Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaarten onderwijs / scholen

Wil je kerstkaarten sturen naar alle (nieuwe) leerlingen van jullie school, of juist naar alle docenten, onderwijsassistenten en ander onderwijspersoneel? We hebben toepasselijke zakelijke kerstkaarten voor het onderwijs in onze collectie. Zo blijft iedereen tijdens de feestdagen helemaal bij de les!

Kerstkaart basisschool en voortgezet onderwijs

Met een kerstkaart gestuurd namens jullie basisschool of scholengemeenschap geef je een warme boodschap af. Wil je misschien alle nieuwe leerlingen die volgend jaar op jullie school komen fijne feestdagen wensen? Of wat denk je van alle groep 8’ers die net naar de middelbare school zijn gegaan, of alle hulpouders en klassenouders die dit jaar zo hun best hebben gedaan?

Kerstkaart voor collega’s onderwijs en docenten

Een leuk – en heel attent – idee is om namens de school alle meesters en juffen een fijne kerst te wensen. Een persoonlijke kerstkaart in de brievenbus bij alle docenten van je school! Maar ook collega’s in het onderwijs, schooldirecteuren en onderwijsondersteunend personeel wil je natuurlijk graag kerstwensen overbrengen.

Zakelijke kerstkaarten onderwijs maken, bestellen en versturen

Kies een mooie kaart uit onze grote collectie zakelijke kerstkaarten en personaliseer deze helemaal naar wens voor de ontvangers in het onderwijs, bijvoorbeeld de leerkrachten van je (basis)school. Maak een kerstkaart met logo van de school, of met een teamfoto. Bestel je de kaarten voor 20:00 uur, dan worden ze diezelfde dag nog verstuurd. Je kunt de kaarten rechtstreeks laten versturen met behulp van je eigen adressenbestand, of de kaarten als een pakketje op school laten bezorgen. Zo kun je de kaarten zelf uitdelen.

Kies uit onze vele stijlen kerstkaarten. Met foto’s van de school, leerlingen of het docententeam maak je er echt iets persoonlijks van. We zetten de stappen voor het maken van een zakelijke kerstkaart op een rij:

  1. Kies een zakelijke kerstkaart uit de collectie of begin met een blanco kaart.
  2. Personaliseer je kaart met het logo van de school, of upload een of meerdere foto’s.
  3. Voeg achtergronden, kaders én een leuke kerstwens toe.
  4. Vraag een gratis proefdruk aan, of bestel je kerstkaart direct!

🎄Tip: Laat je inspireren door onze zakelijke kerstwensen & teksten voor op een kerstkaart. En lees op onze blog hoe je een kerstkaart kunt afsluiten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.