Zakelijke kerstkaarten transport

Door weer en wind rijden jouw werknemers de goederen van A naar B. Hier wil je deze helden natuurlijk voor bedanken. Bestel daarom zakelijke kerstkaarten transport en bedank al je chauffeurs op een persoonlijke manier voor hun inzet dit jaar. Kies bijvoorbeeld voor een van onze ontwerpen met een gave vrachtwagen voorop de kaart!

Zelf zakelijke kerstkaarten maken

Wil je graag het voertuig of logo van jouw organisatie op de kaart? Kies er dan voor om een kaart uit de galerij te bewerken en de foto te vervangen. Dit is heel eenvoudig! Binnen een paar klikken heb jij de zakelijke kerstkaart transport klaar. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

  1. Kies een mooi kaartje uit de galerij om te bewerken.
  2. Leef je helemaal uit door de leukste figuren en kaders toe te voegen. Kies er bijvoorbeeld voor om een foto van jullie transportmiddel op de kaart te zetten.
  3. Schrijf een persoonlijke tekst waarin je vertelt wat jouw werknemers voor jou betekenen.
  4. Bestel de gratis proefdruk, of rond direct de bestelling af zodat wij aan de slag kunnen!

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan eens onze eenvoudige design, grappige en blauwe kerstkaarten. 

Kies voor de gratis proefdruk

Wat Kaartje2go uniek maakt, is dat je gebruik kan maken van een gratis proefdruk. Laat een leuk proefdruk pakketje naar je werkadres versturen en ontdek de mogelijkheden. Bekijk de verschillende envelopkleuren, de mooie papiersoorten, de leukste extra’s en natuurlijk het gemaakte zakelijke kerstkaartje transport. Laat het kaartje zien aan een collega en bepaal samen of dit kaartje geschikt is om jullie medewerkers mee te verrassen deze kerst. Zijn jullie eruit? Het mooie kaartje staat klaar in je account en is binnen een paar simpele klikken te bestellen. Handig! 

Zakelijke kerstkaarten transport bestellen

Bestel je zakelijke kerstkaarten met mooie transportwagens op de voorkant en profiteer van onze snelle verzending. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is vandaag verzonden. Je kan de kaartjes direct naar de adressen van je medewerkers versturen of ze uitdelen op het werk. Jij wil toch ook je werknemers laten weten dat je ze waardeert? Wens ze een super fijne kerst met een kaartje en eventueel een bijpassend cadeau zoals een lekker bierpakket of een cadeaubon. Merry christmas! 

 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.873 beoordelingen