Ga naar de inhoudGa naar het filter
Jubileumkaarten 50 jaar

Uitnodiging 50 jaar getrouwd

Kun je het nog herinneren, jullie eerste afspraakje en eerste kus? Jullie jawoord op de trouwdag en het feest dat volgde? Dit laatste is alweer bijna vijftig jaar geleden en dat vraagt om een spetterend jubileumfeest. En het feest begint al bij de 50 jaar getrouwd uitnodigingen!

50 jaar getrouwd kaart in jullie stijl

Een 50-jarig huwelijk is een bijzondere mijlpaal en verdient een groot feest. Daarom hebben onze designers (oftewel liefdesexperts) voor jullie de mooiste 50 jaar getrouwd uitnodigingen ontworpen. Zo kunnen jullie vijftig jaar onvoorwaardelijke liefde vieren met jullie dierbaren op een schitterend 50e huwelijksjubileum.

Jullie jubileum is natuurlijk een feestelijke gelegenheid. Daarom bevatten veel kaartontwerpen feestelementen, zoals ballonnen, confetti en slingers. Natuurlijk zijn de uitnodigingen voor het gouden huwelijk ook versierd met een sierlijke ‘50’, om jullie bijzondere jubileumjaar duidelijk te maken. Onze favoriete 50 jaar getrouwd kaart bevat natuurlijk een fotokader. Want het gouden koppel verdient een ereplaatsje op de uitnodiging. Je kunt ook kiezen voor een sierlijke jubileumkaart met bloemen rondom de 50, of een grappige 50 jaar getrouwd kaart met geinige illustraties. 

❤️ Tip: zijn jullie 50 jaar samen, maar nooit getrouwd? Liefde kent geen grenzen en onze jubileumkaarten ook niet. Met een kleine aanpassing zijn de kaarten uitermate geschikt voor een 50 jaar samen viering.

Hoe noem je een 50 jarig jubileum?

50 jaar getrouwd wordt ook wel het gouden huwelijk genoemd. Zo’n bijzondere liefdesmijlpaal verdient natuurlijk ook wel een bijzonder materiaal. Daarom bevatten veel van onze kaarten voor 50 jaar getrouwd gouden elementen. En onze ontwerpers gaan graag een stapje verder voor jullie speciale dag. Daarom hebben ze ook speciale uitnodigingen ontworpen met goudfolie! Deze fonkelende foliedruk details laten je 50 jaar getrouwd uitnodiging écht stralen. 

✨Het gouden jubileumfeest compleet maken? Bestel ook gouden enveloppen en bijpassende sluitzegels bij je kaarten. 

Je 50 jaar getrouwd kaart extra leuk maken

Een 50 jaar getrouwd kaart maken bij Kaartje2go is al een feestje op zich. Maar met deze drie tips maak je je uitnodiging voor 50 jaar getrouwd nog een tikkeltje extra feestelijk: 

  1. Wat zet je op een kaart voor 50 jaar getrouwd? Jullie allermooiste foto! Dit maakt de uitnodigingen onwijs dierbaar en persoonlijk.
  2. Voeg gouden confetti of glittertjes toe aan de enveloppen voor een feestje op de deurmat van de ontvangers.
  3. Liefde delen (en zaaien) doe je met bloemzaadjes als extraatje bij de 50 jaar getrouwd kaart. Kies hiervoor de zaadjes van de bloem die past bij jullie jubileummaand.

Het gouden koppel feliciteren? Stuur dan een felicitatie kaartje 50 jaar getrouwd.

50 jaar getrouwd uitnodiging: veelgestelde vragen

De ultieme gastenlijst opstellen voor jullie 50-jarige jubileum kan best lastig zijn. Daarom geven we je graag een handig lijstje, waardoor dit taakje wat makkelijker wordt. De gastenlijst bestaat namelijk uit mensen die de afgelopen jaren belangrijk voor jullie zijn geweest, zoals bijvoorbeeld:

  • Jullie gezinsleden en eventuele kleinkinderen
  • Ouders, als die nog bij jullie zijn
  • Overige familieleden
  • Vrienden die dichtbij jullie staan
  • Kennissen en buren waarmee je een goede band hebt
  • Andere mensen met wie je graag oudere herinneringen wilt ophalen

Soms zijn er niet genoeg woorden om de liefde voor je partner te beschrijven. Dus wat zet je dan op een kaart voor 50 jaar getrouwd? Wij klommen in de pen om je uit de brand te helpen! Deze kant-en-klare tekst voor 50 jaar getrouwd kun je zo, hup, overnemen op je kaart. 

Het leven samen is heel bijzonder,

zoveel delen met elkaar.

Vriendschap, vreugde, warm en teder,

echte liefde, al 50 jaar!

Op [datum] willen we dit graag met jullie vieren op [locatie].
Je bent welkom vanaf [tijd] voor een hapje en drankje.

Groeten
[naam & naam]

Lees hier meer teksten voor 50 jaar getrouwd.

Wij vieren jullie gouden jubileum graag met jullie mee. Daarom kun je een gratis kaart voor 50 jaar getrouwd versturen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een Kaartje2go account aanmaken

Ook gratis: je proefdrukken voor de 50 jaar getrouwd uitnodigingskaarten!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.