Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart 30e verjaardag

Voor je het weet laten je vrienden of familieleden de jonge jaren achter zich en staan ze aan het begin van een nieuw decennium: het volwassen leven! 30 jaar worden is een grote mijlpaal. En bij Kaartje2go maak je eenvoudig de mooiste verjaardagskaart voor de 30ste verjaardag van een vrouw of man. Hang de slingers maar vast op, trek je beste outfit aan en open de champagnefles voor het feest!

Zelf een ‘30 jaar’ kaart maken

Een verjaardagskaart maken, omdat een dierbare 30 jaar wordt, kan bij Kaartje2go makkelijk en snel. Kies een kaart uit de collectie ‘Kaart 30 jaar’ of begin met een blanco kaart. In onze kaartmaker kun je trouwens ook zelf een foto uploaden via je computer of social media kanalen. Zoek dus snel een feestelijke foto uit en bewerk de kaart door allerlei leuke figuren, kaders en teksten toe te voegen. Schrijf bijvoorbeeld een grappige felicitatie of tekst over 30 jaar worden op de verjaardagskaart. 

Zoek je nog wat inspiratie? Bekijk dan ook onze verjaardagskaarten voor mannen en vrouwen. Is de 30 jarige dol op humor? Ga dan voor een grappige verjaardagskaart.

Handig: bestel een cadeau met je 30 jaar kaart mee 

Grote kans dat jij naast je verjaardagskaart voor een 30 jarige ook op zoek bent naar een leuk cadeautje. Met zo’n mooie leeftijd pak je namelijk graag extra uit. Bij Kaartje2go vind je een heleboel leuke cadeaus. Als je een ‘gefeliciteerd 30 jaar’ kaart bestelt, kun je eenvoudig een cadeau aan je bestelling toevoegen. Zo ben je direct klaar en hoef je niet meer de stad in, ideaal toch? Ga bijvoorbeeld voor een cadeaubon, lekkere wijn of een bos bloemen. 

😳 Oeps, iemands verjaardag vergeten? Bekijk dan onze te laat verjaardagskaarten. Perfect als je een grappige kaart naar de 30 jarige wilde sturen, maar de verjaardag al voorbij is.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.