Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Zomaar kaarten

Verras iemand met een zomaar-kaartje

Soms willen we een mooi gebaar tegenover iemand stellen zonder dat er een speciale reden voor is. We verrassen iemand zomaar omdat het goed voelt om iemand blij te maken. In onze galerij met zomaar-kaartjes vind je veel verschillende soorten zomaarkaartjes. Maar je kan  er ook zelf eentje  maken met onze kaartenmaker. Wil je een bijzonder ontwerp of zoek je een kaartje op thema? Typ dan iets in het lege zoekvakje linksboven op deze pagina.

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen

iDeal, Overboeking, PayPal, Eenmalige machtiging, Creditcard

Veilig betalen
101% Garantie:
Niet goed = Geld terug

Zomaarkaartjes aanmaken

Stuur eens zomaar een kaartje naar iemand want het is supergemakkelijk om bij Kaartje2go een zomaarkaartje aan te maken. Je kiest een model uit onze reeks  zomaar-kaartjes, bijvoorbeeld met een humoristische situatie erop, en je past de kaart nog wat aan in onze kaartenmaker door er figuurtjes, kaders en misschien ook nog een speciale tekst aan toe te voegen. Kan je op dit moment niet de juiste woorden vinden om het kaartje op te stellen? Surf dan eens naar onze collectie zomaar-teksten voor gepersonaliseerde kaartjes.