Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Vragen over: Prijzen

Betalen: hoe kan ik mijn kaarten veilig betalen?

Je kunt bij Kaartje2go veilig betalen met de volgende betaalmethodes:

1. Domiciliëring
Als je bent ingelogd met je account kun je alle bestellingen onder de € 19,99 met een domiciliëring betalen. Dit is een gemakkelijke en snelle betaalwijze. 
Let op: bestellingen met een cadeau kun je niet afrekenen met een domiciliëring.

2. Bancontact
Alle bestellingen kun je betalen met Bancontact. Met Bancontact kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. 

3. Creditcard
Al je bestellingen kun je veilig en eenvoudig betalen met creditcards van de volgende merken: Visa, MasterCard en American Express.

4. PayPal
Je kunt je bestellingen ook veilig betalen met PayPal. PayPal is een online betaalservice waarmee je bij veel webshops kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. Je kunt betalen vanaf je bank, je creditcard, of via het saldo van jouw PayPalrekening. Meer informatie over PayPal vind je op http://www.paypal.nl/.

5. Overboeking
Bestellingen boven € 8,90 kun je betalen met een handmatige overschrijving. Je krijgt de overboekgegevens op je scherm en ze worden ook naar je e-mailadres gestuurd. Direct nadat we je betaling hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging per e-mail en maken we jouw bestelling klaar. 

6. Tegoed bij Kaartje2go
Een tegoed is een hele makkelijke manier om je bestellingen te betalen. Je stort namelijk 1x een bedrag, waarmee je je bestellingen kunt betalen. Je hoeft niet elke keer de bankgegevens erbij te pakken. Op de pagina waar je kiest voor de betaalwijze, zie je het tegoed bovenaan staan. Je hoeft het alleen maar aan te klikken en het bedrag wordt afgeschreven. Bij niet voldoende tegoed, kun je de rest bijbetalen met één van de andere betaalmethodes. In je account kun je jouw tegoed opwaarderen. 

7. iDEAL 
Voor onze Nederlandse klanten is er de mogelijkheid om af te rekenen met iDEAL.

 

Is de prijs inclusief alles?

Als je een bestelling plaatst bij Kaartje2go, zijn er geen onverwachte kosten:

 • Er komen geen drukkosten meer bovenop de prijs.
 • Alle prijzen zijn inclusief BTW.
 • De prijzen voor direct verstuurde kaarten zijn exclusief portokosten.
 • De prijzen voor de pakketjes kaarten zijn inclusief de verzendkosten van het pakket binnen Nederland (postzegels niet meegeleverd).
 • De papiersoort Glans is gratis. Wil je een andere papiersoort, dan betaal je een kleine meerprijs. Lees hier meer over papiersoorten.
 • Als je een pakketje kaarten bestelt, zijn de witte enveloppen altijd gratis. Gekleurde enveloppen kosten €0,29 per stuk. Een uitzondering hierop zijn de enkele rechthoekige kaarten zonder volledig bewerkte achterkant. Dit zijn ansichtkaarten en hier zitten geen enveloppen bij. 

Wij verzenden de kaarten vanuit Nederland, dus voor verzending van een kaartje naar een adres in Nederland betaal je het Nederlandse tarief.  

Als je een bestelling wilt laten bezorgen in België of een ander land, geldt er een kleine toeslag voor de extra verzendkosten met Priority. Kijk voor meer informatie op de prijzenpagina. Daar kun je ook zelf heel snel de prijs van je kaart(en) berekenen.

Zitten er postzegels bij een pakketje kaarten?

Nee, er zitten geen losse postzegels bij een pakketje kaarten. We hebben een handig overzicht voor je gemaakt zodat je kunt zien hoeveel postzegels er op je kaart moeten. 

Kaartje2go kan je kaartjes ook frankeren en naar de geadresseerden sturen. Dit doe je via de verzendoptie Rechtstreeks versturen. Op jouw gekozen verzenddatum worden je kaarten op de post gedaan door Kaartje2go. De bezorging zelf is geen onderdeel van onze service, dit wordt verzorgd door BPost.


 

Wat kosten de kaarten bij Kaartje2go?

De totaalprijs van je kaart(en) is afhankelijk van:

 • of je een enkele of een dubbele kaart bestelt;
 • het formaat van je kaart(en);
 • het aantal kaarten;
 • of je je kaart(en) rechtstreeks verstuurt of voor een pakketje kaarten kiest;
 • je gekozen papiersoort;
 • je gekozen envelopkleur (bij pakketjes);
 • of je sluitzegels en/of adresstickers bij je kaarten bestelt.

Hoe meer kaarten je in één keer bestelt, hoe scherper de prijs. 

Verzendkost
Vergeet niet dat je ook verzendkosten moet betalen. Momenteel versturen wij de kaarten vanuit Nederland. Dus als je kiest voor Rechtstreeks versturen, betaal je het PostNL tarief voor verzending naar België. Voor pakketjes kaarten rekenen we €4,95 verzendkost naar adressen in België. 

Wat zijn is de verzendkost voor een pakketje kaarten?

Voor de verzending van een pakketje kaarten betaal je €4,95 voor een brievenbuspakketje en €5,95 voor een groot pakket kaarten. De verzendkost is dus afhankelijk van hoeveel kaarten je bestelt. Op onze pagina met informatie over bezorging kun je vinden of jouw pakketje een brievenbuspakketje of een groot pakket is.