Ga naar de inhoudGa naar het filter

Alles over het bestellen van zakelijke kerstkaarten

Het bestellen van zakelijke kerstkaarten is makkelijk en snel te doen. Ondanks dat kun je natuurlijk nog een paar vragen hebben. Hoe maak ik een zakelijke kerstkaart? Wat voor tekst zet ik op een zakelijke kerstkaart voor mijn medewerkers of relaties? Lees op deze overzichtspagina alles op het gebied van zakelijke kerstkaarten.

Inspiratie voor je zakelijke kerstkaart

Do's en don'ts van een zakelijke kerstkaart

Vind je het lastig om te bepalen wat je wel of niet op een zakelijke kerstkaart zet? Je wil de boodschap natuurlijk passend overbrengen naar je medewerkers of zakenrelaties. 

Verder lezen: do's en don'ts van een zakelijke kerstkaart

Wel of geen zakelijke kerstkaarten versturen?

Twijfel je om wel of geen kerstkaart te versturen naar je relaties? We hebben een aantal adviezen voor je op een rij gezet.

Verder lezen: wel of geen zakelijke kerstkaarten versturen 

Naam ontvanger automatisch in de kaart tekst

Heb je veel werknemers in dienst? Of wil je graag een zakelijke kerstkaart naar veel relaties sturen? Maak gebruik van onze geautomatiseerde aanhef en verstuur nog sneller jouw kaartjes.

Verder lezen: automatisch naam op kaart

Zakelijke kerstkaart teksten

Zoek je inspiratie voor een leuke kerstwens of een passende tekst voor op je zakelijke kerstkaart? Onze tekstschrijvers hebben een aantal teksten voor je verzameld. Deze kun je als inspiratie gebruiken voor je zakelijke kerstkaart of direct op de kaart kopiëren. 

Verder lezen: teksten voor op je zakelijke kerstkaart

Veelgestelde vragen

Leuke extra’s

Foliedruk

Laat jouw zakelijke kerstkaart sprankelen met een gouden, zilveren of bronzen foliedruk. Hiermee val je zeker op.

Verder lezen: zakelijke kerstkaarten met foliedruk

Luxe papiersoorten

Maak je kerstkaart af met een luxe papiersoort. Kies uit zes verschillende papiersoorten en ga voor het mooiste ontwerp.

Verder lezen: luxe papiersoort voor je zakelijke kerstkaart

Gekleurde enveloppen

Met onze enveloppen kun jij de juiste kleur bij je ontwerp uitzoeken. Kies voor rode enveloppen of ga voor gouden of zilveren tinten. Of bestel één van de vele andere envelopkleuren bij je pakketje kaarten.

Verder lezen: enveloppen voor je zakelijke kerstkaart

Sluitzegels

Met een sluitzegel op de envelop maak je de verrassing helemaal af. Jouw kerstkaart valt als een opvallend cadeautje op de deurmat. Sluitzegels kun je eenvoudig bestellen bij je pakketje zakelijke kerstkaarten.

Verder lezen: sluitzegels voor je zakelijke kerstkaart

Adresetiketten

Voorkom kramp in je vingers met onze handige adresetikketen. Verzamel de adressen, laat ze afdrukken op een door jou gekozen adressticker en plak ze vervolgens eenvoudig en snel op de envelop.

Verder lezen: adresstickers bestellen

Handige tips

Adressen verzamelen

Wanneer je de kerstkaarten rechtstreeks verstuurd hoef je alleen maar de adressen in te vullen. Vraag jouw familie en vrienden om online hun adres door te geven. Met de handige adresverzoeker regel je dat in een paar minuten.

Probeer het nu: snel en eenvoudig adressen verzamelen

Postzegels & decemberzegels

Wanneer je je kerstkaarten rechtstreeks door ons laat versturen hoef je geen postzegels te plakken. Verstuur je de kaarten zelf, dan kun je gebruik maken van de Decemberzegels. Deze zijn iets goedkoper en de bezorging duurt iets langer. Bestel je bij Kaartje2go, dan krijg je de normale bezorgtijd voor het verlaagde Decemberzegeltarief. 

Verder lezen: postzegels & decemberzegels voor je zakelijke kerstkaart

Bezorginformatie kerstkaarten

Je wilt je kerstkaarten natuurlijk zo snel mogelijk door de brievenbus zien komen. Daarom is het goed om te weten hoe de verzending rondom de feestdagen verloopt.

Verder lezen: ga naar bezorginformatie zakelijke kerstkaarten

Kerst inspiratie

Je wilt dat je zakelijke kerstkaart en/of kerstborrel een groot en gezellig succes worden. Lees daarom op onze blog uiteenlopende artikelen over alles wat met kerst te maken heeft. 

Verder lezen: blog kerst

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.