Ga naar de inhoud

Uitnodiging 50 jaar getrouwd

Zijn jullie (bijna) 50 jaar getrouwd? Van harte gefeliciteerd! Een 50-jarig huwelijk is een bijzondere mijlpaal en verdient een groot feest. Dat jubileumfeestje begint met een uitnodiging. Daarom hebben we speciaal voor jullie de mooiste 50 jaar getrouwd uitnodigingen ontworpen, zodat jullie vijftig jaar onvoorwaardelijke liefde kunnen vieren met een schitterend huwelijksjubileum.

50 jaar getrouwd? Maak en verstuur een uitnodiging voor het jubileumfeestje!

Kun je het nog herinneren, jullie eerste afspraakje? Jullie eerste kus? Jullie jawoord op de trouwdag en het feest dat volgde? Inmiddels is dat alweer bijna vijftig jaar geleden en in die tijd hebben jullie heel wat meegemaakt. Na het koperen huwelijk (12 ½ jaar), het zilveren huwelijk (25 jaar) én het robijnen huwelijk (40 jaar) is het tijd voor het volgende grote jubileumfeest. Want na 50 jaar huwelijk zijn jullie nu een gouden echtpaar. Hulde! 

Een 50-jarig huwelijk vier je natuurlijk met familie. Zij waren al die jaren getuige van jullie liefde voor elkaar. Maar ook vrienden, kennissen en collega’s zijn natuurlijk van harte welkom. Daarom is het ontzettend leuk om hun uit te nodigen voor een groot feest. En net als elk feestje, begint dat met de uitnodiging.

Vind de perfecte uitnodiging voor het 50 jarig huwelijk

Bij Kaartje2go vind je de allergrootste collectie jubileumkaarten van Nederland voor het vieren van jullie gouden huwelijk. Met behulp van de filters vind je heel eenvoudig het perfecte kaartje. Filter bijvoorbeeld op thema voor feestelijke kaarten met ballonnen, confetti, champagne of hartjes. Op stijl filteren kan ook. Zo selecteer je bijvoorbeeld alle moderne, hippe of trendy jubileumkaarten of juiste een stijlvolle uitnodiging met een klassieke look. De collectie wordt regelmatig aangevuld door onze designers, zodat er altijd een originele uitnodiging tussen zit voor jullie jubileum.

💌 Tip: Maak een gratis Kaartje2go account aan

Onze absolute tip voor het maken van een uitnodiging voor het vieren van de 50 jarige trouwdatum is het aanmaken van een gratis account. Dat is niet alleen handig om je favoriete kaartjes en ontwerpen snel terug te vinden, maar geeft je ook toegang tot leuke voordelen zoals een gratis proefdruk, een vaste korting voor ingelogde klanten, sparen voor gratis kaarten en nog veel meer. 

Het is binnen een minuut geregeld, dus maak vandaag nog een gratis account aan.

Kaarten met goudfolie voor een gouden huwelijk

Wanneer een echtpaar 50 jaar getrouwd is, vieren zij een gouden huwelijk of gouden bruiloft. Het is ook een jubileum dat meestal uitgebreid wordt gevierd met familie, vrienden en kennissen. De gouden kleur past uitstekend bij deze feestelijke gebeurtenis en zie je daarom terug op veel van onze kaartjes. Maar echt bijzonder zijn de foliedruk kaarten met daarop een glanslaagje. De kaarten schitteren letterlijk wanneer je ze in je handen heen en weer beweegt. Ze zijn verkrijgbaar in koper, zilver en goud. Maar aangezien het om de 50 jarig huwelijk uitnodiging gaat, kunnen wij wel raden welke kleur het beste past. Goud. ✨ 

De leukste 50 jaar getrouwd kaarten met eigen foto

Onze jubileumkaarten met foto zijn ook een onwijs leuke optie. Hier kunnen jullie zelf een eigen foto op plaatsen om de kaart meteen een persoonlijk tintje te geven. Met een fotocollage ga je nog een stapje verder en zet je het bruidspaar in het stralende middelpunt. Maak bijvoorbeeld een tijdlijn met foto’s door de jaren heen. Dat is super romantisch! Met fotokaders en figuren uit onze galerij kun je de kaart verder versieren.

❤️ Tip: zijn jullie 50 jaar samen, maar nooit getrouwd? Liefde kent geen grenzen en onze kaartjes ook niet. Met een kleine aanpassing zijn de kaarten uitermate geschikt voor een 50 jaar samen viering.

Zelf een originele 50 jaar getrouwd kaart ontwerpen

Nadat je een leuke 50 jaar getrouwd kaart hebt gevonden in onze collectie is het tijd om de uitnodiging te maken. Een originele kaart om het vijftig jarig jubileum te vieren kun je op drie verschillende manieren maken.

  • Begin met een blanco kaart wanneer je de kaart helemaal zelf wilt maken. In onze kaartmaker vind je figuren, teksten en achtergronden die je op de kaart kunt plaatsen om er zelf iets moois van te maken. Ben je handig met Photoshop? Dan kun je het ontwerp in zijn geheel uploaden op de kaart. 
  • Begin met een fotokaart wanneer je de uitnodiging in een enkele klik persoonlijk wilt maken. Kies bijvoorbeeld een foto van toen jullie nog jong waren of ga voor een meer recente foto om te laten zien dat de romantiek nog steeds levendig is. 
  • Begin met een kaart uit de collectie wanneer je graag gebruik maakt van de ontwerpkunsten van onze designers. Deze kaarten kun je in een paar klikken personaliseren met jullie namen, een eigen foto en nog veel meer.

Online een 50 jaar getrouwd uitnodiging maken is heel eenvoudig met onze handige kaartmaker. Hier heb je (bijna) oneindig veel vrijheid om de kaart te ontwerpen precies zoals jullie willen. Zo werkt het:

  1. Kies een kaart uit de collectie en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Personaliseer de kaart in de kaartmaker. Upload bijvoorbeeld je eigen foto, pas de teksten aan, verplaats figuren of verander de kleuren. 
  3. Tevreden over het ontwerp? Vraag dan een gratis proefdruk aan. Hoe dit precies werkt leggen we hieronder uit.

✍️ Tip: Met een zelfbedachte uitnodigingstekst maak je de kaart nog persoonlijker. Bekijk voor  inspiratie onze 50 jaar getrouwd teksten.

50 jaar getrouwd uitnodigingen bestellen

Na het ontwerpen van je 50 jaar getrouwd kaart is het tijd om te gaan bestellen. Ook hiervoor hebben we een aantal handige tips.

Ja natuurlijk! We willen graag dat jullie helemaal tevreden zijn over de kaart voor jullie 50 jarig huwelijk. Daarom krijg je van ons een gratis proefdruk. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een gratis account aanmaken en in het bestelproces kiezen voor een gratis proefdruk. Je ontvangt van ons jullie zelfgemaakte uitnodiging inclusief voorbeelden van onze luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen om de kaart nog feestelijker te maken!

Wil je meer weten? Hier vind je alle informatie over het bestellen van een gratis proefdruk.

Leuke extra’s om je 50 jaar getrouwd kaart nog mooier te maken

Jullie uitnodiging voor het 50 jarig huwelijksjubileum is nu bijna klaar, maar nog niet helemaal. Tijdens het bestellen van de kaarten maak je de kaart nog persoonlijker met deze leuke extra’s. Zo wordt de kaart extra feestelijk ontvangen.

  • Luxe papiersoorten: Kies uit luxe papiersoorten zoals parelmoer, oud-Hollands, linnen of een van de andere papierstructuren voor een stijlvolle, luxe en feestelijke uitnodiging.
  • Gekleurde enveloppen: Met een gekleurde envelop maak je van de verpakking al een feestje. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren, maar parelmoer en goud zijn hier wel de absolute aanraders.
  • Sluitzegels: De kers op de taart zijn onze sluitzegels. Deze plak je op de envelop als klein voorproefje voor wat er binnenin te vinden is. Nog mooier zijn de bijpassende sluitzegels, die in dezelfde stijl als de kaart zijn ontworpen.
  • Adresstickers: Om het adresseren lekker makkelijk te maken kun je bij je pakketje kaarten adresstickers bestellen. De adressen drukken we op de labels op basis van jullie adressenlijst.

Uitnodiging voor 50 jarig jubileum versturen

Voldoet je proefdruk aan alle wensen en ben je tevreden over het ontwerp van je 50-jarig jubileum uitnodiging? Dan is het tijd om de uitnodiging te versturen.

In de meeste families kun je na 50 jaar huwelijk een jubileum vieren met drie of vier generaties. Dat maakt het 50 jarig jubileum zo’n unieke gebeurtenis. Een moment waar je absoluut bij stil moet hebben gestaan. 

Wie je precies uitnodigt hangt er helemaal vanaf op welke manier jullie het gouden huwelijk vieren. Hou je het intiem met alleen kinderen en kleinkinderen of is andere familie ook welkom? Of vieren jullie het 50 jarig huwelijk nog grootser en nodig je ook vrienden, kennissen en collega’s uit? Onze tip is om een lijstje te maken zodat je niemand vergeet.

Opties voor het verzenden van de uitnodigingen

Het versturen van de uitnodigingen kun je op twee manieren doen:

Direct versturen naar de ontvangers

De kaarten door ons laten versturen is de makkelijkste en snelste optie. Het enige wat je hoeft te doen is de adressen verzamelen en de verzenddatum kiezen. Wij doen de rest en versturen de 50 jaar getrouwd kaarten naar alle geadresseerden. Het verzamelen van de adressen is trouwens heel eenvoudig met onze adresverzoeker. Hiermee kunnen familie en vrienden hun adres direct in jouw Kaartje2go account zetten.

Thuis ontvangen

De kaarten thuis ontvangen is de leukste optie. In dat geval kun je er namelijk gekleurde enveloppen, sluitzegels en adresstickers bij bestellen. Ook kun je er thuis nog gouden confetti of bijvoorbeeld een oude zwart-wit foto van jullie trouwdag bij in doen. Superleuk! Het pakketje ontvang je gratis, waarna je zelf kunt beslissen wanneer je de kaarten op de bus doet of langsbrengt. 

In beide gevallen is de levering supersnel. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, worden de uitnodigingen nog dezelfde dag worden verzonden. In 95% van de gevallen liggen ze de volgende dag al op de deurmat.

💌 Tip: Hoe meer kaarten je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Een paar extra kaarten is bovendien erg handig voor als je opeens iemand te binnen schiet

Felicitatiekaarten, bedankkaartjes en uitnodigingen voor meer jubilea

Bij Kaartje2go vind je naast uitnodigingen voor het 50 jarig jubileum ook uitnodigingen voor andere jubilea. Waaronder uitnodigingen voor 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd en 60 jaar getrouwd. Verder hebben we bedankkaartjes om alle gasten te bedanken voor hun aanwezigheid bij het jubileumfeest en ook voor het feliciteren van het huwelijkspaar vind je kaartjes in de collectie van Kaartje2go. Zoals deze 50 jaar getrouwd felicitatiekaarten om het gouden echtpaar te feliciteren met jubileum.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.