Ga naar de inhoud

Adresstickers

Hoe kunnen we je helpen?
Bij de kaarten bestellen   
We hebben leuke adresstickers in verschillende designs voor bijvoorbeeld geboortekaartjes, trouwkaarten of uitnodigingen. Deze kun je tijdens het bestelproces toevoegen aan jouw bestelling.
 
Het werkt het als volgt:   
 1. Kies en maak je kaart.
 2. Wanneer je verder gaat, kun je net als gebruikelijk een papiersoort, envelopkleur en sluitzegels kiezen. Daarna kun je ook aangeven of je adresstickers wilt meebestellen.
 3. Kies je favoriete adresstickers uit de collectie.
 4. Kies het lettertype voor de adressen dat jij het mooiste vindt.
 5. Selecteer de adressen uit je adresboek die je op de stickers wilt laten drukken. Vergeet niet om in te loggen als je jouw adresboek wilt gebruiken.  
 6. Kies je bezorgadres en de verzenddatum en rond je bestelling af.
 
Los bestellen
Wil je adresstickers zonder kaarten bestellen? Dan kan! Je kunt deze stickers op de volgende manier bestellen:
   
 1. Controleer of je bent ingelogd in je account.
 2. Kies je favoriete adresstickers uit de collectie.
 3. Kies het lettertype voor de adressen dat jij het mooiste vindt.
 4. Selecteer de adressen uit je adresboek die je op de stickers wilt laten drukken. Het is ook mogelijk om (extra) vellen zonder adressen te bestellen. Dit geef je ook aan in deze stap.
 5. Kies je bezorgadres, verzenddatum en rond je bestelling af. Wij doen de rest!
 
Er zitten 12 stickers op een vel. Als een vel niet volledig is gevuld, ontvang je de overige adresstickers zonder adres (maar wel met het gekozen ontwerp). Het is ook mogelijk om (extra) vellen zonder adressen te bestellen. 

Er zitten 12 adresstickers op een vel. Als jouw adressen geen volledig vel vullen, dan krijg je de overige stickers er gratis bij. Op deze lege stickers staat wel jouw gekozen ontwerp, maar geen adres.

Jazeker kan dat! Je kunt zelf kiezen hoeveel vellen met lege adresstickers je wilt bestellen. Heb je een ontwerp gekozen, dan hebben de stickers dus alleen jouw ontwerp en geen adressen.

De adresstickers zijn 9,9 x 3,8 cm.

De adresstickers kosten €4,95 per vel. Het maakt daarbij niet uit of er adressen op de stickers staan of niet. De verzendkost voor adresstickers via PostNL vanuit Nederland is 5,95.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Mailen

Onze mailbox is altijd geopend voor vragen. Op werkdagen ontvang je doorgaans binnen 24 uur een reactie van ons.