Zakelijke kerstkaarten bouw

Het hele jaar werk je fijn samen met je leveranciers, collega’s en andere zakenrelaties in de bouw. Hier wil je deze toppers natuurlijk voor bedanken. Stuur daarom een leuke zakelijke kerstkaart en geef hier eventueel een bijpassend cadeau bij. Zo gaat iedereen een heerlijke kerst tegemoet! 

Zakelijke kerstkaarten bouw maken

Wil je graag je eigen zakelijke kerstkaart voor in de bouw maken? Dat kan! Voeg bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo toe, of gebruik een leuke achtergrondfoto van collega’s op de kaart. We leggen je graag uit hoe dit werkt:

  1. Kies een leuk kaartje uit in de galerij en klik op ‘Bewerk kaart’.
  2. Voeg de mooiste kaders, figuren en achtergronden toe aan het kaartje. Kies bijvoorbeeld voor jullie bedrijfslogo of een foto van het hele team.
  3. Schrijf een pakkende tekst waarmee je iedereen fijne feestdagen wenst.
  4. Bestel de gratis proefdruk of verzend de bestelling direct. Wij gaan voor je aan de slag!

Een handig detail om te noemen is dat onze kerstkaartjes bestelbaar zijn op factuurbasis. De prijzen zijn inclusief btw & drukkosten. Je kunt de kaarten ook eenvoudig adresseren. Zo is het snel geregeld! 

Bestel een leuk cadeau bij je kerstkaart

Wil jij je werknemers eens goed in het zonnetje zetten? Bestel dan een leuk cadeautje bij de kaart. Bij Kaartje2go hebben we veel verschillende soorten cadeautjes zoals bier, een cadeaubon of chocolade en snoep. Zo maak jij het kaartmoment extra feestelijk. Geef je het liefst een brievenbus cadeau, omdat je niet zeker weet of je werknemers thuis zijn voor de aflevering? Ga dan bijvoorbeeld voor de Tony Chocolony proeferijtje of een bol.com cadeaubon. 

Kies eerst voor de gratis proefdruk

Ben je nieuw bij ons en wil je graag eerst het zakelijke kerstkaartje bekijken en in je handen voelen? Bestel dan de gratis proefdruk. Je krijgt een leuk pakketje thuis gestuurd met het kaartje en meer informatie over onze enveloppen, papiersoorten en andere leuke extra’s. Zet het kerstkaartje op je bureau en kijk er samen met een collega nog eens goed naar. Helemaal tevreden? Het kaartje staat nog in je account en kun je met een simpele druk op de knop opnieuw bestellen. Nu weet je zeker dat jouw zakenrelaties met een goed gevoel de kerstdagen tegemoet gaan! 

Bekijk voor meer inspiratie ook onze uitnodigingen voor een kerstborrel of kerstkaarten voor medewerkers.  

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.326 beoordelingen