ons inhaalt, en we aan het eind van de rit, alleen kunnen zeggen dat, we vooral hebben gehold en gerend, wil ik even stilstaan, stilstaan bij wat ik voel voor jou. Soms mis ik je en zou ik het uit willen schreeuwen en soms zit je naast me en zeg ik uren niks. Maar ik hou van je, lief, op dagen van hollen en rennen, op dagen van stilstand, en op alle momenten daartussen, tot het eind van de rit, hou ik van je!

Waarom je deze kaart nu krijgt

Waarom je deze kaart nu krijgt? Niet voor een gebeurtenis, maar omdat ik van je hou. Je zou bijna zeggen dat het 'zomaar' is.

Wat echte liefde is

Nu ik jou heb besef ik wat echte liefde is. Elk moment dat je weg bent, voel ik dat ik iets mis. Weet dat wat er ook gebeurt, ik je niet uit mijn gedachten wis. Alles wat ik met jou doormaak, is een prachtige gebeurtenis. We hebben ook verschillen maar wij overwinnen elke hindernis.

Wij hebben samen iets gestart

Eens was je een vreemdeling, maar toen pakte je mijn hand. Meteen was er een tinteling, waar was ik in beland? Nu wil ik niet meer zonder jou, je zit al in mijn hart. Nu ik je mijn liefde toevertrouw, hebben we samen iets gestart.

Bloeiende liefde

Zoals een bloem de zon nodig heeft om bloem te worden, zo heeft een mens de liefde nodig om mens te worden. (Phil Bosmans, pater en schrijver 1922-2012)

Liefde

Liefde is altijd ongerust zijn om de ander. (Marcel Achard, Frans schrijver 1899-1974)

Vier kamers

Mijn hart dat heeft vier kamers, heb ik uit een boek geleerd. En een van die vier kamers heb ik voor jou gereserveerd.

Bedankt!

Ik heb wel eens zo'n morgen, dan kom ik niet op gang! Ik voel me suf en duf, ik dreutel en ik hang. Maar voel ik dan jouw armen, je kussen op mijn wang, Dan … kan ik je vertellen, ben ik zó weer op gang!  (Maria Riksten-Brouwer)

De liefde

Er wordt heel vaak gezegd: De liefde gaat door de maag. Maar zelfs een simpele kroket eet ik met jou al graag! (Maria Riksten-Brouwer)

Liefde jaartijden

Zomer, winter, zon of kou, elk jaartetij hou ik van jou. Geloof me maar, het is echt waar: Ik hou van jou het hele jaar! (Maria Riksten-Brouwer)

Wat echte liefde doet

Toen ik jou ontmoette, kreeg ik weer moed. Toen ik jou ontmoette, werd alles goed. Dát is, wat echte liefde doet! (Maria Riksten-Brouwer)

Stuur je geliefde een liefdevolle kaart

Liefdekaart 'dikke kus voor jou' Sanquin kaartencollectie
de Zonnebloem - Blij met jou!
Liefde kaart you won my heart kaart
Stijlvolle liefdeskaart met eigen foto en geo gouden lijnen
Liefde kaart liefs liefs en nog meer liefs
Liefdeskaart met checklist - bedankt voor je vriendschap
Liefdekaart I love you always and forever
Liefdekaart bloemen tekst ik hou superveel van jou
Liefde kaart met een beer die een groot hartje vasthoudt
Liefdeskaartje in roze met gansjes you give me goosebumps
Geïllustreerde kaart met vrolijke hartjes
Liefde kaart 101 hartjes voor jou
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 23.292 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.