Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodiging verjaardagsfeest 20 jaar

Hoera! Je bereikt binnenkort de speciale leeftijd van 20 jaar. Dit wil je natuurlijk vieren met familie en vrienden. Maak dus snel een leuke uitnodiging en bestel een gratis proefdruk.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodigingen 20e verjaardag maken

Wil je je creatieve zelf ontdekken en een kaartje maken? We helpen je graag op weg en delen een paar handige tips met je. 

Leuke thema’s en stijlen 

Weet je al wat voor vrolijke versieringen je op de uitnodiging van je 20-jarige verjaardagsfeest wil plaatsen? Er zijn diverse mooie thema’s en stijlen te vinden. Kies voor ballonnen, confetti of slingers op je kaartje. Of ga voor een leuke stijl zoals een grappige of botanische uitnodiging. In het filtermenu kun je alle verschillende stijlen en thema’s vinden. Ontdek al dit moois in de allergrootste kaartencollectie van Nederland. 

Maak een gratis Kaartje2go account aan en sla je favoriete kaartjes op in je profiel. Er zijn nog meer voordelen zoals het kunnen bestellen van een gratis proefdruk en het profiteren van leuke kortingen. Zo word je binnen no-time het populairste lid in je familie of vriendengroep! 

Zelf een uitnodiging voor je 20e verjaardagsfeest ontwerpen 

Ga zelf aan de slag en ontwerp een persoonlijk kaartje voor je dierbaren. Start met een blanco kaart of kies een fotokaart en upload een leuke foto op de kaart. Zo sta je als feestvarken alvast in het stralende middelpunt. Heb je een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op en we gaan kijken hoe we het samen kunnen regelen.

Veelgestelde vragen uitnodigingen verjaardagsfeest 20 jaar

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.