Sorry kaarten

Wil je sorry zeggen?

Het spijt je. Je meent het echt. Je wilt sorry zeggen. Omdat het een ongelukje was. Of omdat je achteraf vindt dat het ook anders kan. Het is uiteraard nooit te laat om sorry te zeggen of om te vragen je te vergeven voor iets waar je achteraf spijt van hebt. Met een sorry-kaart kun je op een welgemeende manier vragen om het voorval te vergeten. Het is een klein gebaar dat veel goed kan maken.  Kies een sorry-kaart uit ons aanbod of maak er zelf een aan in onze kaartenmaker. Wanneer je sorry zegt, wordt dat altijd gewaardeerd, maar als je het kaartje personaliseert, dan krijgt je boodschap een unieke toets.

Je excuseren met een sorry kaartje

Het is voor niemand gemakkelijk om zich te excuseren. Sorry zeggen is een opgave, dat geldt voor iedereen. Maar met een persoonlijke  kaart waarin je zegt dat het je spijt, is het toch een beetje gemakkelijker. Je kunt de gebeurtenis niet uitwissen, maar je kunt met een mooie sorry-kaart het toch proberen goed te maken en dat is het allerbelangrijkste. De tekst op de kaart speelt dan ook een grote rol. Deze moet welgemeend zijn en authenticiteit uitstralen. Als de tekst naar de essentie gaat, dan is de kans groot dat de ontvanger terug contact met je wilt. Een sorry-kaart kan ook wanneer je niet op tijd bent met iemand te feliciteren voor zijn of haar verjaardag. Kijk eens bij de sorry te laat kaartjes, misschien zit er wel iets tussen dat je voorkeur uitdraagt. 

Een sorry kaart is makkelijk en snel te maken, en het is ook leuk! Scroll door de galerij en klik op het mooiste kaartje. Kies vervolgens voor ‘kaart bewerken’ en voeg de leukste figuren, kaders en achtergrond toe. Schrijf een persoonlijke boodschap waarin je je excusus aanbiedt en klik op verzenden.

Ja, je kunt makkelijk en snel een sorry kaart met foto maken. Klik het meest toepasselijke kaartje uit de galerij aan en kies ervoor de foto te vervangen. Voeg een foto toe vanaf je telefoon of computer en zorg weer voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger. 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen